Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kısss korkulur valla senden
vay o servis elemanının haline gözümün önüne geldi de
ayy çok tatlısın yaaaa
tam cadı allama laelaelaelaelae

yok annem yok hepsi gecicek
bu arada yarın güzel haberleri bekliyoruz mavişimin

sen hamile kalınca yandın o zaman şutarafagitti. ilk 3 ay bulantı kaçınılmaz. bazılarında olmuyormuş ama genelde oluyor.

ayy evet inş. bulanmaz yaaa nihalinde bulanmadı anneminde bulanmamış hiç ama varsın bulansın bee yaprakım şimdi çektiklerimin yanında bulantı aslında hiç kalır

sorma yaprak teyzesi bayıldım bittim onu öyle kanguruda parkda görünce ama full uyumuş akıllı çok uykucu kıslarr yaaa nihal diyor ki evden çıkarken uyanıktı apartmandan çıkarken uyudu eve giridk hala uyuyordu valla kızlar yaaaa buldu temiz havayı tabi bizde sayesinde keyif yaptık ana-kız çaylarımız içtik parkta annem pek keyifliydi sormayın

ayy deli güldürdün beni akşam akşam
alemsin yaaaa:1hug:

bi şey diyemiyorum ben yaaaaaa
gelin kaynana toprağından olurmuş derler duydunuz mu hiç böyle bi şey
tam bize göre işte
kaynanası da güzel gelini de
kırkbin kere maşallah prensesime

ayyyyyyyyyyyy yerim ben seni maviş kaynana bu güzel kalbin bu güzel yazıların canım benim heran dilimdesin her an kalbimdesin tüm kalbimle dua ediyorum senin için sen bütün güzellikleri hak ediyorsun

kızlar tam yazılarınızı okuyup cevap yazıcaktım ki nihal aradı parktayız gel diye bende 5 de vınnnn tabi
şimdi yazıyorum bende cevapları
kocaman öpüldünüz güzel hatunlar

ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyy ne güzel bacı kardeş anne güzel bir akşam üstü geçirdiniz doruk paşam sayesinde tabii parkta temiz havada doruk paşayı sevmek varken burda dertli tasalı hatunlarla vakit geçirecek deilsin ya laelaelaelaelae

ya diloşum bu arade sen geceleri biiz şereflendirmezdin hayırdır eve net mi aldın yoksa nihal den mi bağlanıyon ? şimcik ben merak ederim bak ,

kızlar yine kendi kendime yazıyom burda neyse hepinizi öpüyorum iklimcik uyanmadan bende biraz yatim yoksa yakında tüm vücudum iflas edecek

bis geldik arkadaslar
bayramlıklar giyinmiş resimler çekilmiş amanında aman .
ilayda ve iklimsu çok güzel olmuşlar pozları da cabası :)))

bende grip oldum arkadaslar haffiten tuaanya da geçti , şimdi o da atlattı sanirim.

diloşım doruğa masallah
18 günde 1 kilo süper kıs benim ki ilk ay 600 gr almıştı:)))
demekki nihalin sütü çok ve yarayışlı .aman dilini ısırsın:))

kanguruya koy gezdir teyzesi çok seviyorlar bebekler dışarıyı .

çok uykum var benimde sabah geldik ev darmadağınık kim toplıcak bilmiyorum tuananın bayramlığını ekliyim de çıkıyım

bu da babasının kucağında ballokn sefası yine. resimleri ben çektiğimden resmimiz yok en kısa zamanda cekinip onu da ekleyeceğim

çok uykum var benimde sabah geldik ev darmadağınık kim toplıcak bilmiyorum tuananın bayramlığını ekliyim de çıkıyım

ay yesin teyzesi onu çok tatlı olmuş miniğim benim bide büyümüş kü kocaman olmuş ,
ilsu canım hoşgeldin yolculuk umarım iyi geçmiştir sıkıntı yapma toparlarsın yavaş yavaş ne acelen var sen çocuklu kadınsın evin heran toplu olamaz ki aaaaaaaaaaaaaaaa
hayatım annen geldi mi?hasta olmuşun bide çok geçmiş olsun miniğimde hasta olmuş onada çok geçmiş olsun kendine ve tuanacığa iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…