Merhaba malesef ben de boş gebelik nedeniyle bir kaç gün önce kürtaj oldum..bu süreçte neredeyse burdaki tüm paylaşılanları defalarca okudum bir umut diye ama malesef sonuç değişmedi...belki birilerine moral olur diye yazmak istedim,operasyondan önce o kadar kötümser o kadar ağlıyordum ki ama sonra dedim ki en azından hamile kalabildim Allahım çareli dert versin diye hep dua ettim...benim kesem 5. Haftada görünmüştü,beta hcg 1100civarındaydı,2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymamız gerekiyordu ama ne yolk kesesi vardı ne bir şey sadece kese büyümüştü 14mm civarındaydı.Doktor tabi boş gebelik olabilir diye hemen söyledi ama bekleyelim dedi,o günler hayatımın en zor günleriydi her şeyi araştırdım neden neden diyip durdum kabul etmek istemedim ama Allah veriyor Allah doğrusunu biliyor diye dua ettim.9.haftaya kadar bekledik ve sonunda doktor iki yol olduğunu ya kürtaj ya ilaçla sen düşüreceksin dedi ama bir abi olaral kürtajın benim için daha kolay olacağını söyledi ve 2 gün sonra kürtaj oldum.inanın kürtajin pskolojik yıkıntısı bedensel sıkıntısından bin kat fazla ama bunu da yaşamak varmış dedim yine de her şeye şükrettim...şimdi toparlanıyorum ve en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı diliyorum.umarım tüm dileyenlere Allahım sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip eder..tüm kalbimle diliyorum.sevgiyle kalın..bu konuyla ilgili sorunuz olursa seve seve tecrübelerimi paylaşabilirim