• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bos gebelik mi???

İ
Insallah canim benim bu ayin 18.ee kntrolum var bisey cikmazsa hemen denemelere baslmk istiyorum. Allahim hepimizin gönlüne gore versin..
inş kontrolün iyi geçer genetik testi yaptırmadıysanız yaptırın tedavinizi olun ve hiç pes etmeyin ben folik asit vitamin ve coraspin içiyorum 1buçuk aydır hamile kalıncada içmeye devam edicem ve takviye iğneye başlıcaz

İ

inş kontrolün iyi geçer genetik testi yaptırmadıysanız yaptırın tedavinizi olun ve hiç pes etmeyin ben folik asit vitamin ve coraspin içiyorum 1buçuk aydır hamile kalıncada içmeye devam edicem ve takviye iğneye başlıcaz

Ben gecen senede kimyasal gebelik gecirdim martta adetimle beraber düştü yani o zmn bana dktr corasprin vermisti folikle beraber iciyodum smdide hamile kaldigimda ictm ama bos gebe cikti yapcak bisy yok bakicak sanirim genetige soylemisti insallah cabucak hamile kalırız :))

Ben gecen senede kimyasal gebelik gecirdim martta adetimle beraber düştü yani o zmn bana dktr corasprin vermisti folikle beraber iciyodum smdide hamile kaldigimda ictm ama bos gebe cikti yapcak bisy yok bakicak sanirim genetige soylemisti insallah cabucak hamile kalırız :))
İnş canım yaa,ben hemen hamile kalıyorum ama 6.haftada lekem geliyor doktor leken geliyorsa o gebelikten hayır gelmez dedi şimdi önlem amaçlı coraspin verdi bakalım hayırlısı ...

İnş canım yaa,ben hemen hamile kalıyorum ama 6.haftada lekem geliyor doktor leken geliyorsa o gebelikten hayır gelmez dedi şimdi önlem amaçlı coraspin verdi bakalım hayırlısı ...

Niyee yaa bnm arkadaslarimin çoğunun lekesi geldi catir catirda dogurdular oyle düşünme allah nasip ederse verir insallah..

Canım ya çok duygulandım okurken. Inşallah kucağına alırsın. Inşallah ben de alabilirim. Çünkü şu an ben de değişik bir şeklini yaşıyorum yaşadıklarının.
umarim hayirli haberler alirsin sende
benim durumumda yeni degismede oldu bu sefer ense kalinligi normalden fasla cikdi
bugun koryonvillus biyopsisi yapildi sonuc hafdaya belli olucakmis
yine duadayiz yine umut ediyoruz annelik cok hos olmasina ragmen gayet yorucu bir surec hem madden ve manen
tabiki i evladini bagrina basinca bir anne herseye degdi diyor umarim bu kezde herseye deger....

umarim hayirli haberler alirsin sende
benim durumumda yeni degismede oldu bu sefer ense kalinligi normalden fasla cikdi
bugun koryonvillus biyopsisi yapildi sonuc hafdaya belli olucakmis
yine duadayiz yine umut ediyoruz annelik cok hos olmasina ragmen gayet yorucu bir surec hem madden ve manen
tabiki i evladini bagrina basinca bir anne herseye degdi diyor umarim bu kezde herseye deger....
canım inşallah her şey çok çok güzel olur Allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşlar
bundan iki hafda once hamilelik testinin ardindan hafif lekelenme sikayetiyle doktora gittim kese gorundu bosdu bebek gorunmuyor bos gebelik ihtimali var hafdaya tekrar bakalim gelişme yoksa gebeliği sonlandirirz dediler
ve bende her anne adayi gibi basladim bos gebelik hakkında bilgi arasdirmasina nedir neden olur ....
daha öncesinde cok sayida dusukyapdigim için hafdaya olan kontrolümde hicde umutlu değildim bakdilar tabiki yine bebek gorunmuyordu doktorum uzgunum yine durum ayni gecen hafdaki duruma bi bakalim dedi ve kucukde olsa kesede buyume var garanti veremem ama bazen bebek gec görünebiliyor en iyisi iki hafda sonra tekrar bakalim eger varsa kesin gorunmesi gerekir diye yeni randevuyla ayrildim
ilk kontrolde umutsuz olmama rağmen bu sefer neden kesede buyume oldu acaba diyerek basladim yine arasdirmaya zor bi durum gercekden zamanda geçmek bilmiyor bu arada goguslerimde hassasiyet ve gerginlik gibi belirtilerde basladigindan acami sorusu daha yogunlasdi ah imkanimiz olsa eminim herkes canli yayina baglayip izleyecek gelişmeleri
ucuncu gidişimde ümitsizde olsa isde insanoglu acabami diye umut ediyor ve dotorum bebeğin gorundugunu yalnız beklenenden bir hafda kucuk olduğunu ve kalp atisini gözlemlediği söyledi
sevincimi tarif edemem Rabbim hayirlica kucagma alip buyutmeyide nasip eder bana ve butun anne adaylarina
sirf bu tecrübe,i paylaşmak isdedim ufkta olsa ihtimal arkadaşlar tavsiyem 8 hafda olmadn umudunuzu kesmeyin o minicik ihtimali değerlendirin hepinze güzel haberler almanizi diliyorum umarim bu bilgiler birinin içine su serper

Ya siz bana umut oldunuz diyebilirim. Ben de hamileyim, normalde bugün tam 7. haftasını doldurmuş olması gerekirken iki gün önce kontrole gittiğimde 5+6 günlük olduğunu öğrendim, kalp atışı da vardı bebeğimin :) SAT'a göre 6 gün geriden geliyor ve ben çok korkuyordum, kaybedeceğim bebeğimi diye. Siz bana gerçekten umut oldunuz. Son yorumunuzu da okudum inşallah sonuç güzel gelir kötü bir haber almazsınız, rabbim size sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Kızlar ilk haftalarda gelişim, ultrason ve sat a göre örtüşmeyebilir , endişe etmeyin, doğacak olana hiçbirşey engel olamaz.

