Boş gebelik geçiren oldumu aranızda?

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kızlar, boş gebelik deneyimleriniz nasıldı, onda da bulantı, göğüslerde hassasiyet, iştah gibi şeyler oluyomu? Son regl tarihim 27 ekim, dün gitdim doktora regl tarihine göre 8 haftalık olmalı ama sende 6-7 haftalık gibi, kesede de bebek görünmüyo, boş gebelikden şübhelendi, bir az beklememiz lazım dedi belki görünür görünmezse kürtaj dedi, dünyamız yıkıldı çok üzüldüm, sizce boş gebelik ola bilir mi? Nolur umut verin beklemek için :( şunu söyleyim lekelenmem de var

Merhaba kızlar, boş gebelik deneyimleriniz nasıldı, onda da bulantı, göğüslerde hassasiyet, iştah gibi şeyler oluyomu? Son regl tarihim 27 ekim, dün gitdim doktora regl tarihine göre 8 haftalık olmalı ama sende 6-7 haftalık gibi, kesede de bebek görünmüyo, boş gebelikden şübhelendi, bir az beklememiz lazım dedi belki görünür görünmezse kürtaj dedi, dünyamız yıkıldı çok üzüldüm, sizce boş gebelik ola bilir mi? Nolur umut verin beklemek için :KK43: şunu söyleyim lekelenmem de var
Ben yaşadım cnm 5 ay önce düşükle sonuçlandı. Öğrendim hamileligimi öyle mide bulantim vs olmamıştı tabi daha 5 haftalikti çünkü genelde 7 hafta da başlıyor bulantı lar. Uyku hali çok fena vardı sadece. İşte gittim doktora hersey yolunda görünüyordu kese vardı ama henüz bebek yoktu erkenden çünkü 5 haftada oluşmuyor. Sonra ki hafta doktora gittim gene çünkü kahverengi bi akintim olmuştu baya bi leke şeklinde. Neyse doktora gittim doktor bana kesenin bozulduğunu ve 1 hafta da hiç gelismedigini söyledi. Regl kanamasi gibi kanaman olucak düşük yapicaksin dedi ve öyle de oldu. Hayatımın en zor gunleriydi. Şimdi yeniden hamileyim canım. Sen de Sakon stres yapma p zaman insan anlayamıyor ama şimdi düşününce insanlar neler yaşıyor 9 ay taşıyor da ölü doğum yapıyor Allah muhafaza. Sukret canım en azından. Hamile kalabiliyoruz. Ayrıca daha dur bakalım belki de senin.boyle bişey yoktur hemen en kötüsünu düşünme.

Ben yaşadım cnm 5 ay önce düşükle sonuçlandı. Öğrendim hamileligimi öyle mide bulantim vs olmamıştı tabi daha 5 haftalikti çünkü genelde 7 hafta da başlıyor bulantı lar. Uyku hali çok fena vardı sadece. İşte gittim doktora hersey yolunda görünüyordu kese vardı ama henüz bebek yoktu erkenden çünkü 5 haftada oluşmuyor. Sonra ki hafta doktora gittim gene çünkü kahverengi bi akintim olmuştu baya bi leke şeklinde. Neyse doktora gittim doktor bana kesenin bozulduğunu ve 1 hafta da hiç gelismedigini söyledi. Regl kanamasi gibi kanaman olucak düşük yapicaksin dedi ve öyle de oldu. Hayatımın en zor gunleriydi. Şimdi yeniden hamileyim canım. Sen de Sakon stres yapma p zaman insan anlayamıyor ama şimdi düşününce insanlar neler yaşıyor 9 ay taşıyor da ölü doğum yapıyor Allah muhafaza. Sukret canım en azından. Hamile kalabiliyoruz. Ayrıca daha dur bakalım belki de senin.boyle bişey yoktur hemen en kötüsünu düşünme.
Allah yardımcın olsun sağsalim çoçuğunu kucağına alırsın çok sevindim, ben bu hafta 1ci gün gitdim kese 15.4 dün gitdim 17 mm olmuş yani büyüyo, bu iyi işaret mi sizce? Dün doktor kesede kırık yok dedi tam dedi, bu lekelenme ordan gelmiyo dedi ama bebeyide göremedi ondan şübhelendi :(

