Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

maşallah annesi, prensesimiz büyümüş, gelişimi çok güzel gerçekten
aman nazar değmesin.
sen dr ne derse yap canım. kahvaltı gerçekten önemli bir öğün. beyin gelişimi, kemik gelişimi için protein şart. kahvaltı da en çok protein içeren ürün. tuzsuz peynir, yumurta sarısı, yoğurt, pekmez falan yedir. bebekler için ekmekler var onlardan da alırsın. oh mis, afiyetle yesin küçük hanım cokacimcoook

biz de meyveleri arttırdık bu ara, hemen her öğünde yoğurt veriyorum, sebze püreleri, babası beblec tahıllı muhallebi alıyor onu da seviyor bizimki. daha kahvaltıya geçemeyiz biz, erken ama eşim dün sabah yumurta sarısı verdi, bizimki yalayıp yuttu maşallah
bakalım kaç kg oldu. yarın da bizim kontrolümüz var, haftaya rota aşımızın 2. dozu var. antibiyotiğimiz bitmedi henüz. tekrar tahlil yaptırıcaz sanırım. inşallah geçmiştir enfeksiyon.

ah canım o üstbaş meselesini sorma. hergün en az 2 kez çoğu zaman da 3-4 kez kıyafet değişiyor. yetiştiremiyorum artık. özellikle üst kısımlar çok batıyor. bizimki taşırıyor, püskürtüyor, ellerini götürüyor ağzı doluyken sonra temizlemeye fırsaty kalmadan üzerine oraya buraya sürüyor. tam yaramaz oldu bunlar. dediğin gibi giydirmek de ayrı bir dert. kıpır kıpır durmuyorlar. bir de havalar soğudu artık yazın olduğu gibi değil. body si ayrı, uzun kollu pijama veya tişört üstüne onun üzerine yelek. altına kilotlu çorap, onun üzerine yine pijama altı veya pantalon falan 10 dak dan fazla soyup giydirme faslı. 1-2 saat sonra yani tekrar yemek yiyene kadar dayanıyor en fazla sonra tekrar sil baştan. yani bundan sonra böyle. bide senink emekliyormuş, işin daha da zor yani.

canım doğru söylüyorsun valla, bana bişey olmasın, yoksa nolur bilemem. o yüzden hep iyi olmaya çalışıyorum ama eşim yorgunluktan mı bilmiyorum beni anlayamıyor, yeteri kadar yardımcı olmuyor bu beni çok üzüyor. ancak kızınca laf söyleyince birşeylere el atıyor. yoksa rahatsızlığımı belli etmeyip herşeyi yapayım desem hiç itiraz etmez yani. bana az önce bebeğe sebze hazırlasana dedi. ben de bu sefer de sen hazırla dedim. ama sen chat yapıyorsun diyor. bikere ben chat yapmıyorum, arkadaşlarıma cevap yazıyorum dedim. hem yapmış olsam ne olur ben robotmuyum, hiçbir şeye hakkım yokmu falan diye hemen bir çıkış yaptım :mymeka:. sonuç: şu an sebze hazırlıyor :roflol:
yani tamam deyip atlasam herşey bana kalıyor. hayat müşterek valla, o da ben de yapıcaz. yorgun olduğu zaman çoğunlukla ben yapıyorum zaten. ama arada o da yapmalı yani.

kızlar buda minik iklimsucuğun bayramlıkları

aman aman aman
teyzesi yesin onu, bayramlıklarını da giymiş, pozlar da vermiş hihoyyyt.
maşallah canım, her geçen gün değişiyor ve büyüyor iklim hanım
çok güzel olmuş çok..
ben de bayramlıklarıyla çekmiştim ilaydanın fotolarını ama diğer bilgisayarda sanırım. bir ara bulup eklerim.

maşallah maviş prensese yaaaaaa pembeler ne yakışmış kızımıza allah nazardan saklasın canım

ay ben yazana kadar sen 10 kere yazmışsın. ben ağır vasıta biraz.
sağol teyzesi. darısı başına inşallah. senin de böyle pembeler, maviler giydireceğin bebişlerin olur inşallah en kısa zamanda.

canım ay maşallah bacaklarından ısıracan

tamam teyzesi ısırabilirsin. ama bitirme biraz da bize bırak :icecream:

bitirmem ay kıyamamki dişlerimi sıkıyorum yazarken bileee
diloşşşşşgeldinmi
nasılsın canım
bende tam çıkıyodum bir bakim dedim sayfaya karşılaştık kuşum
seni özledim yaw şu hotmailin yeni sürümünü yükleyemedim msn ye de giremiyorummm ordan yazıyodum arada sana
rahatın nasıl canım herşey yolundadiır inş.
iyi tatiller ben birazdan çıkıcam bitanem öptm kocaman
ilsu yaprak iklimsuuuu öpüldünüz güzel anneler

iklimsu maşallah kızına tam sevilecek olmuş yaa kanım kaynadııııııııııııııııııı

çok teşkkürler teyzesi gerçekten sevilecek gibi oldu kendi kendine konuşuyor gülüyor beşik keyfi yapıyor bakması biraz zor ama sevmesi güzelll , allahım sağlıklı sıhatli bir evlatta sana nasip etsin inşallah

