- 14 Nisan 2020
- 90
- 26
- 88
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandınız mı ?merhaba internetten borifem in içeriğine baktim borik asit laktik asit var cay ağacı ekstresi var. laktik asit ztn vajinadaki yararlı bakteriler icin gerekli olan bir madde. siz kullanmaya başladınız mı? ben ismini sizden gördüm eczaneden pzt alıp başlamayı düşünüyorum. çünkü dr un verdiği fitil bugun bitti ama şikayetim gecmedi
Evet, şeker ve mantar iliskili. Benim annemde de ilk tekrar eden mantar sikayetleri bas gostermisti. O biliyormus sekerin sebep olabilecegini, mantar gecmeyince seker baktirmak icin doktora gitti ve diyabeti cikti gercekten de. Tedavisine baslamazsaniz mantarin gecmesi pek mumkun degil gibi acikcasi.Hanımlar çok önemli bir şey sorucam. Şeker hastası olan var mı aranizda? Ya da şöyle sorayım çevrenizde şeker hastası olup mantar yaşayan var mı? Galiba bende gizli şeker çıktı. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Eğer gizli şeker hastasi isem ben ömür boyu mantarla mi yasicam demek oluyor bu?? Lütfen bilen yazabilir mi? İnternette biraz okudum ama hep gebelere şeker yüklemesi hakkında yazılar var. Hiç bir şey anlamadım. Şeker hastası isem borik asit işe yarar mı
Merhaba anneniz mantarı iyilestirebildi mi diyabeti tedavi ederkenEvet, şeker ve mantar iliskili. Benim annemde de ilk tekrar eden mantar sikayetleri bas gostermisti. O biliyormus sekerin sebep olabilecegini, mantar gecmeyince seker baktirmak icin doktora gitti ve diyabeti cikti gercekten de. Tedavisine baslamazsaniz mantarin gecmesi pek mumkun degil gibi acikcasi.
Diyabet tedavisine baslayinca evetMerhaba anneniz mantarı iyilestirebildi mi diyabeti tedavi ederken
Merhabalar bende duobalance kullanıyorum doktor tavsiyesiyle şimdilik gayet iyiyim geçmiş olsunMerhaba, yakında başlayacağım borik asit tedavisine. Onun yanında ek takviye olarak probiyotik de kullanmak istiyorum. Fakat oldukça kafam karıştı. Aşağıdaki 3 marka arasında kaldım daha önce kullanan var mı bunları?
NBL Gynobiotics; içinde 10 tane var günde 2 kez olmak üzere 5 gün kullanılıyor. Fakat anlayamadığım içinde Vaksiniyum Meyve Ekstresi ve mısır nişastası var? Meyve şekeri ne kadar yararlıdır bu durumda emin olamadım. Onun dışında kullananların yorumlarına baktığımda kimisi çok işe yaradı, 2. kutuda işe yaradı ya da 4 kutu kullandım hiç yaramadı şeklinde yazmışlar. İçeriğinde Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus bakterileri var Ek olarak da Fruktooligosakkarit ve lif var.
Duobalance BV; çoğu kadın doktor tavsiyesiyle başlamış. İçinde 15 tane var günde 1 kez alınıyor. Bunda da aynı şekilde ya çok işe yaradı ya da yaramadı şeklinde yorumları var. İçerisinde rhamnosus haricinde NBL'den farklı olarak Lactobacillus reuteri RC-14 diye bir bakteri bulunuyor. Bakteriler konusunda çok cahilim maalesef.
ZADE VİTAL Feminen Probiyotik; bilinen bir marka fakat yeni çıkmış alternatif bir probiyotik türü. 30 kapsül var günde 2 kez kullanımı tavsiye ediliyor. Fiyatı yukarıdakilere göre daha uygun. Çok fazla yorumu yok ama kullananlar genelde doktor tavsiyesi üzerine aldıklarını ve memnun olduklarını ifade etmişler. İçerisinde NBL ile aynı bakterilere sahip. Miktarı da aynı.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba bende de gizli şeker çıktı ve 2 senedir kronik kandida hastasıyım denemediğim şey kalmadı. Şekerim olduğunu yeni öğrendim. Diyabette nasıl bi tedavi yapılıyor yalnızca diyet miEvet, şeker ve mantar iliskili. Benim annemde de ilk tekrar eden mantar sikayetleri bas gostermisti. O biliyormus sekerin sebep olabilecegini, mantar gecmeyince seker baktirmak icin doktora gitti ve diyabeti cikti gercekten de. Tedavisine baslamazsaniz mantarin gecmesi pek mumkun degil gibi acikcasi.
00 numara kapsüller yada eczaneden ilaç alıp içini boşaltacaksanız mg yazar zatenBorik asit kapsülü hazırlarken 600 mg nasıl ayarlıyoruz bilen var mı? :/