Bornova Kaçamağı Böyle Olur!

Canım Melekcim şaşırttım galiba sizi.Bende seni merak ediyorum.İzmirdeymişsin.Seninle de tanışmayı çok isterim.İnş. diğer buluşmalarda görüşeceğiz tatlım.opuyorumnanaktan

inşallah tanışma fırsatımız olur bi gün

şaşırttın bizi kaydirigubbakcemile3

Fotolara bakarken acaba tanıdık birilerine rast gelir miyim dedim;ama yok.Ben de doğma büyüme Bornovalıyım bu arada:lepi:

zemuszemusDemekki sarı bir Hatun bekliyordunuz haaaaa.akannehirAma o kız kadar güleryüzlüyüm.Tek tutan tarafı o melekcim.opuyorumnanaktan

ona ne şüphe canım opuyorumnanaktan

Fotolara bakarken acaba tanıdık birilerine rast gelir miyim dedim;ama yok.Ben de doğma büyüme Bornovalıyım bu arada:lepi:

bende baktım belki gördüğüm biri vardır diye

yolda çevirip sorarsak şaşırmasın kimse , ben seni kk'da gördüm diye :roflol: :roflol:

ona ne şüphe canım opuyorumnanaktan

bende baktım belki gördüğüm biri vardır diye

yolda çevirip sorarsak şaşırmasın kimse , ben seni kk'da gördüm diye :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

Jazmin'cim tanışmıyoruz ama bir sonraki toplantıda senide tanımak isteriz cnm.opuyorumnanaktan

Canım inşallah ya...Keşke daha önceden haberim olsaydı:gitme:

Ben yarın Bornova^dayım bu aradakaydirigubbakcemile3

yok kıs bu gacılar kudursun die dedim benim kızımın okul forma alışverişlerim var başımı kaşıcak vaktim olmayacak gibi canım...tepeden tırnağa düzücez kızımı...bir ara yapalım biz gene senle bu buluşmayı olar mı canım...resimlerimizide ekleriz anacım ok?

kaydirigubbakcemile3

Tamam tatlım olar.Hem daha fazla görüşürüz,zaman kısıtlaması olmadanzemuszemus

Kolay gelsin şekerim sana,okul alışverişi de zahmetli olur baya

öle canım ya netcez bakalım ......gururda var insanda en çokta heyecan allah herşeyin hayırlısını ve iyisini nasip etsin inşallah yavruma....

şu beyaz elbiseli sarışın kolu çatlat çirkin kadını nerden buldunuz :dilcikar:
kötü bir buluşma olmuş vasat hepiniz birbirinizden bet görünüyonuz ama o beyzlı sarışın kolu kendi gibi çatlak olan her kimse facia olmuş:dilcikar:

Süper bir buluşma olmuş..herzamanki gibi a.s.
Neşeniz bol..dostluğunuz daim olsun..:1hug:
Bu arada siz çok sık buluşur oldunuz..:umursamaz:yakında çatlayacağım buralarda..:1rolleyes:
Ankara dan kucak dolusu öpücüklerr..hemide nanaktaaannn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Süpper görünüyorsunuz.
Nazarboncuğum,esmer çıtırım,makyajsız güzelim,inceciksin yahuuu:1hug:
Dıptıs kuzusu,sarışın afet,zayıflamış,bal gibi olmuş mübarek:asigim:
Heram,valla şaka yapma,seneye seni yarışmalarda görmek isteriz,fıstık gibisin ne diyeyim Şeniz
Desibel Hanım tam bir afet,hepinizi sollamış vallayerimseniben
Fırstlady Hanım tam bir lady,dokunanı yakarımkaydirigubbakcemile3
Kibele Heracığımın kardeşi sanırım,valla kardeşler ne de olsa aynı fabrikanın ürünü,aynı fıstıklık tuttturulmuş
Mira küçük hanım ve annesi,ayrıca Tubicik'i de tanıdığıma memnun oldum..
Çok merak ettiklerimi, gördüm,sevdiklerimi gördüm,ben de köşe oldum:lepi:
Yine buluşun ama İstanbula gelin naaaaan :a015:

kızlar hepinizde süpersiniz..dıptısdıptıs bu ne fitlik böyle.zayıflamışsın bayabi.sihirsensin çok beğendim seniiiiii.boncuğum zaten mükemmel.hepiniz ayrı ayrı fıstık çıkmışsınız..

Anammmmmmmmmdelikafadulden siz beni çatlatıcaksınız bigün heee:umursamaz:çok kıskandırık oldum yine...benim boncugumaaaa benden başka herkeşler sarıliiiiiisenağlama obenimdir obenim boncugumdur ancakkaydirigubbakcemile3
kızlar şaka bir yana abartısız hepiniz çok tatlısınız yaaa maaşallah:)))
miracım kızında sende su gibisiniz valla.
dıptıscım seni de ilk defa bu kadar yakından gördüm çok şekersin yaaaaŞeniz
boncugum zatennn afettttzemuszemus
diger kıslar hepinizde çok tatlısınızzzzzŞeniz
uzun vadeli dosluklar dilerim kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…