Allah yardımcın olsun sağsalim çoçuğunu kucağına alırsın çok sevindim, ben bu hafta 1ci gün gitdim kese 15.4 dün gitdim 17 mm olmuş yani büyüyo, bu iyi işaret mi sizce? Dün doktor kesede kırık yok dedi tam dedi, bu lekelenme ordan gelmiyo dedi ama bebeyide göremedi ondan şübhelendi :KK43:
YeRlesme kanamasi da olablir canım bilemiyorum ki sen bekle bakalım 1 2 hafta daha zaten o zaman belli olur. Vajinal de baktirdin mi

YeRlesme kanamasi da olablir canım bilemiyorum ki sen bekle bakalım 1 2 hafta daha zaten o zaman belli olur. Vajinal de baktirdin mi
Evet dün baktı vaginal, onda dedi kese tam kırık yok normal büyüyo ama bebek görünmüyo daha. Benim son reglim 27.ekim yani 8 hafta regle göre ama doktor bakınca bu 8 deyil küçük 6 dedi pazartesi gitdiyimde, akşam geldim pedde lekelenme gördüm, kesmeyince dün yine gitdim işte o zaman vaginal baktı ve göremedi. Regl tarihine göre 8 haftalıksa ilişki tarihine görede mi 8 olması lazım? Gec döllenme olamazmı sence? Bilmiyorum ya bir umut arıyorum

Geç döllenme olablir canım. Zaten yumurtlama tarihi regl den 2 hafta sonra oluyor buna göre 6 haftalik görünmesi normal olablir. Ama regl in ilk gününü başlangıç kabul ettikleri için 8 hafta. Sen 2 hafta daha bekle canım inşallah alcaksin bebeğinin kalp atislarini içini ferah tut.

Geç döllenme olablir canım. Zaten yumurtlama tarihi regl den 2 hafta sonra oluyor buna göre 6 haftalik görünmesi normal olablir. Ama regl in ilk gününü başlangıç kabul ettikleri için 8 hafta. Sen 2 hafta daha bekle canım inşallah alcaksin bebeğinin kalp atislarini içini ferah tut.
İnşAllah canım inşAllah :(

Merhaba kese rahim içinde miydi? Bende de buna benzer sorun var kese rahimin üst tarafındayms dış gebelik değilmiş ama rahime girmesse kürtaj olucak çok korkuyorum :(

Merhaba kese rahim içinde miydi? Bende de buna benzer sorun var kese rahimin üst tarafındayms dış gebelik değilmiş ama rahime girmesse kürtaj olucak çok korkuyorum :KK43:[/QUOTE
Merhaba, yok kese rahim içindeydi bende, malaasef düşükle sonuçlandı benimki :( çok ama çok kötü sancı geçirdim doğuş sancısı gibi, şimdi çok şükür iyiyim, sizde nasıl durumlar?

Merhaba kızlar, boş gebelik deneyimleriniz nasıldı, onda da bulantı, göğüslerde hassasiyet, iştah gibi şeyler oluyomu? Son regl tarihim 27 ekim, dün gitdim doktora regl tarihine göre 8 haftalık olmalı ama sende 6-7 haftalık gibi, kesede de bebek görünmüyo, boş gebelikden şübhelendi, bir az beklememiz lazım dedi belki görünür görünmezse kürtaj dedi, dünyamız yıkıldı çok üzüldüm, sizce boş gebelik ola bilir mi? Nolur umut verin beklemek için :KK43: şunu söyleyim lekelenmem de var
Merhaba ,gebeliğiniz nasıl devam etmişti acaba
Bende sizinle çok benzer bi durum içerisindeyim de

Benim kesem 25 ml kadar büyüdü bozuldu kesenin içinde yolk yada sac adı verdikleri bişey gözükmesine dikkat et o varsa bebek gec de olsa olusuo ben cok araştırmıştım bulantım da yoktu sonra zaten kanamam başladı 9 ile 10 haftaya yakındı tam hatırlayamadım ama hayırlısı üzğlme

Back
X