Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?

lidya81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
133
17
118
Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Ben 5-6 kez duş aldıktan sonra bornozları 60 derecede yıkıyorum fakat hepsi taş gibi oldu yumuşatıcı falan kar etmiyor siz neler yapıyorsunuz?:sinifsinif:

canım ben iki haftada bir bazen haftada bir yıkıyorum.60 veya 90 da .özdileğin benim bornozlar.hiç bir şey olmadı.sertleşmiyor da.yumuşatıcı da koymuyorum.

güzelim benim bornozlar da havlularım da özdilek oldukça pahalıya almıştım hepsini ama ne bileyim hiçbiri şöyle pofur pofur olmuyor ben bir yerde hata yapıyorum ama?

benımde ozdılegın.5-6 kullanmadan sonra 40 derece de yıkıyorum ben...

bende haftada bir , yumuşatıcı ekleyip 30derece de kısa programda yıkıyorum

sertleşme de olmuyo, mis gibi de oluyolar

60- 90 derece fazla bence

3yada 4 kullanımda bir yıkıyorum,benimkilerde sertleşiyor.
yumuşatıcılar işe yaramıyor.
ütüleyince yumuşuyorlar vaktiniz varsa tabi:delphin:

bornozlar için 30 derece düşük
renklileri 30-40 derece de yıkarım tamam ama bornozlar 60 derecede falan yıkanmalıymış

Ben banyoyu temizlediğimde(her çarşamba) mutlaka banyodaki paspas,dolap içi kapitoneler,çamaşırlığın kesesi,el havlularını ve bornozları yıkarım.40 derecede yıkıyorum.
Öyle sert de olmuyorlar..

bende haftada bir yıkıyorum.
benimkiler sertleşti.sanırım havuların cinsinden kaynaklanıyor.yada asarken silkeleme işlemimiz daha uzun mu olacak nedir?

benimki de özdileğin 40 da 60 da denedim ama yumuşatıcıya rağmen sertler. ben sırf bu yüzden yeniden bornoz almayı düşünüyordum masraf etmeyeyim bari :)

yazın haftada 2 çünkü çok sık yıkaniyoruz
kışın haftada 1
60 derecede yıkıyorum
benimkilerde sert
ama ben zaten sert havlu severim özellikle yumuşatıcı koymam
hiç hoşlanmam yumuşak havlulardan

Son düzenleme:
haftada bır yıkarım ama yazın sıcak oldugu ıcın asla bornoz kullanmam

Ben beyazları bile 60 derecede yıkamıyorum böyle sünüyor sanki 50' de yıkıyorum burda 90 dereceyi falan görünce şaşırdım. Bornozları da beyazlarla birlikte çamaşır makinamı beyazlar doldurmayınca bornozları da onunla birlikte atıyorum 50 derecede. Çamaşır makinam 8 kiloluk hepsini alıyor.

Ne kadar sık yıkıyormuşsunuz hanımlar:) Afrika içecek su bulamıyor, siz maşallah :olmaz:

Ben 3 ayda bir yıkıyorum.ınanabiliyor musunuz? Çok mu kokuşmuşum yoksa kaydirigubbakcemile2

Adı üstünde bornoz, banyodan çıkınca zaten tertemiz olmuş vücudunuzu SADECE kurulamaya yarıyor, neden kirlensin ki? Ayrıca ben de yumuşatıcı filan koymuyorum, elimden gelse deterjan da koymama ama o kadar abartmıyorum. Biz temiz olcaz derken doğa kirleniyor. kaydirigubbakcemile

açıkcası ben de haftada bir falan yıkamam
3-4 haftada bir yıkarım
fakat misafir kullanmışsa hemen yıkarım tabii

ben de özdilek kullanıyorum ve çok memnunum.yazın havlularını,kışın bornoz kullanıyoruz.10-15 günde bir yıkıyorum

bende haftada en az 2 defa yıkıyorum..sadece kurulanıyoruz demeyin ..
derimizdeki kalıntıları topluyor havlu ne kadar temizde olsa vucudumuz..
sık sık yıkarım ..... .

ben de 3 4 haftada bir yıkarım haftada 2 yada 3 kez banyo yapmaya dikkat ederim ama haftada bir 10 veya 15 günde bir yıkamak da acıkcası israf olur diye düşünüyorum sonuçta bedenimiz temizleniyor ve de kurulanıyoruz

bende en fazla iki hafta bir yıkıyorum yumuşatıcı ekliyorum 60 derecede yıkıyorum sertleşmedi benimkilerde
havlunun cinsinden olabilir

Ne kadar sık yıkıyormuşsunuz hanımlar:) Afrika içecek su bulamıyor, siz maşallah :olmaz:

Ben 3 ayda bir yıkıyorum.İnanabiliyor musunuz? Çok mu kokuşmuşum yoksa kaydirigubbakcemile2

Adı üstünde bornoz, banyodan çıkınca zaten tertemiz olmuş vücudunuzu SADECE kurulamaya yarıyor, neden kirlensin ki? Ayrıca ben de yumuşatıcı filan koymuyorum, elimden gelse deterjan da koymama ama o kadar abartmıyorum. Biz temiz olcaz derken doğa kirleniyor. kaydirigubbakcemile

aynen katılıyorum :)) haftada 1 bornozmu yıkanır yazık ve gereksiz bence

Back