- 14 Nisan 2020
- 90
- 26
- 88
- 34
Bazen yanma ve evet dediğinizi anladım bende de oluyordu.ben şuan borik asiti kullanıyorum çok iyi gidiyoruz 2 martta başladım bakalım daha bir ay yetecek fitilim varKullanmaya başlamadım henüz. Şu an hala ilaç filan deniyorum ama sanırım başlayacam . Sizde alt karında inceden inceye sızlama gibi şikayetler yapıyor mu mantar? Ve de idrAr yollarınızı etkiliyor mu?
Katılıyorum camdida bakterileri işteSizde de oluyor mu bilmiyorum bağırsak gazımda artış olduktan sonra vajinal bölgede mantar başlıyor. Arada bir korelasyon var
Merhaba nasıl oldunuz iyi geldi mi taharetlenmek iyileştiniz miMerhaba kızlar, her yerde aradım ama nasıl kullanıldığına dair çok az ve güvensiz bilgiler buldum; öncelikle borik asit nereden temin edebiliriz? Ben internete borik asit yazdım alışveriş kırmana tıkladım ordan gözüme güzel görünen toz formlu bir tanesini aldım, aktarlara da sormakta fayda var. Gelelim uygulama konusuna burada biri kapsül içine yerleştirip fitil gibi kullanmayı önermiş, 1 defa denedim içeride sorun olmadı dışarıya akınca yanma yaptı çünkü asit sonuçta seyreltilmesi lazım o yüzden bu uygulamaya ara verdim sonrasında suya karıştırıp tuvaletten sonra uygulamaya başladım o şimdilik biraz rahatlattı diyebilirim ekstra olarak travazol krem kullanıyorum, gözlemlerimi buraya yazmaya devam edicem sizin de görüş ve öneriniz varsa, bu yöntemle kronik mantar tedavisi oluyorsa bekliyorum
Eczane sana hazırlayacak heryerden alma sakın 15-20 tl bısey 600 mg olacak sırınga da al sen söle onlar sana verır ama yanında termınus mantar ılacı da al tek basına olmaz sonra kurtulmus olacalsı
BenMantar yüzünden idrar yolları etkilenen var mı peki kızlar ?
Ne gibi etkileri oluyor
İdrar yolu enfeksiyonu oldum çisimi yaparken acıyo, yaptıktan sonra acıyo. Çok cisim gelince acıyo. Sadece acı da değil. Yanma batma. Hatta bazen sadece yanıyor. Bazen de iğne batırıyorlar gibi oluyor.Ne gibi etkileri oluyor
Enfeksiyona yol açan mantar mı , bakteri mi anlamadımİdrar yolu enfeksiyonu oldum çisimi yaparken acıyo, yaptıktan sonra acıyo. Çok cisim gelince acıyo. Sadece acı da değil. Yanma batma. Hatta bazen sadece yanıyor. Bazen de iğne batırıyorlar gibi oluyor.
İki kere idarda bakteri çıktı. Ama halihazırda vajinada candida var. İkisi birden olsa gerek. Son tahlilde idrarda bakteri çıkmadi. Mantar devam amaEnfeksiyona yol açan mantar mı , bakteri mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?