- 19 Mart 2013
- 530
- 1.340
-
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.821
bende yukarı sevilerdeyken yarısını satmıtım ama acil ihtiyaç için satmıştım.düşüş durduğunda alım yerlerini yakalayıp o yarı kalan kısmı ekleyeceğim.para lazım tabi.selec için ne düşünüyorsunUzun vade de sikinti yok zatenbence onumuzdeki yil iyi olacak. Yorumlardan da oyle anliyorum. Tabi degisebilir.
Benim maliyetim dusuk. Yine boyle cok dusmustu ,kimse almiyorken almistim.
400 lerde yuzde 25 sattim. Hepsine kiyamadim
Yuzde 50 dusus beklemiyordum.
Yani cok bilmiyorum zaten , yavas yavas ogreniyoruz
Cok bilgim yok ama teknik olarak ,iyi duruyor.buralardan almazdim ben yukarida fiyati. Bilgisayarim acikti. Is bankasi ozet baktim. Hedef fiyat 65 .bende yukarı sevilerdeyken yarısını satmıtım ama acil ihtiyaç için satmıştım.düşüş durduğunda alım yerlerini yakalayıp o yarı kalan kısmı ekleyeceğim.para lazım tabi.selec için ne düşünüyorsun
Bizim market, Vestel,eczacıyatırım,hektaş yeni eklemeler yaptım ben hektas 2 yıldır düşüş artık canlanır diyorlar ama ins canlanır baya aldımyesa gelde durum bildirimi yap.yeni favorilerin yokmu.
Okyanus yekta cagirdi ama ben geri gidiyorumBizim market, Vestel,eczacıyatırım,hektaş yeni eklemeler yaptım ben hektas 2 yıldır düşüş artık canlanır diyorlar ama ins canlanır baya aldımytd arkadaslar
Valla ekledikçe ekliyorum bakıyorum iyileşiyor hop daha dipOkyanus yekta cagirdi ama ben geri gidiyorumolumuz haberleri okudukca fena oldum
Insallah 2025 te mutlu oluruz
Enerjiler marttan sonra iyi olacak diyorlar bendede europower varBenim de enkai ,aksa iyi oldu.ttraktan umitliyim Cogu hisselerim enerji , 2025 ikinci yariyi bekliyoruz
Ya bist 100 de dusen kirilinca umitlerim artmisti. Bu geri cekilme de , dip olarak, son alim firsati diyorlar.Valla ekledikçe ekliyorum bakıyorum iyileşiyor hop daha dipBen fiziki altın alıyorum borsaya artık daha az atıyorum
Ben de eupower, sayas ,cwene , ekos , kontr, yeotk, kfein ,mia , ne bulduysam almisim bebek. Buyuk riskEnerjiler marttan sonra iyi olacak diyorlar bendede europower var
yesa gelde durum bildirimi yap.yeni favorilerin yokmu.