- 13 Eylül 2016
- 61
- 16
- 88
- 36
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.061
merhaba arkadaslar 126 dan SASA almıstım cok kotu düüsüste..ENJSA ve ASELSAN aldım bu ara iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ASELSAN candır yaa, portföyümdeki en iyi hisse ve asla pişman olmadım. 47 TL iken almıştım benAselsan aldım bugün ben aldım bir düştü bir düştü yarında düşmez inşTedirgin oldum açıkçası
Ben katıldım dün garantidenGaranti'den söke arza katılabilen var mı?
Merhaba malesef sasa biraz daha böyle gidecek gibi gözüküyor. Uzun vade aldıysanız sıkıntı olmaz sanirimmerhaba arkadaslar 126 dan SASA almıstım cok kotu düüsüste..ENJSA ve ASELSAN aldım bu ara iyi
62,40 değdi yükseldi ekleme yapabilirdin burdan aslında130lot
okyonus ya ben de gecen gun ayni cumleyi kurdum borsada67.30 maliyetAy destek alır inş Çıkar.Demekki beni çeken o negatif enerji oldu kesin ben ondan daldım
Diğer hisselerden bozup buna ekledim ama dahada düştü62,40 değdi yükseldi ekleme yapabilirdin burdan aslında
Niye böyle olduKan gölü.
Konuşmaları yetti . Yarın ki kapanış önemli.Niye böyle oldu
Yarın sabahta düşüşlemi açar acabaKonuşmaları yetti . Yarın ki kapanış önemli.
Valla şuan ortalık karıştı. Düşüş devam eder. Tepki önemli nerde geleceği . İzlemek en önemlisiYarın sabahta düşüşlemi açar acaba
Bende çok terste kaldım çok zarar ettim sinirim bozuldu4800 lü seviyeler konusuluyor endeks için ögleden sonra yarıdan fazla nakite geçtim ama kardan zarar 6 bin tl aşırı canım sıkıldı.
Dün hatta satacaktım elim varmadı elimi öpeyim
5000 altına inmez diye ,dinledim ben de . Kardan gitmiş, üzülme. Çabuk toparlar. Ama çok inişli, çıkışlı olacak diyorlar. iyi hisselerde, sabit duran kazanır bence.4800 lü seviyeler konusuluyor endeks için ögleden sonra yarıdan fazla nakite geçtim ama kardan zarar 6 bin tl aşırı canım sıkıldı.
Dün hatta satacaktım elim varmadı elimi öpeyim
Düşebilir ,ama tepki de gelebilir.Yarın sabahta düşüşlemi açar acaba
Super . Açıkçası, eklemeler yapmam için ne kadar düşük kalırsa benim için o kadar iyi. Ben hisselerime inanıyorum cikacaklarHer siyasi gerginlikte borsa düşüyor. İllaki çıkacak, SABIR...Tabi ki yine gerginlikler olacak, yine düşecek. Kendi adıma bir kaç ay içinde lazım olabilecek parayla hisse almadim, almam. Su an nakitte tuttuklarimla azar azar kademeli bir şekilde toplamaya çalışıyorum... Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz.
Ekran yerine hissesine ortak olunan sirketleri takip etmek daha sağlıklı...Her olay her konuşma anında etkiliyor... Uzun zamandır böyle olmamıştı... Bir süre alıcı değilse o ekran kapatıp beklemek iyi olacak gibi
10.000 kar da ben de gitti.Dışardan haber yok. İçerde yapılan açıklamalardan dolayı. Seçim Haziran'da erken diyorsa olsa olsa Mayıs da olur bununda böyle aşırı fiyatlanmasi saçma sapan. Halka arza girmek isteyenlerde nakite geçiyor onunda etkisi var. 20 bin kâr eridi şuan bende zarar gösteriyor. Satmadiginiz sürece zarar yoktur .