• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik miii ??

Maximax

Günlerden gene mutluluk
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
238
58
48
29
Kızlar ben 16haziran adet oldum en son ve test yaptım pozitif çıktı kan testi verdm sonucu atıyorum resim olarak kesesi oluşmuş ama bebek yok denildi doktorum ciddi bi şekilde gebelik olmaya bilir dedi ne demek bu sizce 6haftalık olmak üzere yaşayan oldumu hiç korkuyorum

Eklentiler

• IMG_5308.PNG
    IMG_5308.PNG
    100,5 KB · Görüntüleme: 169
gormmsm kese gorundu yazisi cnm zaten bu dger 5 hftlk faln sıkma canini gorursun bebegi

Tek doktora kalma sakın. bebek de görünür. dollenmenin tam ne zaman olduğu bilinmiyor genelde. hesaplauici sat e göre hesaplıyor. o yüzden panik yok.
Kese görüldü hesaplayıcan yapınca 5+6 haftalık daha kese oluşmuş bebek yok dedi betada attıgım gibi :KK43: 10güne gözükmesse kurtaj

kızlar merhaba,

sat'a göre 6. haftadayım. keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra gel bebeği görmeyi ümit ediyoruz dedi doktor. üzerinden 1 hafta geçti daha. bir hafta daha beklemeden gitsem sizce görünür mü bebek?

merhaba bayanlar ben yeni üye oldum. aynı durum bende de var. sat'ım 5 aralık. 6 haftalıkken kesem göründü ama 7+2 de gittim yine kese görünüyor ama bebeğ göremedik. bu c.tesi günü kontrolüm var çok korkuyorum:( doktorum beni rahatlatmak için kesenin şekli düzgün ve beta hcg yükselmen iyi korkma dedi ama ben çok korkuyorum:( 7+2 de gittiğimde beta hcg değerim 17.500 dü. boş gebelik olsa bu kadar yükselmeye devam edermi bilmiyorum:(

Aynı belirsizliği hamile olduğumu öğrendiğim günden belli yaşadım, çok zor yıpratıcı bi süreç. Geçen hafta kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık, stres yapma ve folikasite devam et. Bana da boş gebelik denildi, 3 gün sonra farklı bi doktora gittim bebeği gördük ve gelişmişti çok net görebildik , sonra gelişimi durmuş. Tek doktorla kalma sakın, şimdilik son adet tarihine göre hesaplama yaparlar geç döllenme vs bilgi verenle pek karşılaşmadım ben. Her ultrason cihazı da farklı ölçüm yapıyo bu yüzden beklemelisin, ultrason görüntüsündeki ölçümlere bak farklılık göstermiştir belki. Kese boyutu 28 mm sanırım tam hatırlayamasam da bu boyuta geldiğin de hem bebeği görmek hem de kalp atışını duymak gerekirmiş eğer kesen 25 mm ya da daha küçükse kesinlikle beklemelisin beta hcg yükselmesi farklılık gösterebilir belki , benimki 74612 ydi son adet tarihine göre 7 haftalık denildi, farklı ultrason cihazında da 6 haftalık olduğunu öğrendim hangisi doğru bilemedim tabi

Aynı belirsizliği hamile olduğumu öğrendiğim günden belli yaşadım, çok zor yıpratıcı bi süreç. Geçen hafta kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık, stres yapma ve folikasite devam et. Bana da boş gebelik denildi, 3 gün sonra farklı bi doktora gittim bebeği gördük ve gelişmişti çok net görebildik , sonra gelişimi durmuş. Tek doktorla kalma sakın, şimdilik son adet tarihine göre hesaplama yaparlar geç döllenme vs bilgi verenle pek karşılaşmadım ben. Her ultrason cihazı da farklı ölçüm yapıyo bu yüzden beklemelisin, ultrason görüntüsündeki ölçümlere bak farklılık göstermiştir belki. Kese boyutu 28 mm sanırım tam hatırlayamasam da bu boyuta geldiğin de hem bebeği görmek hem de kalp atışını duymak gerekirmiş eğer kesen 25 mm ya da daha küçükse kesinlikle beklemelisin beta hcg yükselmesi farklılık gösterebilir belki , benimki 74612 ydi son adet tarihine göre 7 haftalık denildi, farklı ultrason cihazında da 6 haftalık olduğunu öğrendim hangisi doğru bilemedim tabi
Geçmiş olsun canım

İnşallahh yaa çok karamsar konuştu benmle
Keseyi gördükten sonra yolkesesi görünmeli, kalp atısı ondan sonra, eger kese haftası büyükse ve yolkesesi yoksa(kesenin icinde nokta gb birsey) aüphelenip biraz daha bekliyorlar. Suan aynısını arkdasm yasıyor, onunki 6+4. Kendinizi hersye hazırlayın ama beklerken dua edin, Allahtan ümit kesilmez

Back