- 22 Şubat 2015
- 42
- 12
- 8
- 34
- Konu Sahibi nazife_fth
-
bende surekli deli gibi arastirdim Cogu yerde ilk adet olmak yeterli yaziyordu zaten cok buyuk gebelik olmadigindan rahim.kendini cabuk toparliyormus cesaret o cesart:)
O.konular beni bitiriyo zaten dr ayda 1 cagiriyo gun sayiyorum bebegim.iyimi diye simdiye kdr 2 defa duydum kalp atisini iyimi degilmi diye hergun endiseleniyorum kalp atisini duymak insani daha farkli bi konuma getiriyo zaten o an hissediyosun icindeki canini
neyin sonucunuYa sonucunu niye yazmıyorsunuz
Boş gebelik mi değilmi onu merak ettim.brcmaltn arkadaşınneyin sonucunu
anladim senindemi bos gebelikBoş gebelik mi değilmi onu merak ettim.brcmaltn arkadaşın
insallah degildir bizim yasadiklarimizi yasamassin canimOlabilir bugün kontrolüm var
Ben iki defa yaşadlm boş gebelik bu üçüncü olabilir.insallah degildir bizim yasadiklarimizi yasamassin canim
10.cu haftaya kdr hic duymadinmi kalp atisiniMerhaba bende birsey soracagim.ilk goz agrimi kaybettim Kizimi.. simdi tekrar hamileyim.suan 10. Haftaya girecegim persembe gunu gittigimde doktor bebegi goruyorum ama kalp atisinini goremiyorum dedi ve bu persembe tekrar gelmemi soylwdi ac karnina gel dedi ve dedigine gore duymazsa alacak ihmali geliyr aklima sizce bunun sonu nereye varir persembe gunu duyar miyim.insallah bebegimin kalp atisiniiii((
Suan 9 +2 hic bakilmadi ki 6. Hafta gittigimde kese gorundu dedi uc hafta sonra gel dedi iste persembe gunu gittim bebegi seciyorum ama kalp atisini goremiyorum bi hafta sonra ac karnina gel dedi anlamadim.gitti bu nasil biseydir10.cu haftaya kdr hic duymadinmi kalp atisini
canim o doktorda salakmis 9 haftaliga kadar beklemek ne sacma keseyi gorunce 1 hafta snr gene muayene etmesi lazim insallah duyarsin kalp atisini simdi bsy soylemek istememSuan 9 +2 hic bakilmadi ki 6. Hafta gittigimde kese gorundu dedi uc hafta sonra gel dedi iste persembe gunu gittim bebegi seciyorum ama kalp atisini goremiyorum bi hafta sonra ac karnina gel dedi anlamadim.gitti bu nasil biseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?