• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

4800 lü seviyeler konusuluyor endeks için ögleden sonra yarıdan fazla nakite geçtim ama kardan zarar 6 bin tl aşırı canım sıkıldı.
Dün hatta satacaktım elim varmadı elimi öpeyim
Bende çok terste kaldım çok zarar ettim sinirim bozuldu

Her siyasi gerginlikte borsa düşüyor. İllaki çıkacak, SABIR...Tabi ki yine gerginlikler olacak, yine düşecek. Kendi adıma bir kaç ay içinde lazım olabilecek parayla hisse almadim, almam. Su an nakitte tuttuklarimla azar azar kademeli bir şekilde toplamaya çalışıyorum... Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz. 🤷

Dışardan haber yok. İçerde yapılan açıklamalardan dolayı. Seçim Haziran'da erken diyorsa olsa olsa Mayıs da olur bununda böyle aşırı fiyatlanmasi saçma sapan. Halka arza girmek isteyenlerde nakite geçiyor onunda etkisi var. 20 bin kâr eridi şuan bende zarar gösteriyor. Satmadiginiz sürece zarar yoktur .

4800 lü seviyeler konusuluyor endeks için ögleden sonra yarıdan fazla nakite geçtim ama kardan zarar 6 bin tl aşırı canım sıkıldı.
Dün hatta satacaktım elim varmadı elimi öpeyim
5000 altına inmez diye ,dinledim ben de . Kardan gitmiş, üzülme. Çabuk toparlar. Ama çok inişli, çıkışlı olacak diyorlar. iyi hisselerde, sabit duran kazanır bence.
Yarın sabahta düşüşlemi açar acaba
Düşebilir ,ama tepki de gelebilir.
Her siyasi gerginlikte borsa düşüyor. İllaki çıkacak, SABIR...Tabi ki yine gerginlikler olacak, yine düşecek. Kendi adıma bir kaç ay içinde lazım olabilecek parayla hisse almadim, almam. Su an nakitte tuttuklarimla azar azar kademeli bir şekilde toplamaya çalışıyorum... Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz. 🤷
Super . Açıkçası, eklemeler yapmam için ne kadar düşük kalırsa benim için o kadar iyi. Ben hisselerime inanıyorum cikacaklar😊

Dışardan haber yok. İçerde yapılan açıklamalardan dolayı. Seçim Haziran'da erken diyorsa olsa olsa Mayıs da olur bununda böyle aşırı fiyatlanmasi saçma sapan. Halka arza girmek isteyenlerde nakite geçiyor onunda etkisi var. 20 bin kâr eridi şuan bende zarar gösteriyor. Satmadiginiz sürece zarar yoktur .
10.000 kar da ben de gitti.
10.000 lik hisse sattım halka arza girmek için.
Bir 10.000 lik daha satacaktim. Ama onu zarardan satmak istemiyorum.
Halka arzdan zararsız ciktim sukur

Back