merhaba ben takip ediyorum yaklaşık 9 haftadır aynı sorunları yaşıyorumMerhaba konuyu takip eden biri var mi lütfen bana da yardim edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben takip ediyorum yaklaşık 9 haftadır aynı sorunları yaşıyorumMerhaba konuyu takip eden biri var mi lütfen bana da yardim edin
çok haklısın canım, bu haftasonu bebeğime karyola, yatak falan alacaktık... ama içim bir kötü, hep en kötüsü geliyor aklıma.. mutlu olamıyorum..
bebeğimin kafası takip edildikçe sana sorular sormak isterim tabi.. ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum.. görüşürüz...
Merhaba cok uzun zaman olmus ama belki goruraun b3begin nasil acaba bende 24 haftalik gebeyim sag tarafta 10.5mm ciktu cok uzgunu.10.7 mm olan büyüklük 9 mm ye gerilemiş bizim de.çapada kurula çıktık ve prof. atıl yüksel hoca baktı.bir hafta içinde geriledi yani.inşallah bu sorunu yaşayan herkesin bebeği sorunsuz olarak doğar içimizi ferah tutmak zorundayız en azından bebeklerimiz için..
Bizim geçti anne karnında takıp edıldıArkadaslar merhaba bende ayni sorunla karsilastim 1 hafta once tek tarafli 10.5 ölçüldü basindan geciren arkadaslar su an nasil durumlariniz lütfen yorum yapın anlayan birileriyle konusmam lazim
Geçmişolsun.kac haftalikken azaldi birde ölçümler nasil cikiyorduBizim geçti anne karnında takıp edıldı
Evet ama 32. haftaya geldik ve 10,5 mm olmuş. Giderek büyüyor sanki korkuyorum Allah'ım inşallah bir şeyi yoktur oğluşumun.Olcumleriniz cok yuksek degil bize de tek tarafli 10.5 denilmisti 2 hafta sonra 7.8 dendi doktorumun oglununda 12 mm mis 15 e kadar korkmuyoruz dedi ins korkmayin sizde
Olcum yapılan yer farklıysa ölçümfarklı gelir doğdu beımkı hala 10.9 sıkıntı yok dedılerEvet ama 32. haftaya geldik ve 10,5 mm olmuş. Giderek büyüyor sanki korkuyorum Allah'ım inşallah bir şeyi yoktur oğluşumun.
keske sızde yazsydnz son durumunzu arastrıyorm yasayanlar hep yazms ama sonucu yazn cok azÜzerinden çok vakit geçmiş ama şuan durumunuz nedir acaba