Merhaba malesef ben de boş gebelik nedeniyle bir kaç gün önce kürtaj oldum..bu süreçte neredeyse burdaki tüm paylaşılanları defalarca okudum bir umut diye ama malesef sonuç değişmedi...belki birilerine moral olur diye yazmak istedim,operasyondan önce o kadar kötümser o kadar ağlıyordum ki ama sonra dedim ki en azından hamile kalabildim Allahım çareli dert versin diye hep dua ettim...benim kesem 5. Haftada görünmüştü,beta hcg 1100civarındaydı,2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymamız gerekiyordu ama ne yolk kesesi vardı ne bir şey sadece kese büyümüştü 14mm civarındaydı.Doktor tabi boş gebelik olabilir diye hemen söyledi ama bekleyelim dedi,o günler hayatımın en zor günleriydi her şeyi araştırdım neden neden diyip durdum kabul etmek istemedim ama Allah veriyor Allah doğrusunu biliyor diye dua ettim.9.haftaya kadar bekledik ve sonunda doktor iki yol olduğunu ya kürtaj ya ilaçla sen düşüreceksin dedi ama bir abi olaral kürtajın benim için daha kolay olacağını söyledi ve 2 gün sonra kürtaj oldum.inanın kürtajin pskolojik yıkıntısı bedensel sıkıntısından bin kat fazla ama bunu da yaşamak varmış dedim yine de her şeye şükrettim...şimdi toparlanıyorum ve en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı diliyorum.umarım tüm dileyenlere Allahım sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip eder..tüm kalbimle diliyorum.sevgiyle kalın..bu konuyla ilgili sorunuz olursa seve seve tecrübelerimi paylaşabilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş gebelik midir?
- Konu Sahibi vivid90
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cok tesekkur ederim,hayat oyle seyler cikariyor ki insanin karsisina,sen bunlari tasiyabilirsin bunu da atlatirsin diyor heralde Allah da gucunu veriyorSen çok güçlü bir kadınsın.
Bunu bil.
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
2 kere yaşamak zorunda kalmış birisi olarak çok geçmiş olsun diyorum ve Allah tekrarını yaşatmasınCok tesekkur ederim,hayat oyle seyler cikariyor ki insanin karsisina,sen bunlari tasiyabilirsin bunu da atlatirsin diyor heralde Allah da gucunu veriyor
Amin Allah kimseye yaşatmasınSizin nasl oldu acaba ilkinden sonra test vs yapılmıs mıydı???daha sonra sağlıklı hamilelik yaşadınız mı acaba?2 kere yaşamak zorunda kalmış birisi olarak çok geçmiş olsun diyorum ve Allah tekrarını yaşatmasın
- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
Canım aynı sürecten geçtim inan kafayı yemek üzereydim sanki evladımı almışlar gibi olmuştum.okumadıgım makale gitmediğim doktor kalmadı.kürtaj olup kesem alındı.doktor rahmin toparlanması için 2 ay bekle dedi.ben psikolojik olarak toparlanmayı tercih ettim.6 ay sonra tekrar hamileydim.her doktor muayenesinde kalbim duruyodu sanki özelle devlete bir gittim bayagı süre.sonuç teyzesi nurtopu gibi bir kızım var.ben kendimi çok suçladım anlamsızdı çünkü o bebek oluşmamıştı oysaki hamile kalmadan tüm kan testlerimi yaptırmıştım dişleri için bile gitmiştim inş rabbim senin kucagınıda bir an önce doldursun.sana kardes tavsiyesi kendini yıpratma çok güzel bir hamilelik geçirdim yavrum sapasaglam doğdu ben dogumhanede bile önceki kürtajı düşünüp korkup agladım.en büyük zülmü insan kendine yapıyor.rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursunMerhaba malesef ben de boş gebelik nedeniyle bir kaç gün önce kürtaj oldum..bu süreçte neredeyse burdaki tüm paylaşılanları defalarca okudum bir umut diye ama malesef sonuç değişmedi...belki birilerine moral olur diye yazmak istedim,operasyondan önce o kadar kötümser o kadar ağlıyordum ki ama sonra dedim ki en azından hamile kalabildim Allahım çareli dert versin diye hep dua ettim...benim kesem 5. Haftada görünmüştü,beta hcg 