Ben yeni öğrenmiştim yani öncesini pek bilmiyorum doğrusuBiz tamamen aynı durumdayız kese boyutu olarak ama benim adet tarihine göre 6+1 de iken 15,27 mm di kese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni öğrenmiştim yani öncesini pek bilmiyorum doğrusuBiz tamamen aynı durumdayız kese boyutu olarak ama benim adet tarihine göre 6+1 de iken 15,27 mm di kese
Umarım görünür dayanabilirsem haftaya gidicem olmazsa bu cuma gidicemBozma canım moralini belki geç görülür,8 haftaya kadar yolu var .ne zaman gideceksin
Çok üzgünümO korkuyu çok iyi biliyorum bence de öyle yapın benim betam düşmüş bugün öğrendim umarım sizinki sağlıklı olur ❤
Bende troit var endokrinoloji doktorum hamile kalır kalmaz gel demişti kan verirken o da çıktıÇok üzgünüminşallah yakın zamanda unutturacak haberler alırsınız . Doktorunuz mu beta istemişti . Benden beta istemediler
Amin inşallah teşekkür ederim çok zor bir gündü bugün benim içinBende troit var endokrinoloji doktorum hamile kalır kalmaz gel demişti kan verirken o da çıktı
Aynı şeyi tam 2 yıl önce ilk gebeliğimde yaşadım. Kesem 25mm olmuştu 7. Haftamdaydım 2 farklı doktora gittim ikisi de boş gebelik dedi. En son gittiğim doktor 8. Haftaya kadar bekleyelim dedi. 8.hafta ultrasonumda kesem yavaştan bozulmaya başlamıştı malesef kürtajla sonuçlandı. Mental olarak uzun süre toparlayamadım ama şimdi düşününce o zaman iyi ki olmadı doğru zaman değildi diyorum. Zor bir süreç inşallah en kısa sürede geçer. Allahın bir bildiği vardır. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.Merhabalar6+1 haftalık hamileyim . Son adet tarihim 7 Aralık .
Gebeliğimi adetimden 5 gün önce öğrendim .
Beta değerlerim 2 günde bir verildi , 43,5. , 162,8. , 530, 1806 olarak düzenli arttı . Sonra geçen hafta çarşamba 11 ocakta doktora gittim kese göründü 4mm di . Bugün tekrar gittim doktora kese 16 mm olmuş ama boş dedi .
Yüksek ihtimalle boş gebelikmiş . Çok korkuyorum. Yıkıldım resmen sizce boş gebelik midir .
Bende radyolojik ultrasona girdim boş gebelik şüphem vardı raporda fetal pol görüntülenemedi yazıyordu. Sata göre 7+5 ultrason da 5+6 günlük 11 mm kese olarak gözüküyordu sata göre 8+6 ya kadar bekledim . Kese bozulmaya başlamış kendin düşürürsen çok ağırla olur ki düşük bugün yarın başlar kürtaja alalım dedi . Hemen o gün alındım acısız ağrısız atlattım allaha şükür . Sizin fetal pol pozitif çıktıysa kese içinde bebek oluşumu var demektir umudunuzu kaybetmeyin .Merhabalar, bende 17mm olmuş kese boş radyolojik ultrasona girdim fetal çok küçük pozitif olabilir yazmış doktor. Böyle olan varmı aranızda bende çok üzülüyorum
Bugün son adet tarihime göre 7+5 gün olmuştu doktora gittim şükür ki bebeğim göründü boş gebelik değilmiş kalp sesini fe dinledikMerhabalar6+1 haftalık hamileyim . Son adet tarihim 7 Aralık .
Gebeliğimi adetimden 5 gün önce öğrendim .
Beta değerlerim 2 günde bir verildi , 43,5. , 162,8. , 530, 1806 olarak düzenli arttı . Sonra geçen hafta çarşamba 11 ocakta doktora gittim kese göründü 4mm di . Bugün tekrar gittim doktora kese 16 mm olmuş ama boş dedi .
Yüksek ihtimalle boş gebelikmiş . Çok korkuyorum. Yıkıldım resmen sizce boş gebelik midir .
Bugün son adet tarihime göre 7+5 gün olmuştu doktora gittim şükür ki bebeğim göründü boş gebelik değilmiş kalp sesini fe dinledikultrasona göre 6+6 günlük . Çok stresli 2 hafta geçirdim . Rabbim kimseye yaşatmasın
Konunuzu takip ediyordum çok sevindim Allah tamamına erdirsinBugün son adet tarihime göre 7+5 gün olmuştu doktora gittim şükür ki bebeğim göründü boş gebelik değilmiş kalp sesini fe dinledikultrasona göre 6+6 günlük . Çok stresli 2 hafta geçirdim . Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok teşekkür ediyorumAy çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bebişin biraz nazlı olacak o belli![]()
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinKonunuzu takip ediyordum çok sevindim Allah tamamına erdirsin![]()
Merhaba maşallah sağlıkla gelsin bebeğinizÇok teşekkür ediyorumsağlıkla kucağıma alırsam inşallah totosuna iki tane patlatıcam
![]()
Adete üç gün varken 3 ocakta başladım ilkMerhaba maşallah sağlıkla gelsin bebeğinizbthcg değerleriniz nasıl ilerledi ?