E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Arkadaslar borsa oynayip ciddi kar elde eden yada zarar eden arkadaslari bekliyoruz fikir alisverisinde bulunalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilgileniyorum,işim bu ama oyun demenize takıldım ben yalnız ,borsa bir oyun değil ,tekniği ve temel analizi olan bir yatırım aracıdır bana göre.
Oyun yada değil hep kaybediyom:çok üzgünüm:
ne aldıysam düştü :gitme:
kısa zamanda yırtmak istediğimden olabilir tabee
benden sölemesi ben ne aldıysam siz onu almayın-tatlicadiarzu-
hatta bu konuda herifi boğabilirim
beşiktaş tüyosu verdiler almadı gitti koca ev parası:mymeka:
Ah yavyummm makus talihini yenersin birgün üzülme:teselli:
sana abla tavsiyesi her gördüğün kağıda yapışma bence,uzun vadeye sabrederim,maksadım hallice bir para doğrultup mülk almak diyorsan bankalara bak,gördüğüm kadarıyla üzmüyorlar insanı,borsanın düştüğüne kanaat getirdiğinde yapış bir bankaya bekle birkaç ay evvel bir banka vardı ki pehhhh 3000 küsürlerden 6000 küsürlere çıktı gerisini sen düşün
Not:burda yer alan yazı sadece bilgi amaçlıdır,yatırım tavsiyesi değildir,borsayla ilgilenenler bu tür topiklerden tavsiye ve yorum beklememelidir,en doğru bilgileri yatırım danışmanlarından almalıdırlar...
ay mune güldürdün beni sabah sabah düştüğün notla, ekomomi haberlerinin altına yazarlar yakaydirigubbakcemile3
ama haklısın, bakarsın sen böyle dedin bende gittim bu kağıdı aldım diye başlar birileri
sürüyle hareket etmemek lazım galiba borsada
danışmanlarada çok güvenmemek lazım, o kadar biliyosa danışmanlık işi yapmaz voleyi vurmuş olurdu dimi