- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.041
Aaa ben yine aldığımı sattım demedim sanaDususlerde endişe ediyor musunuz? Yoksa param olsa, daha çok alsam mı diyorsunuz
Ya hadi hayırlı olsunAaa ben yine aldığımı sattım demedim sana
Benim o hisse düşüşte 8 bine indi kârı satmıyoruz. Diğer aldığımı sattım üç gün falan oluyor 3060 TL kâr laYa hadi hayırlı olsunkeşke 23 liralari gördüğümde ben de satsaydim
Ah para olsada alsam diyirumDususlerde endişe ediyor musunuz? Yoksa param olsa, daha çok alsam mı diyorsunuz
Çoğu hisse düştü. Bende Ereğli takip edicem.Aselsan aldım bugün ben aldım bir düştü bir düştü yarında düşmez inşTedirgin oldum açıkçası
Ereğli biraz var bende ford şişe var ama aselsan ters köşe yaptıÇoğu hisse düştü. Bende Ereğli takip edicem.
Bu günlerde çok bahsedilmedi mi aselsandan . Fiyatlanmistir belki hisseEreğli biraz var bende ford şişe var ama aselsan ters köşe yaptı
Yaptırdığım parayı kurtarsam kaçarım ama yarın ne olacak bakalım.Yavaş yavaş yükseliyor gibi geldi bana pek anlamıyorum daldımBu günlerde çok bahsedilmedi mi aselsandan . Fiyatlanmistir belki hisse
Dur eşim bakıyor grafiğeYaptırdığım parayı kurtarsam kaçarım ama yarın ne olacak bakalım.Yavaş yavaş yükseliyor gibi geldi bana pek anlamıyorum daldım
Maliyetin kaç bide.Yaptırdığım parayı kurtarsam kaçarım ama yarın ne olacak bakalım.Yavaş yavaş yükseliyor gibi geldi bana pek anlamıyorum daldım
67.30 maliyetokyonus Negatif uyumsuzluk var günlükte. Arasay alişdan satışa geçmiş . İlk degecegi destek noktası 62.50 destek alamazsa bu noktada 59.30 ikinci destek noktası.
Çocuğa kitap okuttum da görmedimMaliyetin kaç bide.
Kız kime diyom
Kaç lot aldın67.30 maliyetAy destek alır inş Çıkar.Demekki beni çeken o negatif enerji oldu kesin ben ondan daldım
Ben de 2 hesaptan girmiştim sattımben de sattım 3 hesaptan gırmıstım 750 tl kar :)
Olsa biraz daha ekleme yaparım diyorum. Ama kucuk yatirimci olunca bakakaliyorumDususlerde endişe ediyor musunuz? Yoksa param olsa, daha çok alsam mı diyorsunuz
Garanti'den söke arza katılabilen var mı?
130lotKaç lot aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?