İnşallah canım benimŞimdiye kadar görünmesi gerekirdi doktor geriden geliyor diye 1 hafta sonra gel demis üstelikÜzgünüm canım boş gebelik olduğu için sonradan bebek görünmez. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsın
htimal umutlanıyor insan belki görünür diye kese büyümüş ama maalesef bebek yok içindeİkinci fotoğraf tam daire gibi hiç böyle görmemiştim genelde yumurta şeklinde oluyor hep, boş gebelik olabilir yolk da görünmüyor
Canım bi arkadasımın 8. Haftada göründü onada boş gebelik demişti o bekledi bebek göründü ama bende öyle olmadı malesef 8 haftayı gecmıstım yınede yoktu mecbur kürtaj oldum inşallah senin görünürKızlar selam ben 5+4 ken keseyi gördüm doktor bir hafta sonra gel dedi ama geç döllenme olduğunu söyledi 6+4 ken gene kese var ama bebek yok alltan muayene de de gözükmedi pazartesi günü tekrar çağırdı boş gebelik kürtaj gerekli dedi. Bu durumu yaşayan varmı bebek sonra dan görünür mü lütfen yardımcı olabilir misiniz
Bende de acayip sabahları mide bulantısı var ama bütün belirtiler aynıymış zatenPeki hamilelik belirtileriniz varmıydı, mide bulantınız falan başlamış mıydı? Ben 5+1 de kese gördüm şuan 6 haftalık çok kötü mide bulantısı yaşıyorum hiçbişey yiyemiyorum bir kimyasalım var onu yaşadım yaşayalı hep bir sıkıntı çıkacak diye korkuyorum
Evet tek bi doktorla kalmak istemedim bende belki görünür diyeBence başka bı doktorada görünün ya öyle duruyor ama sen yine başka bı doktorada göster kendini
İnşallah canımCanım bi arkadasımın 8. Haftada göründü onada boş gebelik demişti o bekledi bebek göründü ama bende öyle olmadı malesef 8 haftayı gecmıstım yınede yoktu mecbur kürtaj oldum inşallah senin görünür
En son 250 idi 4 haftalıkken daha da hiç istemedi doktorDeğerleriniz nasildi beta hcg nasıl ilerledi
Evet kaldım ama 3 sene sonra ama bende pko da var ondan da gec oldu gebeliğim herkesin farklı oluyor ama boş gebelik diye üzülme demekki hamile kalabiliyosun doktorum bana öyle söylemişti ve gercektende enınde sonunda olduİnşallah canımPeki sonra tekrar hamile kaldınız mı
İşte çok korkuyorumBende de acayip sabahları mide bulantısı var ama bütün belirtiler aynıymış zaten
Bir daha ki kontrolünüz ne zamanİşte çok korkuyorum
Yuvarlak kese boş gebelik diyorlarKızlar selam ben 5+4 ken keseyi gördüm doktor bir hafta sonra gel dedi ama geç döllenme olduğunu söyledi 6+4 ken gene kese var ama bebek yok alltan muayene de de gözükmedi pazartesi günü tekrar çağırdı boş gebelik kürtaj gerekli dedi. Bu durumu yaşayan varmı bebek sonra dan görünür mü lütfen yardımcı olabilir misiniz
24 ündeBir daha ki kontrolünüz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?