- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.261
kızlar buda minik iklimsucuğun bayramlıkları
iklimsu maşallah kızına tam sevilecek olmuş yaa kanım kaynadııııııııııııııııııı
herkese günaydın, öğlen oldu gerçi ama benim için sabah sayılır.
ilayda gece çok sık uyandı ve beni de doğru dürüst uyutmadı.
gereken herşeyi yapmama rağmen saat başı uyandu nerdeyse. belki gündüz epey uyuduğu ve uykusunu aldığı içindir.
ay ben de size hep şikayetlerle geliyorum, kızmayın sakın ama kime anlatayım derdimi?
neyseki dün öğleden sonra geldi servis, zaten beni de bulaşık yıkarken buldu adamı önce bir payladım. kaç günden beri bekliyoruz, küçük bebeğim var,elde yıkamak zor oluyor niye gelmiyorsunuz, elemanınız mı eksik falan dedim.
adam şöyle bir baktı önce :1shok:, noluyor demiştir.
sonra arife günü aradığımızda salak sekreter kayıt yapmamış eşimin bayram sonrası aradığı kayda alınmış. yani ciddiyetsizler sinir oldum. neyseki arıza çok önemli değilmiş. suyun tahliyesiyle ilgili bir sorun varmış ve 15 dak. da falan halledip gitti. çok şükür akşam makineye koydum bulaşıkları ve oturdum aşkı memnuyu izledim. ondan öncede markete alışverişe gittik.
gece uykusuz kaldım tabi ilayda uyanıp durdukça, sabah da 10 u geçiyordu kalktığımda. sevgili kocam kahvaltı hazırladı sağolsun opuyorumnanaktan
o hazırlarken ben de ilaydayı besledim, sonra kahvaltı ettim. sonra da ilaydanın bütün biberonlarını yıkayıp kaynattım.
eşimin işleri varmış dışarı çıkıcak birazdan. sonra gelicek ilaydayı yıkayacağız. yarın dr kontrolümüz var. umarım ben de iklimsu arkadaşım gibi güzel haberlerle gelirim.
diloşum evet canım sorma ya çok gerildim bu ara.
eşimin süreli çalışması, ilaydanın rahatsızlığı, huzursuz ve mızmız oluşu,
makinaların bozulması, dolayısıyla herşeyin bana bakması,
kendime hiç zaman ayıramamam, buna rağmen yaranamamam beni çok gerdi arkadaşımlmaz:.
ama geçicek inşallah. sabrediyorum. gerçi geçen gün iklimsu eşin yeni işe de başlasa çok şey bekleme bu erkeklerden dedi. doğru söylüyor. ama şu dönemdeki kadar bunaltıcı olmaz. biraz daha iyi olur diye ümit ediyorum. inşallah öyle olur.
sen hamile kalınca yandın o zaman şutarafagitti. ilk 3 ay bulantı kaçınılmaz. bazılarında olmuyormuş ama genelde oluyor.
oyyy maşallah paşama, tosunuma.
teyzesi hızla büyüyor desene
inşallah hep böyle gider, annesini hiç üzmez.
tak kanguruya gezdir, çok güzel oluyor. onun da hoşuna gidecektir. sever bebişler gezmeyi
büyüdükçe daha da anlamlı hale gelecek hareketleri. algıları genişleyecek. sana daha çok tepki verecek. o zaman hiç kopamayacaksın. inşallah yakın zamanda bir kardeş(kuzen) gelir paşaya da birlikte büyürler.:Saruboceq:
çok teşkkürler teyzesi gerçekten sevilecek gibi oldu kendi kendine konuşuyor gülüyor beşik keyfi yapıyor bakması biraz zor ama sevmesi güzelll , allahım sağlıklı sıhatli bir evlatta sana nasip etsin inşallah
ay canım gece uyumamanın ne demek olduğunu ban sor zombi gibi oluyorum çok zor bne iklimin odası ve yatak odası arasında mekik dokuyorum seni çok iyi anlıoyorum bizimki de bazen akşamları 20-21 gibi uyuduğunda saat 2 den sonra her saat başı uyanıyor sabah kadar yeterli uykusunu alıyor sanırım bende akşamları 22:00 ye kadar oyalıyorum bizim kızın gündüz uykusu yok denecek kadar az bide ufacık bir sesde hemen uyanıyor ayyyyyyyyyyyyyyyy yine başladım bende şikayete yaprak sende kendimi görüyorum delikafaduldendelikafadulden
çok sevindim makinan tamir olmuş sonunda hayırlı uğurlu olsun bundan sonra ev aletlerine gözümüz gibi bakmalıyız bulaşık çamaşır mak.süpürge falan onlar olmazsa biz varya biteriz.
ohhhhhhhhh ohhhhhhhhhh afiyet olsuncokacimcoook kahvaltınız
ayy deli güldürdün beni akşam akşam
alemsin yaaaa:1hug:
bi şey diyemiyorum ben yaaaaaa
gelin kaynana toprağından olurmuş derler duydunuz mu hiç böyle bi şey
tam bize göre işte
kaynanası da güzel gelini de
kırkbin kere maşallah prensesime
yok annem yok hepsi gecicek
bu arada yarın güzel haberleri bekliyoruz mavişimin
kızlar tam yazılarınızı okuyup cevap yazıcaktım ki nihal aradı parktayız gel diye bende 5 de vınnnn tabi
şimdi yazıyorum bende cevapları
kocaman öpüldünüz güzel hatunlar
çok uykum var benimde sabah geldik ev darmadağınık kim toplıcak bilmiyorum tuananın bayramlığını ekliyim de çıkıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?