- 12 Nisan 2012
- 4.584
- 6.902
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.601
Valla ben 2 senedir uğraşıyorum. 1 sene fazla bakmasamda(acemilik) , nereden başlayacağını bilememek, baktikca cok anlamamak.Bu kadar bilgili olabilmek için kaç video izleyip beyin yakmak lazım ?Sadece halka arzla ilgileniyorum. Onu da arkadaşlar şu kadar al diyince alıp sat diyince satıyorum
Cemtasim var bir deBenim de 20 civari kardan zararım var. Ama çok üzülmüyorum. İyi olacağına bu hisselerin inancım tam.
Şimdiki portfoyum çok kalabalik
Ereğli-isdemir
Ttrak
Doas
Enkai
Cimsa
Egpro
Odas
Yeotk
Miatk
Kmpur
Angen
Astor
Europower
Yeni arzlar
Paranın hesaba yansıması 2 Mayıs olarak görünüyor. Bir an önce hesaba geçsin de, biz de işimize bakalım di mi...Bendede var Ege gübre yarın verdiği ile biraz daha Ege gübre alabilirmiyim yoksa 2 mayısı mı beklemek gerekir.Ben ilk defa temettüye denk geldim
Temelden güzel anlatan önerebileceğin biri var mı ? Şimdilik paraya ihtiyacım olduğu için eşit dağıtan kısa sürede al sat yapabildiğim halka arzlara katılıyorum. Biraz birikim yapıp uzun vadede kâr getirebilecek şirket hisselerine girme düşüncem varValla ben 2 senedir uğraşıyorum. 1 sene fazla bakmasamda(acemilik) , nereden başlayacağını bilememek, baktikca cok anlamamak.
İlk sene aşina oldum diyelim. 1 senedir ,neredeyse her gün video dinliyorum . Bunu severek yapiyorum . Piyasaları takip etmek ,hisse yorumları dinlemek hoşuma gidiyor.
Eğitim videolarına da bakıyorum, fırsat buldukça.
Ve hala acemi olduğumu düşünüyorum
Benim için hobi gibi suan
Cvk mı cmk mı öyle bişi vardı erkenden sattımCemtasim var bir debilancosu kötü geldi . Ama param olsa eklerim
Kanaliz kanalı ve yatirim 101 katil da ücretli varTemelden güzel anlatan önerebileceğin biri var mı ? Şimdilik paraya ihtiyacım olduğu için eşit dağıtan kısa sürede al sat yapabildiğim halka arzlara katılıyorum. Biraz birikim yapıp uzun vadede kâr getirebilecek şirket hisselerine girme düşüncem var
Evet bende erken sattım. İyi şirket, düşüş olursa eklenebilirCvk mı cmk mı öyle bişi vardı erkenden sattımbi ara eksi olmuş toparlamaya başlamış kendini üzüldüm ya
Ben de 2 yıl önce falan al sat yapıyordum tövbe ettimAynen öyle gözüküyor
Beni aldığım hisseler çok heyecanlandırıyor..tabi direkt almıyorum, hikayelerini dinliyorum.Yorumları dinliyorum.
.Al sat yapsam stres olurdum sanirim .
Ama al yat yaptim , arsa aldim gibi düşünüyorum
GunaydinBen de 2 yıl önce falan al sat yapıyordum tövbe ettim
Aynen öyleGunaydinBen de ilk al satla başladım hem de hiç bilmeden duyumla. 1 sene de öyle ziyan herhangi iyi hissede yerimde dursaydı 2 3 katı olurdu.
Iste bunlar hep tecrube
Ah ah nasıl düştü yahu ,hiç beklemiyordum . Döner dedikçe de donmuyorBen hep kırmızıyım paramda bitti ki alayım bari yesillense
Borsaya girerken uzun vade düşünüp hatta yok sayarak parayı görmek lazım o zman uzulmezsinAh ah nasıl düştü yahu ,hiç beklemiyordum . Döner dedikçe de donmuyor
Param olsa ben de sevineceğim eklemek icin
Ama yani biz alışkınız da ,yeni girenlerlere tepeden girenlere yazık. İnsanı sogutuyorlar resmen. Sonrada kumar oluyor
Aynen yatırım işte budur.Borsaya girerken uzun vade düşünüp hatta yok sayarak parayı görmek lazım o zman uzulmezsin
Aynen çok güzel örnekAynen yatırım işte budur.
Babamın 1 arsası vardi , 1 ev alıyordu. Bekledi ve yiıllar sonra 8 daire aldi.
İhtiyaç olmayan parayla yapılan yatirimdir
Bu listelerden bende yapmaya basliycam. Uzun vadeli ne olursa olsun toplayacağım portföyü belirledim. Ay maasta bir iki alıp istikrarlı birikime geccem. Böyle bir Excel tablo ozaman çok iş görür.
Portföyünü bizimle de paylaş bize de fikir olsunBu listelerden bende yapmaya basliycam. Uzun vadeli ne olursa olsun toplayacağım portföyü belirledim. Ay maasta bir iki alıp istikrarlı birikime geccem. Böyle bir Excel tablo ozaman çok iş görür.
Ben çok çok acemiyim. Yanıltmak istemem kimseyi. Bir duzenleme yapıp sizin fikrinizi alırım ama.Portföyünü bizimle de paylaş bize de fikir olsun
Ben ilk başta belirlediğim portfoyden çok farklı yerlerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?