- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Canım Melekcim şaşırttımgaliba sizi.Bende seni merak ediyorum.İzmirdeymişsin.Seninle de tanışmayı çok isterim.İnş. diğer buluşmalarda görüşeceğiz tatlım.opuyorumnanaktan
inşallah tanışma fırsatımız olur bi gün
şaşırttın bizi kaydirigubbakcemile3
zemuszemusDemekki sarı bir Hatun bekliyordunuz haaaaa.akannehirAma o kız kadar güleryüzlüyüm.Tek tutan tarafı o melekcim.opuyorumnanaktan
Fotolara bakarken acaba tanıdık birilerine rast gelir miyim dedim;ama yok.Ben de doğma büyüme Bornovalıyım bu arada:lepi:
Fotolara bakarken acaba tanıdık birilerine rast gelir miyim dedim;ama yok.Ben de doğma büyüme Bornovalıyım bu arada:lepi:
ona ne şüphe canım opuyorumnanaktan
bende baktım belki gördüğüm biri vardır diye
yolda çevirip sorarsak şaşırmasın kimse , ben seni kk'da gördüm diye :roflol: :roflol:
Jazmin'cim tanışmıyoruz ama bir sonraki toplantıda senide tanımak isteriz cnm.opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
Canım inşallah ya...Keşke daha önceden haberim olsaydı:gitme:
Ben yarın Bornova^dayım bu aradakaydirigubbakcemile3
jzamin bende yarın ordayım canım saat kaçta buluşuyoruz şekerim portakal dazemuszemus
yok kıs bu gacılar kudursun die dedim benim kızımın okul forma alışverişlerim var başımı kaşıcak vaktim olmayacak gibi canım...tepeden tırnağa düzücez kızımı...bir ara yapalım biz gene senle bu buluşmayı olar mı canım...resimlerimizide ekleriz anacım ok?
öle canım ya netcez bakalım ......gururda var insanda en çokta heyecan allah herşeyin hayırlısını ve iyisini nasip etsin inşallah yavruma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?