Sat mart 1 6 nisanda yaptirdigim beta tahlilim 207 cikti daha sonra 280 510 942 1153.22 en son dun yaptirmis oldugum beta tahlilim 2456.27 cikti bu degerlere gore kese ve bebek gorunemedigi icin gelismemis bebek diyip gebeligi sonlandirmami istediler ( kurtaj ) boyle durumda olup hamileligi devam eden varmi ? 2 doktor kesinlikle beklemememi soyledi diger 2 doktorda degerlerin guzel oldugunu soyledi ne yapmaliyim ? ANLAMADIGIM BIR KONU madem kese bebek gozukmuyorsa yani neyin kurtajini yapicaklar durumu boyle olan varmi ? BEKLIYIM MI YOKSA SONLANDIRMALIMIYIM ??
:KK43:( :mad::mad::KK42::KK42:

10 haftaya kadar beklemeni öneririm , zaten oluşmamış bebek ise kanama olacaktır , fakat bazen bende olduğu gibi kese oluşmuştu fakat bebek gözükmemişti kanamamda olmamıştı , budurumda 10 haftaya kadar beklemek emin olmak gerekli , zaten sonrasında renkli dobler ile rahimi iyice kontrol ettikten sonra boş gebelik teşhisi koyuluyor ve kürtaj öneriliyor.

3 gundur hastanede yatiyorum parca aldilar hamileyim ama bebek gorunmuyor dis gebelikten supheleniyorlar degerler yuksek hakkimizda hayirlisi bakalim
ALLAH yardımcın olsun inş hepimizin farklı farklı gebelikleri ama sonunda yavrularımızı alacaz kucağımıza inş ben inanıyorum

Arkadaşlar Yardıma ihtiyacım var!
Daha önce 2 kez düşük Yaptım sonra kan pıhtılaşması çıktı, şimdi 5h+6 günlük gebeyim, 2 gün önce doktora gittim, kese büyük, içi boş dedi, boş gebelik olabilir dedi, aynı gün bhcg:29000 çıktı, bu 2li artışlara uyuyo günü, mide bulantım var sadece, sizce boş olabilir mi? Napabilirim ? Bu arada karından usg yaptı, vajinale gerek yok dedi.

Arkadaşlar Yardıma ihtiyacım var!
Daha önce 2 kez düşük Yaptım sonra kan pıhtılaşması çıktı, şimdi 5h+6 günlük gebeyim, 2 gün önce doktora gittim, kese büyük, içi boş dedi, boş gebelik olabilir dedi, aynı gün bhcg:29000 çıktı, bu 2li artışlara uyuyo günü, mide bulantım var sadece, sizce boş olabilir mi? Napabilirim ? Bu arada karından usg yaptı, vajinale gerek yok dedi.

Canim bende bosbgebelkten kurtaj oldm mart ayinda ama 5 hftlkken doktor anlamadi benm kesem 5 gftalk gozukmesi gerekirken4 hft gozukuyodu doktor bana sadexe yuzde birlik bibihtimal demistib7 haftalkken cagrdi kalp atisi duymak icin ici bos dedi cokda buyumemis dedi yani canini sikma allah büyük ins bos degildir.. ama ben kurtajdan sonra smdi yeniden hamileyim korkma herseyin hayirlisi canim..

Kızlar ben yeni üyeyim hep umut olsun diye burdaki yorumları okuyordum artık üyeyim. Ben geçen sene 8haftalık bebeğimi kaybettim kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık ve yıkıldık doktorum genetik teste gönderdi kan pıhtılaşması çıktı 3ay sonra yine hamile kaldım oda boş gebelikti şimdi çok korkuyorum hamile kalmaya 7 ay geçti üstünden doktor kalabilirsin ilaçların bitince dedi ama ben 1ay daha beklicem hayırlısıyla inş bebişlerimizi kucağımıza alırız

Canim merhaba naptin varmi bu gelisme ??

Canim bende bosbgebelkten kurtaj oldm mart ayinda ama 5 hftlkken doktor anlamadi benm kesem 5 gftalk gozukmesi gerekirken4 hft gozukuyodu doktor bana sadexe yuzde birlik bibihtimal demistib7 haftalkken cagrdi kalp atisi duymak icin ici bos dedi cokda buyumemis dedi yani canini sikma allah büyük ins bos degildir.. ama ben kurtajdan sonra smdi yeniden hamileyim korkma herseyin hayirlisi canim..

Çok teşekkürler
Bana gebelik önden gidiyor dedi, kese 6+2 ile uyumlu dedi. Anlsmadığım boş olsa bu kadar yükselir miydi bhcg?
Sana çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini

Çok teşekkürler
Bana gebelik önden gidiyor dedi, kese 6+2 ile uyumlu dedi. Anlsmadığım boş olsa bu kadar yükselir miydi bhcg?
Sana çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
Ah canim bu islere akil sir mi eriyor allah Hayır lisini versn yeter benim komsum tuplerini baglatti ama genede hamile kaldi dogurdu canim o yuzden allahtan umid kesilmez napalım bizde bu stresleri cekmeliymisz demek benm 18.de randevum var bos mu gene degilmi o zaman belli olcak canim hayirlisi olsun hepimiz icin..

Back
X