Boş gebelik mi aynı durumu yaşayan varmı

tamamknka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
590
156
29
Öncelikle adetime 5 gün kala öğrendim hamile olduğumu etesi gün değerim 91 çıktı sonrasında 2 kat artarak düzenli bi şekilde devam ediyo 993 ken betam kese görüldü sonra 2505 de bi daha baktı bi anormallik yok dedi 2 gün sonra gel dedi pazartesi gittiğimde kese çok küçük ve yolk kesesi oluşmamış beta değerine göre oluşması lazımdı dedi böyle bi durum yaşayan varmı

Var canım ben boş gebelik yaşadım kürtaj oldum 8 haftaya kadar bekledim ama yok oluşmadı embriyo şuan 2 yıldır bekliyorum olmuyor Bi daha

Ama ben 5 haftalık hamileyim daha bunu söylemek için çok erken değil mi bi de kanamanız falan oldu mu boş gebelikte
Hiç olmadı kanama sen 5 haftalık sa eğer 7 hafta ya kadar belli olur ama emriyo olmazsa kürtaj olmak zorundasın inşallah boş gebelik değildir seninki

Erken gebelik belirtisi adet olacak mış gibi ağrı bel ağrısı
Daha önce çok yaşadım artık çok üzülüyorum sonra bi bakıyorum adetim sonra diyorum yine kendi kendine uydurdun hayallendin al sana diyorum o yüzden artık korkuyorum biliyorum bu da bir belirti ama daha önce çok yaşadım o yüzden o ağrı geldi bende korkuyorum şuan

Bende böyle düşünerek yaptım testi şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…