F
forga
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
yok anam 2 katı kurtarmaz beni şöle 10 katı olcak kazandım diyebileyim-tatlicadiarzu-Ah yavyummm makus talihini yenersin birgün üzülme:teselli:
sana abla tavsiyesi her gördüğün kağıda yapışma bence,uzun vadeye sabrederim,maksadım hallice bir para doğrultup mülk almak diyorsan bankalara bak,gördüğüm kadarıyla üzmüyorlar insanı,borsanın düştüğüne kanaat getirdiğinde yapış bir bankaya bekle birkaç ay evvel bir banka vardı ki pehhhh 3000 küsürlerden 6000 küsürlere çıktı gerisini sen düşün
Not:burda yer alan yazı sadece bilgi amaçlıdır,yatırım tavsiyesi değildir,borsayla ilgilenenler bu tür topiklerden tavsiye ve yorum beklememelidir,en doğru bilgileri yatırım danışmanlarından almalıdırlar...
ah canim ya ev parasini tek karta mi bagladin :gitme: danismanlara da inanmayin biri vardi 500 milyar fln kazanmisti diyordu asla danismanlara guvenmedim kendi yaptigim analiz ve yorumlarla kazandim diye
yasak değilki neden belirtmek istemiyon:sm_confused:arkadaslar hisse senedi ismini belirtmeden nasıl bir paylasım yapabiliriz ?
Gülüm benim,hisse ismi verilir verilmesine de verilen hisse isimlerine direk bel bağlamayın anlamında diyorum ben,çünkü o zaman ister istemez umutlanıyor insan ve kaybedince bak görüyor musun kaybettim,zarar ettim bu zararı mı kim tanzim edecek diye hayıflanabiliyor,bu yüzden uyarmak istedim,bizler profesyonel değiliz,maksat yaptığımız yatırımları paylaşmak,falanca arkadaş şu hisseyi almış bende alayım deyip sonrasında hüsrana uğranması durumunda suçlanılmamaktır niyetimvalla bu topice büyük bi heyecanla girdim tüyo alırım diye( mune haklısın ama işte ev kadını olunca acukda paran varsa kenarda nasıl çoğaltırım kendi çapımda diye araştırıyorum... ama en azında isim verilmese bile genel anlamda nasıl kağıtlar alınmalıdır, hangi sektör çıkışta, nelerden uzak durulmalıdır bu konuda paylaşımlar olabilir... belkide bu topicin amacı budur ama direk son sayfayı açtığım için ilk okuduğum yazı mune nin oldu bendekide saflık yanii direk isim beklemek:)))
arkadaslar hisse senedi ismini belirtmeden nasıl bir paylasım yapabiliriz ?
kızlar biz eşimle yeni yeni başladık hisse alıp satmaya hang bankayı kullanıyorsunuz borsa için sorunlarınız neler? bizim elimizde şu an gsdho hissesi var bakaılm pazartesi ne olacak 63 ten aldık şu an 61 sizce borsa yükselecek mi düşecekmi?
Mrb arkadaşlar bende borsayla ilgileniyorum. hisse senedi almak istiyorum ama hiç bir tecrübem ve bilgim yok. O kadar bilgisizim ki bu konularda..Şimdi sorum şu: borsa düştüğü zaman mı satın alınmalı hisse? sonra yükseldiğinde satılmalı? Borsayı nerden öğrenebilirim? Bide bizim tanıdık 10milyar yatırıp 4 milyar kazanmıştı. O bonodan kazanmıştı. Sorduk bankacı tanıdığa o 2 sene önceydi. Şimdi zamanı değil diyor. Siz ne dyosunuz bu konuda? Bu aralar acaba gerçekten zamanı değil mi? Hangi zaman daha uygun olur?
Mrb arkadaşlar bende borsayla ilgileniyorum. hisse senedi almak istiyorum ama hiç bir tecrübem ve bilgim yok. O kadar bilgisizim ki bu konularda..Şimdi sorum şu: borsa düştüğü zaman mı satın alınmalı hisse? sonra yükseldiğinde satılmalı? Borsayı nerden öğrenebilirim? Bide bizim tanıdık 10milyar yatırıp 4 milyar kazanmıştı. O bonodan kazanmıştı. Sorduk bankacı tanıdığa o 2 sene önceydi. Şimdi zamanı değil diyor. Siz ne dyosunuz bu konuda? Bu aralar acaba gerçekten zamanı değil mi? Hangi zaman daha uygun olur?
arkadaslar bu teknik analizleri nasıl ogrenebiliriz ?
Ben ramazan dolayısıyla gıda sektörüne yöneldim:ecrin_bebek:
son 2 gündür piyasa iyi gidiyor
GSD a.skızlar biz eşimle yeni yeni başladık hisse alıp satmaya hang bankayı kullanıyorsunuz borsa için sorunlarınız neler? bizim elimizde şu an gsdho hissesi var bakaılm pazartesi ne olacak 63 ten aldık şu an 61 sizce borsa yükselecek mi düşecekmi?