Boş gebelik mi

Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim, tüm hamilelik belirtilerim vardı ve beta da normal ilerlemişti, 8+1 de kürtaj olmak zorunda kaldım, endişelenmeyin, bir sonra ki haftayı bekleyin, ben de kırmızı lekelenme şeklinde hafif bir kanamadan olmuştu 6. Haftada, boş gebelikten bilemiyorum tabi, inşallah sizinki sağlıklıdır ve sizinledir

Umarım inşallah

İnşallah ama pek umudum kalmadı gibi

Sonuç ne oldu merak ettim. Şu anda bende bu durumu yaşıyorum. 8 haftalık ve halâ boş kese.... Kürtaj önerdiler bugün.

Sonuç ne oldu merak ettim. Şu anda bende bu durumu yaşıyorum. 8 haftalık ve halâ boş kese.... Kürtaj önerdiler bugün.
8 haftalik neredeyse 2 aylik simdiye coktwn olusmasi lazimdi bence boyle durumlarda beklemeyin kurtaj olun ki Allah korusun bir sikinti olmasin kese zaten 5.haftada hemen gozukuyor.. insallah Rabbim hayirli ve dogru zamanda bir evlat versin bekleyenlere. Ben kimyasal gecirip deli gibi agladigimin hemen ertesi ayi hamile kaldim. Vucudunuz hamile kalmaya alisiyor artik simdi Allahin izniyle daha kolay hic uzulmeyin

Teşekkür ederim. Çarşamba günü kürtaj oldum. Hayırlısı artık çok üzücü ama nasip değilmiş... Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…