Boş gebelik belirtileriniz yardım

senaaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
518
173
35
Merhaba’
Son adete gore 5+3 de muayene oldum ancak kesem olusmus içi boş bu sekılde olan varmı gorseli eklıyorum bos gebelik olmasından endişe edıyorum yolk sac bıle olusmamıs henüz

Eklentiler

• 8E46C66C-9DD5-47EE-8456-348BD3228344.jpeg
    8E46C66C-9DD5-47EE-8456-348BD3228344.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 1.435
Boş gebelik gibi mi :KK43: keseyi olcmesini istedim ama ölçmedi en azından mmsinsen durumu anlayabılmek adına :KK43:
Benimde tup bebek tedavim bos gebelik oldu. Ilk muayenede kese vardi, bebek cok kucuk oldugu icin gorunmuyo dedi. Olumsuz bisey soylemedi.1 hafta sonra bos gebelik dedi.
Insallah seninki oyle degildir 19 kasimda gorursun bebegini

Benimde tup bebek tedavim bos gebelik oldu. Ilk muayenede kese vardi, bebek cok kucuk oldugu icin gorunmuyo dedi. Olumsuz bisey soylemedi.1 hafta sonra bos gebelik dedi.
Insallah seninki oyle degildir 19 kasimda gorursun bebegini
İnşallah cok sağolun peki gebelik belirtileriniz varmıydı sabah bulantısı gogus hassasıyetı gibi

Bnde 3 ay once boş gebelik geçirdim 8 haftaya kadar bekledim ama malesef kürtaj oldum. Bebek yoktu
Cok gecmıs olsun ama su an yeniden hamılesiniz sanırım hayırlı olsun 🙏☺️ Peki bos gebelikte bi eksiklik hissi var mıydı gebelik belirtileriniz nasıldı
Vajinal bakmamıza rağmen 5+3 kese boş su an acaba benmı acele ediyorum bılmıyorum acıkcası

Cok gecmıs olsun ama su an yeniden hamılesiniz sanırım hayırlı olsun 🙏☺️ Peki bos gebelikte bi eksiklik hissi var mıydı gebelik belirtileriniz nasıldı
Vajinal bakmamıza rağmen 5+3 kese boş su an acaba benmı acele ediyorum bılmıyorum acıkcası
Evet yeniden hamile kaldım çok şükür. Ama gebelik belirtilerini birebir yaşadım. Kasık ağrısı göğüs dolgunlugu mide bulantısı iştahsızlık vardı. 8. Hafta gittim bebek malesef yoktu ve kese baya büyümüştü. Bisi söylemek için çok erken senin için canm bekle biraz daha. Zaten yoksa elden bisi gelmiyor. Bazılarının kendiliğinden kanama ile atıyor ama bnde hiç kanama olmadı kürtajla aldılar

Evet yeniden hamile kaldım çok şükür. Ama gebelik belirtilerini birebir yaşadım. Kasık ağrısı göğüs dolgunlugu mide bulantısı iştahsızlık vardı. 8. Hafta gittim bebek malesef yoktu ve kese baya büyümüştü. Bisi söylemek için çok erken senin için canm bekle biraz daha. Zaten yoksa elden bisi gelmiyor. Bazılarının kendiliğinden kanama ile atıyor ama bnde hiç kanama olmadı kürtajla aldılar
Haklısınuz o zaman belirtilerden yola cıkarak kurgulamamam gerekıyor 😢 bende de sabahları aclık bulantısı oluyor bazen de yogun karın agrısı ama bilemeyiz tabi kesınlıkle haklısınız.. hani yolk sacı gorseydım keske..

Siz de 5 haftalıksınız dimi Funda Hanım siz gorebıldınızmu peki ılerleyısınız nasıl sımdıli gebeliğinizde

Haklısınuz o zaman belirtilerden yola cıkarak kurgulamamam gerekıyor 😢 bende de sabahları aclık bulantısı oluyor bazen de yogun karın agrısı ama bilemeyiz tabi kesınlıkle haklısınız.. hani yolk sacı gorseydım keske..
Geç döllenme ihtimaline karşı beklemek de fayda var. Kuzum bnde bi tek şu sorun vardı hep hastaydım sürekli bi grip hali aşırı halsizdm ve o sıra teyzemi de kaybetmiştim. Üzüntüden kendimi toplayamıyorum diye düşündüm ama kürtaj oldm ve bi anda iyileştim. Muhtemelen bana zarar veriyordu boş kese

X