1100civarındaydı,2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymamız gerekiyordu ama ne yolk kesesi vardı ne bir şey sadece kese büyümüştü 14mm civarındaydı.Doktor tabi boş gebelik olabilir diye hemen söyledi ama bekleyelim dedi,o günler hayatımın en zor günleriydi her şeyi araştırdım neden neden diyip durdum kabul etmek istemedim ama Allah veriyor Allah doğrusunu biliyor diye dua ettim.9.haftaya kadar bekledik ve sonunda doktor iki yol olduğunu ya kürtaj ya ilaçla sen düşüreceksin dedi ama bir abi olaral kürtajın benim için daha kolay olacağını söyledi ve 2 gün sonra kürtaj oldum.inanın kürtajin pskolojik yıkıntısı bedensel sıkıntısından bin kat fazla ama bunu da yaşamak varmış dedim yine de her şeye şükrettim...şimdi toparlanıyorum ve en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı diliyorum.umarım tüm dileyenlere Allahım sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip eder..tüm kalbimle diliyorum.sevgiyle kalın..bu konuyla ilgili sorunuz olursa seve seve tecrübelerimi paylaşabilirim
- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- 18
Ah nasl içimi okudunuz anlatamam çok teşekkür ederim çokKürtaja girerken doğuma geleceğim buraya diye dua ettim anestezist bile dua etti benim için inşallah bir dahakine güzel şeyler için geleceksin diyeGunden gune toparlaniyorm en azndan kalbini duymadik daha yikici olurdur diye dusunuyorm ama hayatimda derin bir yara birakti yine de bu olay...Allah bagislasin sizin de kuzunuzu Allah anali babali buyutsun uzun omurler versinDiliyorum benim de hayirlisiyla saglikla gelecek bebegim Allahin dedigi zamanda hep guzel dusunuyorum guzel olacak cok tesekkur ederim zaman ayirip yaziginiz icinCanım aynı sürecten geçtim inan kafayı yemek üzereydim sanki evladımı almışlar gibi olmuştum.okumadıgım makale gitmediğim doktor kalmadı.kürtaj olup kesem alındı.doktor rahmin toparlanması için 2 ay bekle dedi.ben psikolojik olarak toparlanmayı tercih ettim.6 ay sonra tekrar hamileydim.her doktor muayenesinde kalbim duruyodu sanki özelle devlete bir gittim bayagı süre.sonuç teyzesi nurtopu gibi bir kızım var.ben kendimi çok suçladım anlamsızdı çünkü o bebek oluşmamıştı oysaki hamile kalmadan tüm kan testlerimi yaptırmıştım dişleri için bile gitmiştim inş rabbim senin kucagınıda bir an önce doldursun.sana kardes tavsiyesi kendini yıpratma çok güzel bir hamilelik geçirdim yavrum sapasaglam doğdu ben dogumhanede bile önceki kürtajı düşünüp korkup agladım.en büyük zülmü insan kendine yapıyor.rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursun
Ne guzel seyler yaziyorsunz burada insanin icine su serpiliyor bu donemde moral o kadar onemli ki insanin esi dostu destek oluyor ama burada birbirni tanimayan insanlarin bu kadar zaman ayirip destek olmasi cok guzel bi duyguAmin diliyorum tum isteyenler hayirlisiyla kavussun bebeklerine cok tesekkur ederimBenim bir tanıdıgım aynı böyle kürtaj oldu, diğer ay hamile kaldı turp gibi cocugu var şimdi. Şimdi ışığı gören gelir inşallah hamile kalman kolaylaşmıştır diye düşünüyorum herşey Allahtan. Tez zamanda güzel haberler vermen dileğimle
- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
Canım hiç bir kadın yasamasın ama acını biliyorum.dahası var bende ikili test yapıldı risk yüzdesi fazla denildi 3lü test yapalım kısmı oldu çok sevdiğim kadın dogumcuydu seni perintoloğa sevk edicem dedi amniyosentez yapılsın dediler nokcak sonuç dedim.kürtaj yaptırabilirmişim ben cahil ilk sanıyorum ikili test zorunlu imza attım yaptırmıycam diye cıktım.herkesin kendi fikri tabiki ben keseyi sadece aldırmışım aylarca toparlanamamışım.rabbim ne verse kabulumdur eşimde çok destek oldu.