Boş gebelik mi?

Bir yandan öyleyse de zaten sağlıksızmış diyorum ama inanamıyor insan değil mi
Sizin kesenizin durumu nasıldı ne demişlerdi büyüklüğü şekli vs . Ve beta hcg değerleriniz nasıldı
Benim kese gayet normaldi normal bebekte oldugu gibi kesede büyüdü ama 6. Haftada baktılar içi boş bir ihtimal haftaya gel dediler ben yine gittim yüne boştu sonra doktor değiştim pda aynısını söyledi fakat ben kendi doktoruma 2 hafta sonra yüne gittim yüne sonuö aynı olunca hemen kürtajla aldılar

Sizce haftaya cuma gideyim mi ? O güne randevu aldım ama erken olur mu . Çok zor bu belirsizlik .
Sizin boş gebelikte belirti olmuş muydu lekelenme şiddetli ağrı vs .
Bu arada çok çok geçmiş olsun
Sen yine bir süre bekle boş gebelik demesi için şuan erken kese boyutu bile şuan küçük 22 mm den büyük olunca kesin tanı konuluyor bir süre bekle hemen gitme vajinal ultrasonla da baksınlar iyice bazen doktorların hesabı tutmayabiliyor

O benim bu hamileligimden önce bi dusük var demistim sanirim o zaman brnim icin zaman o kadar gecmedi ki. Sen bilirsin bide doktorlarin hamilelik hesabi biraz farkli sen ortalama yumurtlama gununu biliyosan birazda ona bakarak hesapla derim.
Evet biliyorum ovülasyon testi kullandım. O şekilde hamile kaldım . Ben gününü biliyorum öyle hesaplarsam daha çok erken . Ama beta hcg adet olmadan daha çok yüksekti ve şimdi kese de büyük geç döllenme olamaz

Evet erken gitmeye korkuyorum o yüzden beklicem bir hafta zor da olsa . Attığım ultrason vajinal

Ben de maraştayım, bugün doktora gittim kese görünüyor ama içi net değil haftaya tekrar çağırdı boş gebelik değildir inşallah

Ben de maraştayım, bugün doktora gittim kese görünüyor ama içi net değil haftaya tekrar çağırdı boş gebelik değildir inşallah
Siz hangi doktora gittiniz hangi hastane . Son adet tarihiniz neydi ? Kese boyutunuz benimki kadar büyük mü

Siz hangi doktora gittiniz hangi hastane . Son adet tarihiniz neydi ? Kese boyutunuz benimki kadar büyük mü
Kese boyu 18 mm dedi ultrasonda görünen 6 hafta 5 günlük dedi ama adet tarihine göre 8 hafta 5 günlük dedi. Haftaya tekrar gel bakalım dedi. Ben çocuk hastanesine gitmiştim mehmet mustafa eyol dr.

Jan Doğan'a gidecektim ilk hastanede yok dediler ama bu da çok iyi bir doktormuş Allah var ilgilendi, burda yazanlardan daha geç öğrenenler varmiş onlardan bi umut, tamamen sağlıklı diyemeyiz şuan dedi ama sağlıksız da diyemeyiz kesenin gelişimine göre bakacağız dedi inşallah duyarız kalp atışlarını sağlıklıdır yavrularımız

Amin inşallah gün geçmek bilmiyor belirsizlik çok yorucu bir yandan da gün gelecek de tekrar doktora gidicem kötü bir şey duyucam diye gitmeye korkuyorum inanın benim şuan adet attığıma göre 6hafta 5 günlük ben 8 hafta olmadan gitmİyim diyorum korkuyorum

alttanmı muayne etti?

Kese boyu 18 mm dedi ultrasonda görünen 6 hafta 5 günlük dedi ama adet tarihine göre 8 hafta 5 günlük dedi. Haftaya tekrar gel bakalım dedi. Ben çocuk hastanesine gitmiştim mehmet mustafa eyol dr.
Biz tamamen aynı durumdayız kese boyutu olarak ama benim adet tarihine göre 6+1 de iken 15,27 mm di kese

canım rahmetli oğluşuma hamileyken 8 haftada anca karından gördü,sürekli vajinal bakıyorlardı kilom oldugu için karında bulunan yağlardan dolayı görememişlerdi

O korkuyu çok iyi biliyorum bence de öyle yapın benim betam düşmüş bugün öğrendim umarım sizinki sağlıklı olur ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…