Rabbim gonlune gore versin canımMerhabalar6+1 haftalık hamileyim . Son adet tarihim 7 Aralık .
Gebeliğimi adetimden 5 gün önce öğrendim .
Beta değerlerim 2 günde bir verildi , 43,5. , 162,8. , 530, 1806 olarak düzenli arttı . Sonra geçen hafta çarşamba 11 ocakta doktora gittim kese göründü 4mm di . Bugün tekrar gittim doktora kese 16 mm olmuş ama boş dedi .
Yüksek ihtimalle boş gebelikmiş . Çok korkuyorum. Yıkıldım resmen sizce boş gebelik midir .
Cevabınız için teşekkür ederimRabbim gonlune gore versin canımkese boyutun gercektwn buyumus bu zamanlarda ufacikta olsa orda bebeisin durması gorunmesi gerekiyordu. Sanirim boş gebelik
Üzülme Allah tan umut kesilmez aynı şeyi yaşadım şuan çabalıyorum ve bekliyorum illa olcak sağlıklı gebeliğimCevabınız için teşekkür ederimgaliba öyle ama burada yorumları okuyorum 8. Haftasında bile gören var bebeği . Ben de bir umut diyorum çok üzülüyorum
Sizce haftaya cuma gideyim mi ? O güne randevu aldım ama erken olur mu . Çok zor bu belirsizlik .Biraz daha bekle benimde böyleydi tabi benimde boş gebelik kürtaj oldum 9 ay önce geçen ay kimyasal geçirdim şuan hamile değilim ama kese boyutu 22mm olunca senin 16 daha bir iki hafta daha bekle öyle git tam kesin olur
Bir yandan öyleyse de zaten sağlıksızmış diyorum ama inanamıyor insan değil miÜzülme Allah tan umut kesilmez aynı şeyi yaşadım şuan çabalıyorum ve bekliyorum illa olcak sağlıklı gebeliğim
8 Haftadan sonra goren oldugunu bilmiyordum. Doktor kontrolune kadar bi bekle istersen. Doktora gittiginde artik kesin bi cevap alirsin ama lutfen modunu yuksek tut evet cok zor bir durum ama şöyle dusun o zaten boş bir kese bebek falan yok. Aynisini yasadim canim aynısınıCevabınız için teşekkür ederimgaliba öyle ama burada yorumları okuyorum 8. Haftasında bile gören var bebeği . Ben de bir umut diyorum çok üzülüyorum
Çok teşekkür ediyorum mesajınız bana iyi geldi8 Haftadan sonra goren oldugunu bilmiyordum. Doktor kontrolune kadar bi bekle istersen. Doktora gittiginde artik kesin bi cevap alirsin ama lutfen modunu yuksek tut evet cok zor bir durum ama şöyle dusun o zaten boş bir kese bebek falan yok. Aynisini yasadim canim aynısınıdoktora dursa olmaz mi demistim bunun beni boş şişirecegini söylemişti o anki psikoloji iste rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 6 ay sonra kizima hamile kaldim şuan 6 yasinda. Rabbim sana saglik versin. Rabbim bu mubarek cuma gecesi yuzu suyu gurmetine hayirli saglikli bir evlat nasip etsin dualarim seninle ve senin gibi anne olmak isteyen her kadin ile
Amin canım amin gönlünü ferah tut. Rabbim yar ve yardımcın olsuuuunÇok teşekkür ediyorum mesajınız bana iyi geldihele o duanız Rabbim bin kere razı olsun inşallah kızınızın güzel huzurlu bir ömrü olur ve inşallah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder
Simdi ultrason detaylarinda gordum sen kahramanmaraştamisin. Hangi doktora gidiyosunMerhabalar6+1 haftalık hamileyim . Son adet tarihim 7 Aralık .
Gebeliğimi adetimden 5 gün önce öğrendim .
Beta değerlerim 2 günde bir verildi , 43,5. , 162,8. , 530, 1806 olarak düzenli arttı . Sonra geçen hafta çarşamba 11 ocakta doktora gittim kese göründü 4mm di . Bugün tekrar gittim doktora kese 16 mm olmuş ama boş dedi .
Yüksek ihtimalle boş gebelikmiş . Çok korkuyorum. Yıkıldım resmen sizce boş gebelik midir .
