- 12 Nisan 2012
- 4.543
- 6.798
-
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Aynen bugün yükselmiş. Aslından korkulan bir hisse okuduğum kadariylaDeğil mi bana da öyle geldi ama bugün iyi yükselmiş cesaret edemedim eskiden daha cesurdum kaybedince korkmaya başladım
Off çok başındayız ve öğrenmek Cook zorAynen bugün yükselmiş. Aslından korkulan bir hisse okuduğum kadariylaben almam mesela .
Al sat yapmak için çok tecrübe gerekiyor. Ben geçen aldim ,bana göre al veriyordu. Ama maliyetinin altına düştü. Hem de bu yükselen piyasada . He çok almadim, çok da düşmedi ama çıkmasını bekliyordum. İyi hisse, ucunda kazandırır. Ama al satini yapamadim .
Birkaç gündür daha çok izliyorum videolar. Bakalim kara geçersem. Ona göre bir şeyler yapicam
Bir şey daha sorabilir miyim yaaAynen bugün yükselmiş. Aslından korkulan bir hisse okuduğum kadariylaben almam mesela .
Al sat yapmak için çok tecrübe gerekiyor. Ben geçen aldim ,bana göre al veriyordu. Ama maliyetinin altına düştü. Hem de bu yükselen piyasada . He çok almadim, çok da düşmedi ama çıkmasını bekliyordum. İyi hisse, ucunda kazandırır. Ama al satini yapamadim .
Birkaç gündür daha çok izliyorum videolar. Bakalim kara geçersem. Ona göre bir şeyler yapicam
Zor ama imkansız degilOff çok başındayız ve öğrenmek Cook zorama birisinin iş yerinde 8-6 ona hizmet edip 3 kuruş para almak istemiyorum. Gözümü zenginlik hırsları bürüdü
2 saatlik bakınca kısa süreli oluyor. Onun için dediğim ,gibi program olsa iyi. Mumlar 2 saatlik kapanışı gösteriyor.Bir şey daha sorabilir miyim yaaşimdi macd rsi çalışıyorum daa saatlik mi haftalık mi günlük mi neye bakmaliyim biliyo musun
Mantıklı2 saatlik bakınca kısa süreli oluyor. Onun için dediğim ,gibi program olsa iyi. Mumlar 2 saatlik kapanışı gösteriyor.
Ben genelde günlük bakıyorum.
Haftalık daha uzun vade için geçerli.
Aslında şuan söyle yapiyorum . Bir hisse sectiysem . Saatlik,günlük ve haftalik macd ile bakiyorum. Dönüş olucak mi kestirmeye çalışıyorum.
Canim ben şuan öğrenmeye çalışıyorum. Borsa bayağı bir tecrübe istiyor.borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?
Yatırım amaçlı yapabilirsiniz ama para kazanma amaçlı yapmayın çünkü henüz borsa nasıl oynanır in sıfırındasiniz. Amacınız para biriktirmek bu paranın kendi kendine durduğu yerde büyümesi ve her yıl size kâr payı (temettü)vermesi olsun.borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?
Benim de vaktim yok sadece elime para geçtikçe temettü hisselerime atıyorumHerkese günaydın. Bu aralar borsaya vakit ve nakit ayiramiyorum
Twiter canlı yayınları dinliyorum . 20 21 Eylül de Amerika merkez bankası toplantısı var. 16 Eylül sonrası borsanın ayı piyasasına girmesi bekleniyor.
Ayı piyasası olsa da hisse bazlı hareketler oluyor. Ben hisse bazlı takip edeceğim.
Ben Akbank aracılığı ile alıyorum hisselerimi bu arada ama bazen yanlış hesaplanan şeyler var gibi geliyor sizde de böyle şeyler var mı?Herkese günaydın. Bu aralar borsaya vakit ve nakit ayiramiyorum
Twiter canlı yayınları dinliyorum . 20 21 Eylül de Amerika merkez bankası toplantısı var. 16 Eylül sonrası borsanın ayı piyasasına girmesi bekleniyor.
Ayı piyasası olsa da hisse bazlı hareketler oluyor. Ben hisse bazlı takip edeceğim.
Kursat bucak dinliyorum şuan, algoritmarif dinledim dün.Benim de vaktim yok sadece elime para geçtikçe temettü hisselerime atıyorum
Twitter canlı yayınlar derken kimlerin
Akbank bilmiyorum. Ne gibi yanlış meselaBen Akbank aracılığı ile alıyorum hisselerimi bu arada ama bazen yanlış hesaplanan şeyler var gibi geliyor sizde de böyle şeyler var mı?
Bana gösterdiği kâr Zarar yanlış çıkıyor genelde aradigomda o farklı bir hesaplama siz ona bakmayın diyolar. Bir de bugün 2500 TL para attım hisselerimden almak için ama geçen cumaya göre param artmamis azalmış görünüyor kii zararda bile değilim Ortalama Maliyetten de emin olamıyorum o yüzdenAkbank bilmiyorum. Ne gibi yanlış mesela
Anlayamadım ama normal değil belli ki. Farkli bir hesaplama nasil oluyor ki. Ben de öyle bir sorun yok . Ziraat kullanıyorum.Bana gösterdiği kâr Zarar yanlış çıkıyor genelde aradigomda o farklı bir hesaplama siz ona bakmayın diyolar. Bir de bugün 2500 TL para attım hisselerimden almak için ama geçen cumaya göre param artmamis azalmış görünüyor kii zararda bile değilim Ortalama Maliyetten de emin olamıyorum o yüzden
İlk giren ilk çıkar muhasebesiyle mi ne hesapliyolarmis ne bilim zirvaladilar bir şeylerAnlayamadım ama normal değil belli ki. Farkli bir hesaplama nasil oluyor ki. Ben de öyle bir sorun yok . Ziraat kullanıyorum.