şimdi cingöz kızımız var.biz naparsak yapalım rabbim en güzelini veriyor.stres en büyük düşman rahatla dua et,yoga yap,spor yap kafan rahat olsun.tüm kan hormon tahlillerini yaptır.incir kürü yap bide beline yakı tut 2 gün acma kuzenime cok işe yaradıAh nasl içimi okudunuz anlatamam çok teşekkür ederim çokKürtaja girerken doğuma geleceğim buraya diye dua ettim anestezist bile dua etti benim için inşallah bir dahakine güzel şeyler için geleceksin diyeGunden gune toparlaniyorm en azndan kalbini duymadik daha yikici olurdur diye dusunuyorm ama hayatimda derin bir yara birakti yine de bu olay...Allah bagislasin sizin de kuzunuzu Allah anali babali buyutsun uzun omurler versinDiliyorum benim de hayirlisiyla saglikla gelecek bebegim Allahin dedigi zamanda hep guzel dusunuyorum guzel olacak cok tesekkur ederim zaman ayirip yaziginiz icin
Cok tesekkur ederim ben de artk rahatlayip onume bakmaya calisiyorum cok dua ediyorum hayirlisiyla olsun her sey diyeButun kan tahlillerm yapildi hamile kalmadan once folik asite de baslamisrim 3 ay once artk Allah ne zaman verirse dogru zaman ne zamansa nasip etsinBuradan da paylasirm umram guzel haberlerimiCanım hiç bir kadın yasamasın ama acını biliyorum.dahası var bende ikili test yapıldı risk yüzdesi fazla denildi 3lü test yapalım kısmı oldu çok sevdiğim kadın dogumcuydu seni perintoloğa sevk edicem dedi amniyosentez yapılsın dediler nokcak sonuç dedim.kürtaj yaptırabilirmişim ben cahil ilk sanıyorum ikili test zorunlu imza attım yaptırmıycam diye cıktım.herkesin kendi fikri tabiki ben keseyi sadece aldırmışım aylarca toparlanamamışım.rabbim ne verse kabulumdur eşimde çok destek oldu.şimdi cingöz kızımız var.biz naparsak yapalım rabbim en güzelini veriyor.stres en büyük düşman rahatla dua et,yoga yap,spor yap kafan rahat olsun.tüm kan hormon tahlillerini yaptır.incir kürü yap bide beline yakı tut 2 gün acma kuzenime cok işe yaradı
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Gelişimi yavaş oldu ve sonra durdu..ikisini de 6. haftada kaybettim, ilkinde kalp atışı yavaş da olsa alındı, ikincisi o kadar da büyüyemedi. Testleri yaptırdık ilk kayiptan sonra. Pıhtılaşmaya hafif eğilim dışında birşey çıkmadı, ikinci gebelikte aspirin ve progestan kullandım. Ama sağlıksız gebelik olduğu için onu da kaybettim. Bebeğin genetik sonucunda öğrendik onu da ama doktorum teste göndermeden önce biliyordu sonucu emindi %90 bebekle ilgili olduğuna. Bebekte kromozomal bozukluk oluşmuş o yüzden durmuş gelişim.Henuz bir ay oldu şu anda korunuyorum daha ilk adetimi olamadim bile. 2 ay sonra inşallah deneyeceğiz. Doktorum 2 adet yeterli dedi ama benim cesaretim yok. Umarim o gücü bulabilirim..Amin Allah kimseye yaşatmasınSizin nasl oldu acaba ilkinden sonra test vs yapılmıs mıydı???daha sonra sağlıklı hamilelik yaşadınız mı acaba?
Cok zor cok yani o masaya yatip kalp atisi icin beklemek ve hayal kirikligi...Allah hic bir kadina yasatmasin dilerimUmarim siz de en yakin zamanda hayirlisiyla alirsinz bebeginizin guzel haberleriniAllah o gucu verecketir her seye ragmen hep iyi dusunucez ki iyi olsunGelişimi yavaş oldu ve sonra durdu..ikisini de 6. haftada kaybettim, ilkinde kalp atışı yavaş da olsa alındı, ikincisi o kadar da büyüyemedi. Testleri yaptırdık ilk kayiptan sonra. Pıhtılaşmaya hafif eğilim dışında birşey çıkmadı, ikinci gebelikte aspirin ve progestan kullandım. Ama sağlıksız gebelik olduğu için onu da kaybettim. Bebeğin genetik sonucunda öğrendik onu da ama doktorum teste göndermeden önce biliyordu sonucu emindi %90 bebekle ilgili olduğuna. Bebekte kromozomal bozukluk oluşmuş o yüzden durmuş gelişim.Henuz bir ay oldu şu anda korunuyorum daha ilk adetimi olamadim bile. 2 ay sonra inşallah deneyeceğiz. Doktorum 2 adet yeterli dedi ama benim cesaretim yok. Umarim o gücü bulabilirim..
