- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.601
şuan ne durumda bakmadım ama 4.7nin üzerinde kalması gerekiyor bir süre kendini yukarıya atabilmesi içinAdı gibi ZORen :)
İlk direnç neresi detaylı analiz yapan bilgi verebilir mi?
Orgeyı gecen yıl ben de 3 ay tuttum, maalıyetımde satmıstım.. Maalesef o hepımızın kaderı aldıgım dusuyor sattıgım cıkıyoYa ben neyi satsam bikaç ay sonra artıyo çıldırcamaylarca orgeyi bekledim sonra dayanamayıp sattım bugün 80 olmuşo
Ben de maaliyete gelmesi için bile 6-7 ay bekledim nerdeyse şimdi uçtu gittiOrgeyı gecen yıl ben de 3 ay tuttum, maalıyetımde satmıstım.. Maalesef o hepımızın kaderı aldıgım dusuyor sattıgım cıkıyo
Ben de yarın ayın 15i malumdikkatli olmak lazım.kar satışları gelebilir gibi uvciler relax..tüpraş aldım 3 tane dün.inş 155 üstü kalıcılık devam eder.ekleme yapacağım.almanlar satıyor amerikalılar alıyor gibi.nüçünnn.az bakıp tekrar alacağım
Bugün maliyeti kurtardınız diye düşünmüştüm zoreni görünce ama yine gol değilZoren maliyeti 5.59 yazmıştım ya 5.69 muş : (
Ralli come onEndeks 300 Dolar direncini kırdı Hedef 320 Dolar.
Elden çıkarmamıştınız demi tavan 5.8 yaptıZoren maliyeti 5.59 yazmıştım ya 5.69 muş : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?