Evet Kahramanmaraştayım . Çocuk hastanesinde jan doğana gidiyorum ama yer bulamayınca üniversite de erkek bir doktora gittim . Gebelik daha 6 haftalık doktor araştıyorduk biz de . Siz de maraşta mısınızSimdi ultrason detaylarinda gordum sen kahramanmaraştamisin. Hangi doktora gidiyosun
Ben malatya darendeyim ailem burda biraz kanamam olunca geldim ailemin yanina. Bende uni de alev özere gidiyorum pazartesi kalbini duydum cok sükür bir doktorla ve devlet hastanesiyle kalma derim. Ben ilk kanamam olup buraya gelince acildeki doktor ultrason cihazini karnima deydirip geri cekti kesen duruyo diyip kaldirdi. Eger imkanin varsa özele git derim ordaki cihazlar daha detayli ve daha iyi durumdaEvet Kahramanmaraştayım . Çocuk hastanesinde jan doğana gidiyorum ama yer bulamayınca üniversite de erkek bir doktora gittim . Gebelik daha 6 haftalık doktor araştıyorduk biz de . Siz de maraşta mısınız
Ben burada öğretmenim . Yerlisi olmadığım için çoğu doktoru bilmiyorum. Alev Özer için çok denedim randevu almayı hep dolu diyor seçemiyorumBen malatya darendeyim ailem burda biraz kanamam olunca geldim ailemin yanina. Bende uni de alev özere gidiyorum pazartesi kalbini duydum cok sükür bir doktorla ve devlet hastanesiyle kalma derim. Ben ilk kanamam olup buraya gelince acildeki doktor ultrason cihazini karnima deydirip geri cekti kesen duruyo diyip kaldirdi. Eger imkanin varsa özele git derim ordaki cihazlar daha detayli ve daha iyi durumda
Valla ultrason goruntulerinden cok bisey anlamadim ama dedigim gibi cihazlarin cok önemi eger erkek doktor senin icin sorun olmazsa özelde ahmet kireçci diye bi doktor var benim arkadaslarim felan hepsi gitti cok memnun bide arayip sorma randevu varmi diye ilk kontrolum devam etmek istiyorum bu doktorla dersen hepsi aliyo özellerin tipta ise yaramiyo ama öxeller alir muayeneye. Hatta yok felan derlerse bende baskasina giderim tesekürler dedigin zaman bile ise yariyo viraz para mevzusu olunca aliyolar yaniBen burada öğretmenim . Yerlisi olmadığım için çoğu doktoru bilmiyorum. Alev Özer için çok denedim randevu almayı hep dolu diyor seçemiyorumHilal sakallıoğlunun özel kliniği var ona gideyim dedim dün o da 15 gün yokmuş umreye gitmiş . Sular akedeminin Google yorumlarını okudum çok iyi yorumlar yok kararsızdık . Kalp sesini duyunca karar veririz dedik ama çocuk hastanesindeki doktor kese boş bir hafta bekleyeceğiz dedi zaten hiç iyi davranmadı . Üniversiteye gittim hemen o daha ilgiliydi bekleyelim dedi .
Siz ne düşünüyorsunuz sizce boş gebelik midir ?
Su an hangi hastanede bilmiyorum ama aradtirabilirim senin icin. Insallah görürsün bebegini güzel bi hamilelik gecirirsin.Ben burada öğretmenim . Yerlisi olmadığım için çoğu doktoru bilmiyorum. Alev Özer için çok denedim randevu almayı hep dolu diyor seçemiyorumHilal sakallıoğlunun özel kliniği var ona gideyim dedim dün o da 15 gün yokmuş umreye gitmiş . Sular akedeminin Google yorumlarını okudum çok iyi yorumlar yok kararsızdık . Kalp sesini duyunca karar veririz dedik ama çocuk hastanesindeki doktor kese boş bir hafta bekleyeceğiz dedi zaten hiç iyi davranmadı . Üniversiteye gittim hemen o daha ilgiliydi bekleyelim dedi .
Siz ne düşünüyorsunuz sizce boş gebelik midir ?
Çok teşekkür ediyorum yardımınız için . İnşallah görürüm ilk gebeliğim çok heves etmiştik . Dün duyunca yıkıldım . Hemen ikinci doktora gittik ama o da devletteydi . Söylediğiniz doktoru bulmaya çalışıcam . Tabi ki kadın olsa benim için çok iyi olur ama olmazsa da erkeğe de giderim .Su an hangi hastanede bilmiyorum ama aradtirabilirim senin icin. Insallah görürsün bebegini güzel bi hamilelik gecirirsin.
Normal mi bakti vajinal mi bakti pekiÇok teşekkür ediyorum yardımınız için . İnşallah görürüm ilk gebeliğim çok heves etmiştik . Dün duyunca yıkıldım . Hemen ikinci doktora gittik ama o da devletteydi . Söylediğiniz doktoru bulmaya çalışıcam . Tabi ki kadın olsa benim için çok iyi olur ama olmazsa da erkeğe de giderim .
Bugün de özele mi gitsem dedim ama tekrar köyü bir şey duymak istemiyorum bir hafta daha geçsin daha iyi olur dedim .
O benim bu hamileligimden önce bi dusük var demistim sanirim o zaman brnim icin zaman o kadar gecmedi ki. Sen bilirsin bide doktorlarin hamilelik hesabi biraz farkli sen ortalama yumurtlama gununu biliyosan birazda ona bakarak hesapla derim.Normal mi bakti vajinal mi bakti peki
Bu arada istersen numaramida verebilirim ben marasta dogdum büyüdüm yardimci olabilicegim bi konu olursa cekinmeden sorabilirsinO benim bu hamileligimden önce bi dusük var demistim sanirim o zaman brnim icin zaman o kadar gecmedi ki. Sen bilirsin bide doktorlarin hamilelik hesabi biraz farkli sen ortalama yumurtlama gununu biliyosan birazda ona bakarak hesapla derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?