evet kızlar, işte bu da bayramlık ilayda

Imageshack - dsc01690b

Imageshack - dsc01700m

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu çok ttalı maşalllah gözleri bittim vallahi yaprak hergün daha da güzelleşiyor bu kız çok canlar yakacak annesi haberin olsun mavi boncuğum benim kıyafetleride çok yakışmış hele bandına bayıldım allahım nazarlardan saklasın kızımı benim

ay canım gece uyumamanın ne demek olduğunu ban sor zombi gibi oluyorum çok zor bne iklimin odası ve yatak odası arasında mekik dokuyorum seni çok iyi anlıoyorum bizimki de bazen akşamları 20-21 gibi uyuduğunda saat 2 den sonra her saat başı uyanıyor sabah kadar yeterli uykusunu alıyor sanırım bende akşamları 22:00 ye kadar oyalıyorum bizim kızın gündüz uykusu yok denecek kadar az bide ufacık bir sesde hemen uyanıyor ayyyyyyyyyyyyyyyy yine başladım bende şikayete yaprak sende kendimi görüyorum delikafaduldendelikafadulden

çok sevindim makinan tamir olmuş sonunda hayırlı uğurlu olsun bundan sonra ev aletlerine gözümüz gibi bakmalıyız bulaşık çamaşır mak.süpürge falan onlar olmazsa biz varya biteriz.
ohhhhhhhhh ohhhhhhhhhh afiyet olsuncokacimcoook kahvaltınız

çok teşekkürler teyzesi kızımız büyüyor vallahi ilk resimleri ve şimdikilerine bakınca anlıyorum ,
çok şükür gelişimi iyi doktorumuz memnun 700 gr almış boyuda yaklaşık 3 cm uzamış doktorumuz bu gelişime bakılırsa boyu ortalamanın üzerinde olacak diyor ortalam 1.65 cm falan sanırım bizim kız beni boyda geçecek tepeden bakcak bana :gitme:+

bacım kahvaltı beni korkutuyor bizim kız ilk uyandığında anne sütü almak istiyor mama bile kabul etmiyor bide ilk beslenmesi 9:30 gibi falan oluyor doktor 8-9 gibi diyor vallahi zor gibi bende hep rejimlere başlanırken ve büyük karraları yürürlüğe sokmak için p.tesi beklenirya bende onu bekliyorum bide hafta sonu tuzsuz peynir alim öyle başlarım kahvaltı çok önemli dedi doktor hemen başla dedi :roflol:
yesin mavişim benim ,oğurt çok yarralı bide annesi ellleri ile mayalıyor yemez mi miniğim bende meyveyi milupanın kayısı muzunu veriyorum elma şefatliden bıktı artık ara ara deştiriyorum aa ben hiç muhallebinin öyle hazırını görmedim hemde tahıllı bende bi bakim buralarda varsa alim hemen ben aptamilin yeni çıkanları varya onları veriyorum sevmiyor pirinçli sütlü tahıllı sütlü yok midesini bulandırıyor bi senin aldığından denim

allahın izni ile gidin gelin canım hastalığıda geçmiştir şimdiye kadar yarın gelir gelmez yaz ben merak ederim .. güzel haberlerle döneceksin

bide leke yapıyor artık kıyafetleri özellikle beyazlar çıkmıyor biriktirince hemne yıkamak lazım vallahi üşeniyorum o yüzden yıkamıyorum ve çıkmıyor bile lülülülülülü

ahhhhh bacım sana diyorum beklentilerini yüksek tutunca ondan sonra üzülüyorsun bak söylüyüncede yapıyormuş eşin sende sürekli söylen :sm_cool::sm_cool:

sorma teyzesi sanki anlıyor gibi poz veriyor gülüyor bakıyor çok cadı , evet canım ya ben bile artık fark ediyorum büyüdüğünü bugün arkadaşım geldi en son 1 ay önce görüşmüştük o bile diyor artık 1 ayda bile fark ediyor çok büyümüş ağırlamış diye kız 10 dk kucaklayamadı dedim ben ne yapayım aşı olduya biraz huzursuzdu dün hep kucağımdaydı anne olunca taşımak bakmak zorundasın

diloşum uğramamış nerelerdesin tatlım ya yine kitaba daldın sanırım ,
ilsu da geldi mi acaba geldiysede yol yorgunu uğramamış ya bukadar habersiz bırakılır mı sayfa kızacam size yaprak bunları sınıfta bıraklaım bundan sonra hergün yoklama var bir ceeeeeeeeeeeeeeee bile olsa denip gidilecek klava:

mrb canım arada müsait olunca uğra özletme kendini ,
vallahi ben ve minik kızım çok şükür iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz büyüyoruz
sende kendine çok iyi bak fazla streste yapma

güzelim benim evet sorma annem ben nihalin başındayız zebani gibi ama bak oğlum güzel kilo almış
bu arada gelinim koç burcu ciciannesi gibi tabi ki erken emeklicek erken yürücek ve erken konuşucak ve ve ve çok inatçı ve asi olucak şimdiden duyurulurrrrrr
kırkbin kere maşallah gelinime gelişime aferin anası çok iyi bakıyorsun gelinime emin ol ki bende kızım gibi bakıcam onaopuyorumnanaktan

ayy özlenmez mi kısss allah sabır versin sana güzelim benim

cadııııı
gel artık yaaa
daha çok yerden daha çok görüşelim di mi ama

kızlar tam yazılarınızı okuyup cevap yazıcaktım ki nihal aradı parktayız gel diye bende 5 de vınnnn tabi
şimdi yazıyorum bende cevapları
kocaman öpüldünüz güzel hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…