BOS GEBELİK DÜŞÜRME VE KURTAJİ

Alonehappy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
63
15
3
30
Merhabalar hanımlar size yazmıştım .4 yıldır beklediğim bir gebeliğim ardından 27yasinda ilk gebeliğim oldu.Son adetim 27Ekim..Testi yaptık çift cizgi gördük .Kırsal bir bölgede oturuyorum..5.5hafatada bebeğin kesesini gördük.8+1 de kalp atışlarını duymaya devlet Hastanesi'ne gittiğimde kese var bebek yok dedi vajinadan bakti yine yoktu .Bir umut 4 gün sonra fakülteye randevu verdi ama kürtaja hazırlanın geç gebelikte olabilir dedi detaylı bakariz dedi.eşimin işi dolasiyla gidemedim..5 Ocak randevu alabildim .9haftalik olcak.8haftalik boş kese gören varmi?Bos gebelik bana zarar verir mi.?Yada kendi kendine nasıl düşer ?yorumlarınızı bekliyorum

Benimki boş gebelikti canım bebek oluşmadı beta HCG düzenli artmadı lekem vardı sonra kanama oluştu.. ben inad ettiğim için kese kendiliğinden düşmedi kürtaj oldum.kan pıhtılaşması testini yaptır iki düşüğüm var bnmde 9 ay iğne kullandım senin de böyle bir sorunun olabilir iyi bir doktora görün canım

Dr beta HCG takibi yapmadı mı yapması lazımdı

Ben test yaptım pozitif çıktı ..yaklaşık 15-20 gun sonra doktora gittim .Hiç test yapmadi .Direk ultrosanda keseyi gördü .Daha sonra kalp atışları için çağırdı ozaman hemoglobin kan testi falan istedi verdim.O da demir için sanırım.Betaya hiç bakmadı.Normalden kontrol etti göremedi vajinal baktı göremedi

Hayır yapmadı canim .Lekem falan hiç yok hala kasık,bel ağrım oluyor arada .Göğüslerim şiş belirtilerim var ama ambriyo yok Sen kaçıncı haftada boş gebelik teşhisi aldın?

Hayır yapmadı canim .Lekem falan hiç yok hala kasık,bel ağrım oluyor arada .Göğüslerim şiş belirtilerim var ama ambriyo yok Sen kaçıncı haftada boş gebelik teşhisi aldın?
Bnmde öyleydi belirti oluyor 8. Haftadaydim Dr hesapladi herşeyi beta dan belli olur zaten

Olsun canım üzülme için yanıyor ilk başta bir git bakalım ne diyecekler belki de ultrasondan dolayıdır ya da geç dollenmedir ama bı an önce git çok geç kalmışsın

O kürtajdan kaçış yok maalesef. Kendiliğinden kese düşmez. İlaçla, müdahaleyle vş. düşse bile parça kalabiliyor rahimde. O da kanamaya sebep oluyor. Sağlıklı bir gebeliği de engelleyebiliyormuş.

kendiliğinden düşüren varmış ama en sağlıklısı kürtaj olman içerde parça kalırsa yapışıklık yapar ve gebe kalman zorlaşır yapışıklığı açmaları gerekir bir sürü iş yani. boş gebelik sana zarar vermez bir ay sonra bile hatta adet olmadan başka bir sorun yoksa tekrar gebe kalabilirsin ancak yine birkaç beklemekte yarar var rahim kendini toparlasın sende aynı zamanda psikolojik olarak hazırlanırsın yeni bir gebeliğe

İçimi rahatlattiniz teşekkürler kürtajdan sonra 3ay ideal bencede.Cunku yıpratıcı bir durum

sata göre 8+3 iken kese 19 mmdi ve boştu hala 3 haftadır da kanamam vardı kese düzenli büyümüyordu vs. Bugün kürtaj oldum. İçerde parça kalır hem düşük ağrısı çekerim hem kürtaj ağrısı diye kürtaj kararı aldım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…