• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Borik asit kullanıp mantardan kurtulanlar bakar mısınız

arzu476

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
239
57
18
29
Çok konu okudum burda borik asitle ilgili sipariş vereceğim bende bir kaç kişi ile görüştüm burada ama kullanıp tekrar edenler olmuş borik asit ile kurtulanlar oldu mu cevap yazarsanız sevinirim boşa para ödemek istemiyorum en azından kurtulan varsa bi şansım olabilir oysa herkeste tekrar ettiyse param boşuna gitsin istemiyorum

Çok konu okudum burda borik asitle ilgili sipariş vereceğim bende bir kaç kişi ile görüştüm burada ama kullanıp tekrar edenler olmuş borik asit ile kurtulanlar oldu mu cevap yazarsanız sevinirim boşa para ödemek istemiyorum en azından kurtulan varsa bi şansım olabilir oysa herkeste tekrar ettiyse param boşuna gitsin istemiyorum
Ben de kullanmadım ve kullanmayı düşünüyorum fakat etkili bir yöntem anladığım kadarı ile. Borik asit ile kurtulmatana Allah yardım etsin valla. Doktor tavsiyesi ile kullanmanızı öneririm. En azından kullanırken belki antibiyotik falan da verebilir. Tek başına yeterli olmayabilir

Ben de kullanmadım ve kullanmayı düşünüyorum fakat etkili bir yöntem anladığım kadarı ile. Borik asit ile kurtulmatana Allah yardım etsin valla. Doktor tavsiyesi ile kullanmanızı öneririm. En azından kullanırken belki antibiyotik falan da verebilir. Tek başına yeterli olmayabilir
Aynen cnm bende yaptıracağım bakalım nedense bağırsak mantarı aklımı karıştırıyor ama ikisi aynı şey mi bilmiyorum İnan ki su testi yaptım sabah aç karnına pozitif benimki ama kesin sonuç vermezmiş dahiliyeye gitçem hayatımı mahvetti bu hastalık

Aynen cnm bende yaptıracağım bakalım nedense bağırsak mantarı aklımı karıştırıyor ama ikisi aynı şey mi bilmiyorum İnan ki su testi yaptım sabah aç karnına pozitif benimki ama kesin sonuç vermezmiş dahiliyeye gitçem hayatımı mahvetti bu hastalık
Akşam ne yediğin etkiliyor o testi. Doğru sonuç vermemiş olabilir. Bağırsak testi varmis fakat devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum

Borik asit fitili kullananlar kaç adet kullandı acaba? Kimi 14 diyor kimi 60 kafam karıştı…

Kimisi sabah akşam kullanıyor canım 60 adet 1 ay kimisi 2 hafta sabah akşam o senin durumuna bağlı

Doktorun yazdığı ilaç tedavisi artı her gün yendiğim ev yapımı kefir ve yoğurdum aşırı düzenledi mantarımı. Şu an ne akıntım var nede vajinal pamukçuk. Yoğurt ve kefire her gün devam edicem aşırı etki ettiğini düşünüyorum.
Candida mantarı bağırsakta başlıyormuş çünkü…

İnşallah tamamen geçer ben hala geçiremedim gerçi benim durumum farklı dr mantar yok temiz diyor ana kaşıntım geçmiyor ne yaptıysam

Back
X