Boş gebelik mi

kelebek29

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
29
3
16
30
Kızlar selam ben 5+4 ken keseyi gördüm doktor bir hafta sonra gel dedi ama geç döllenme olduğunu söyledi 6+4 ken gene kese var ama bebek yok alltan muayene de de gözükmedi pazartesi günü tekrar çağırdı boş gebelik kürtaj gerekli dedi. Bu durumu yaşayan varmı bebek sonra dan görünür mü lütfen yardımcı olabilir misiniz 😰

Eklentiler

• E974B635-23C7-459D-BAC4-C576F5667103.webp
    E974B635-23C7-459D-BAC4-C576F5667103.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 354
Şimdiye kadar görünmesi gerekirdi doktor geriden geliyor diye 1 hafta sonra gel demis üstelik:( Üzgünüm canım boş gebelik olduğu için sonradan bebek görünmez. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsın

İkinci fotoğraf tam daire gibi hiç böyle görmemiştim genelde yumurta şeklinde oluyor hep, boş gebelik olabilir yolk da görünmüyor 🥺

Kızlar selam ben 5+4 ken keseyi gördüm doktor bir hafta sonra gel dedi ama geç döllenme olduğunu söyledi 6+4 ken gene kese var ama bebek yok alltan muayene de de gözükmedi pazartesi günü tekrar çağırdı boş gebelik kürtaj gerekli dedi. Bu durumu yaşayan varmı bebek sonra dan görünür mü lütfen yardımcı olabilir misiniz 😰
Canım bi arkadasımın 8. Haftada göründü onada boş gebelik demişti o bekledi bebek göründü ama bende öyle olmadı malesef 8 haftayı gecmıstım yınede yoktu mecbur kürtaj oldum inşallah senin görünür😇

Bence başka bı doktorada görünün ya öyle duruyor ama sen yine başka bı doktorada göster kendini

Peki hamilelik belirtileriniz varmıydı, mide bulantınız falan başlamış mıydı? Ben 5+1 de kese gördüm şuan 6 haftalık çok kötü mide bulantısı yaşıyorum hiçbişey yiyemiyorum bir kimyasalım var onu yaşadım yaşayalı hep bir sıkıntı çıkacak diye korkuyorum

Peki hamilelik belirtileriniz varmıydı, mide bulantınız falan başlamış mıydı? Ben 5+1 de kese gördüm şuan 6 haftalık çok kötü mide bulantısı yaşıyorum hiçbişey yiyemiyorum bir kimyasalım var onu yaşadım yaşayalı hep bir sıkıntı çıkacak diye korkuyorum
Bende de acayip sabahları mide bulantısı var ama bütün belirtiler aynıymış zaten

Yuvarlak kese boş gebelik diyorlar☹️ umarım gelişir görürsünüz bebeğinizi benimde 5+4 Ken gittim kese vardı,ne yolk saçı ne de kendisi vardı 9 haftaya kadar bekledik geç döllenmedir belki diye ama maalesef gelişme olmadı ☹️ altta resmini attım

Eklentiler

• IMG_20230714_144311.webp
    IMG_20230714_144311.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 227
Back
X