Aynı durumdayım şu an ne yaptiniz acabaHanımlar merhaba bir yıldır eşimle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü denememde 8 haftalıkken kalbi durmuş dediler kürtaj oldum. Şu anda yine hamileyim. Beta değerlerim düzenli artmasına rağmen pazartesi günü kontrolde kese şekli bozuk düzensiz dediler. Perşembe günü tekrar kontrole gittim kesenin kenarları biraz düzelmiş ama ölçüm yapıldı bu sefer ne yolk kesesi ne bebek hiçbir şey görülemedi. Doktor boş gebelik olabilir dedi. Kafayı yemek üzereyim moralim öyle bozuk ki. Sat 27 ekim yani 6 haftalıkken kese boyutu 20 mm üzerinde ve içi bomboş. Haftaya pazartesi tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum. Bu şekilde yolk kesesini ve bebeği geç haftalarda gören varsa biraz umuda ihtiyacım var.
Bebek gözüktü Allaha şükür ölçümler adet tarihime göre geriden geliyor sadece. Ultrason kalitesi doktordan doktora değişiyormuş onu görmüş oldum. Birkaç gün geçtikten sonra gidin mutlaka beklemekten zarar gelmez.Aynı durumdayım şu an ne yaptiniz acaba
Ya çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Benim içimi de rahatlattin Allah razı olsun inşallah ben de bebeğimi görürümBebek gözüktü Allaha şükür ölçümler adet tarihime göre geriden geliyor sadece. Ultrason kalitesi doktordan doktora değişiyormuş onu görmüş oldum. Birkaç gün geçtikten sonra gidin mutlaka beklemekten zarar gelmez.
Canım eğer karından bakacaksa idrara sıkışık gitmen daha iyi vajinal bakacaksa gerek yok demişti doktorum. Bu arada karından ultrasonda daha geç gözüküyor aklında olsun benim o yüzden vajinal bakmışlardı.Ya çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Benim içimi de rahatlattin Allah razı olsun inşallah ben de bebeğimi görürümbir de ultrasona girmeden önce sıkışık mi gitmek lazım bazıları öyle daha iyi görünür dedi hiç bilmiyorum da cevap verirsen sevinirim
Sağ ol canim cok teşekkür ederim vajinal benim için zor maalesef son çare bu haftada görünmese mecbur tabiCanım eğer karından bakacaksa idrara sıkışık gitmen daha iyi vajinal bakacaksa gerek yok demişti doktorum. Bu arada karından ultrasonda daha geç gözüküyor aklında olsun benim o yüzden vajinal bakmışlardı.
Düşüncen için teşekkür ederim canım inşallah bende konu sahibi gibi bebişimi görürüm
InsaAllah allahtan umit kesilmez dedigimDüşüncen için teşekkür ederim canım inşallah bende konu sahibi gibi bebişimi görürüm
Canım sen naptın merak ettim bende aynı durumdayımAynı durumdayım şu an ne yaptiniz acaba
Ben 7+5de gördüm inşallah sen de görürsün stres yapma sakın sen kaçıncı haftadasinCanım sen naptın merak ettim bende aynı durumdayım
6+2Ben 7+5de gördüm inşallah sen de görürsün stres yapma sakın sen kaçıncı haftadasin
Canım benim beta da düzenli artmıyor, üstelik kesenin etrafında kanama alanı var, dün doktor kürtaja alalım dedi kabul etmedimBen 7+5de gördüm inşallah sen de görürsün stres yapma sakın sen kaçıncı haftadasin
Farklı bir doktora gittin mi bir de kanama falan oldu mu canımCanım benim beta da düzenli artmıyor, üstelik kesenin etrafında kanama alanı var, dün doktor kürtaja alalım dedi
Kanamam yok çok şükürFarklı bir doktora gittin mi bir de kanama falan oldu mu canım
Farklı bir doktora daha görün canım betanin düzenli olmaması sıkıntı olabilirKanamam yok çok şükür
Canım bugün Beta testi verdim bakalım akşam çıkacakmış sonuçBt
Farklı bir doktora daha görün canım betanin düzenli olmaması sıkıntı olabilir
Hadi hayırlısı inşallah.Canım bugün Beta testi verdim bakalım akşam çıkacakmış sonuç
Çıkmış canım, 20 Mart 15907Hadi hayırlısı inşallah.
Yükselmiş canım sen artmıyor demistin sanki . Bana bir doktor düzensiz artarsa boş gebelik riski daha fazla olur demişti. Bu arada artma oranı iyiÇıkmış canım, 20 Mart 15907
21 Mart 21477, normal mi