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Amin inşallah Çok teşekkür ederim inşallah biz de o güzel günleri görürüzCok zor cok yani o masaya yatip kalp atisi icin beklemek ve hayal kirikligi...Allah hic bir kadina yasatmasin dilerimUmarim siz de en yakin zamanda hayirlisiyla alirsinz bebeginizin guzel haberleriniAllah o gucu verecketir her seye ragmen hep iyi dusunucez ki iyi olsun❤
Amin amin insallahAmin inşallah Çok teşekkür ederim inşallah biz de o güzel günleri görürüz
- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.844
- 333
çok zor seni anlayabiliyorumm ben 2 aylıktı bebeğim kalbi durdu kürtajı önermedi doktorum ilaçla düşürdüm evde gözleri ellerine kdar gördüm o an dünya durdu benim icin ama alışıyorsun sabrediyorsun napalım bunu yasayacagımız varmış yaşadık inşallah bundan sonrası iyi olur sağlıkla kucagımıza alabileceğimiz evlatlarımız olur benm esimde sperm sorunu var 2 yıldan snra kalmstm bi mucizeydi benm icin tüp bebek tedavisindeyken normal kalmıştım cok sevinmiştik ama olmadıMerhaba malesef ben de boş gebelik nedeniyle bir kaç gün önce kürtaj oldum..bu süreçte neredeyse burdaki tüm paylaşılanları defalarca okudum bir umut diye ama malesef sonuç değişmedi...belki birilerine moral olur diye yazmak istedim,operasyondan önce o kadar kötümser o kadar ağlıyordum ki ama sonra dedim ki en azından hamile kalabildim Allahım çareli dert versin diye hep dua ettim...benim kesem 5. Haftada görünmüştü,beta hcg 1100civarındaydı,2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymamız gerekiyordu ama ne yolk kesesi vardı ne bir şey sadece kese büyümüştü 14mm civarındaydı.Doktor tabi boş gebelik olabilir diye hemen söyledi ama bekleyelim dedi,o günler hayatımın en zor günleriydi her şeyi araştırdım neden neden diyip durdum kabul etmek istemedim ama Allah veriyor Allah doğrusunu biliyor diye dua ettim.9.haftaya kadar bekledik ve sonunda doktor iki yol olduğunu ya kürtaj ya ilaçla sen düşüreceksin dedi ama bir abi olaral kürtajın benim için daha kolay olacağını söyledi ve 2 gün sonra kürtaj oldum.inanın kürtajin pskolojik yıkıntısı bedensel sıkıntısından bin kat fazla ama bunu da yaşamak varmış dedim yine de her şeye şükrettim...şimdi toparlanıyorum ve en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı diliyorum.umarım tüm dileyenlere Allahım sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip eder..tüm kalbimle diliyorum.sevgiyle kalın..bu konuyla ilgili sorunuz olursa seve seve tecrübelerimi paylaşabilirim
Allah en kisa zamanda hayirlisiyla guzel haberler almanizi nasip etsinCok uzuldum cok ama cok zor Allah bi daha yasatmasin beterinden saklasinInsallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimiziçok zor seni anlayabiliyorumm ben 2 aylıktı bebeğim kalbi durdu kürtajı önermedi doktorum ilaçla düşürdüm evde gözleri ellerine kdar gördüm o an dünya durdu benim icin ama alışıyorsun sabrediyorsun napalım bunu yasayacagımız varmış yaşadık inşallah bundan sonrası iyi olur sağlıkla kucagımıza alabileceğimiz evlatlarımız olur benm esimde sperm sorunu var 2 yıldan snra kalmstm bi mucizeydi benm icin tüp bebek tedavisindeyken normal kalmıştım cok sevinmiştik ama olmadı
- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
Olur inş güzel haberlerini bekliyoruzCok tesekkur ederim ben de artk rahatlayip onume bakmaya calisiyorum cok dua ediyorum hayirlisiyla olsun her sey diyeButun kan tahlillerm yapildi hamile kalmadan once folik asite de baslamisrim 3 ay once artk Allah ne zaman verirse dogru zaman ne zamansa nasip etsinBuradan da paylasirm umram guzel haberlerimi