• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borderline kişilik bozukluğu olan sevgili

- Ani öfke patlamaları oluyor
- bir gün yere göğe sığdıramazken ertesi gün herkesin yanında beni eleştiriyor
-ayrılmamıza rağmen tüm arkadaşlarımı rahatsız ediyor yalvarıyor araya sokmaya çalışıyor yakamdan düşmüyor
-kendi dediklerinin doğru olduğunu kabul edior herşeyi o biliyor, karşıdaki hep suçlu
-eften püften sebepten kavga çıkarıyor
-kendi fikrini kabul ettirmeye çalışıyor
-durmadan çocuk gibi ağlıyor
-sorumluluk almaktan kaçıyor, rahatına düşkün vs vs
3. Maddeniz gerçekten çok manidar.
Demek ki ayrılmışsınız. Ayrıldığınızı hazmedemeyen bir insan olabilir. Ama artık sizi ilgilendirmez. Arkadaşlarınızı araya sokarsa durumu uygun bir dille anlatırsınız.

3. Maddeniz gerçekten çok manidar.
Demek ki ayrılmışsınız. Ayrıldığınızı hazmedemeyen bir insan olabilir. Ama artık sizi ilgilendirmez. Arkadaşlarınızı araya sokarsa durumu uygun bir dille anlatırsınız.

Arkadailarımdan çok sert cevaplar alıyor kimseyi kandıramıyır sağolsun hiçbiri prim vermiyor ona. fakat bilmeyen arkadaşlarımda vardı bu ilişkimi herkes bir duydu herkese tek tek neden ayrıldığımı anlatmam gerekiyor.

Gerçekten borderline mı bakalım
Bilgi kirliliği sağolsun her dengesizin adı bipolar oldu bazıları da havalı bir şey sanıp "bipolarım" diye geziyor.
Her düşüncesiz kaba kişinin adı sosyopat oldu halbuki psikiyatrinin sosyopat etiketi yapıştırdığı kişiler anca seri katil vs oluyor, psikolojik hastalıklar sandığınız kadar basit değil.

Kişilik bozukluklarında kişiyi tedavi ettirtemezsiniz,zaten edilmez. Maddi kaygısı olmayan ruh sağlığı çalışanları bunları odasından içeri bile sokmaz genelde. Zamanında bi antisosyal cezaevinde çalışırken (bence borderline kişilik bozukluğuna uyan kısımları da vardı ki bu kişilik bozukluklarında hersey çok karışık ve içiçedir) duygusal yatırımını bana yapmıştı ,yani Türkçe meali kafayı bana takmıştı,çok sevdiğim bi hocama anlatmıştım durumu bana şöyle söylemişti “ Burçakçım bi kişilik bozukluğu vardır bi de o.ospu çocuğu vardır,bence ikisi de aynı ya neyse,koşarak kaçıyorsun ve bi daha adamı görüşmeye almıyorsun (psikologum,antisosyal kamil tecrübesizliğimi kullanıyordu öyle de zekiler) hatta istifa et kızım ne işin var orda “demişti,şu hayattaki en büyük duamdır kişilik bozukluğu olan biri ne direkt ne dolaylı olarak hayatıma girmesin diye,öyle zor bişeydir,zaten bi tanesi bi sülaleye yeter. Böylesi bi konuşmayı da burdan başka bi yerde yapamazdım heralde.
Bu ne kadar ayip bi sey ya bi de hic utanmadan anlatmissiniz
Biri kanser olunca tamam ama ruhsal bi hastaligi olunca direkt manyak ya da o.spu cocugu oluyor degil mi
Tedavi de edilmesinler oyle delirsinler dursunlar degil mi, yazik vallahi yazik
Tipta bile hastalik ayirt ediliyosa yazik ne diyim ki Allah kimseye ruh sagligi hastaligi verip ele düsürmesin

- Ani öfke patlamaları oluyor
- bir gün yere göğe sığdıramazken ertesi gün herkesin yanında beni eleştiriyor
-ayrılmamıza rağmen tüm arkadaşlarımı rahatsız ediyor yalvarıyor araya sokmaya çalışıyor yakamdan düşmüyor
-kendi dediklerinin doğru olduğunu kabul edior herşeyi o biliyor, karşıdaki hep suçlu
-eften püften sebepten kavga çıkarıyor
-kendi fikrini kabul ettirmeye çalışıyor
-durmadan çocuk gibi ağlıyor
-sorumluluk almaktan kaçıyor, rahatına düşkün vs vs

Bahsettiğiniz hastalıklar çok ciddi hastalıklar ve teşhisi öyle hemen konulamaz. Bu konular dengesiz insan tipine giriyor bence ve herhangi ütopik bir durum yok. Bu belirtileri sergileyen en az 10 erkek bulurum size bdv’de. ( hem de sadece 1 gün açılan konulardan).
Her yer manyak doldu ama bu demek değil ki psikopat.

İnternette yazılan salt belirtileri okuyup teşhis koyacaksak hepimiz kanser fln olabiliriz (zira babam hastalık hastası oldu)

Bahsettiğiniz hastalıklar çok ciddi hastalıklar ve teşhisi öyle hemen konulamaz. Bu konular dengesiz insan tipine giriyor bence ve herhangi ütopik bir durum yok. Bu belirtileri sergileyen en az 10 erkek bulurum size bdv’de. ( hem de sadece 1 gün açılan konulardan).
Her yer manyak doldu ama bu demek değil ki psikopat.

İnternette yazılan salt belirtileri okuyup teşhis koyacaksak hepimiz kanser fln olabiliriz (zira babam hastalık hastası oldu)

Manyak doldu lafıba katılıyorum şu günlerde dengesiz erkeklerle ilişki yaşayab çok kız duyuyorum. Benim de başıma bu geldi.

Manyak doldu lafıba katılıyorum şu günlerde dengesiz erkeklerle ilişki yaşayab çok kız duyuyorum. Benim de başıma bu geldi.

Ben de onu diyorum. Bilip bilmeden yaftalamayın sevgilinizi.
Bu arada sorunuza gelince tedavisi yok bildiğim kadarıyla. Devamlı olarak içilen ilaçlarla kontrol altına almaya çalışılıyor.

Alemsiniz. Bende adama tanı konulmuş zannettim. Tanıyı siz mi koyuyorsunuz? Aynı şeyden bende muzdaribim. Birçok belirtisini taşıyorum. Bazı üyeler arkanı dön kaç falan yazmış. Acaba ne biliyorlar da bu rahatsızlık hakkında sanki vebalı muamelesi yapıyorlar?
Sizde ayrıldıysanız adama tanı koymak yerine numaranızı değiştirin madem kurtulmak istiyorsunuz. Askerdeki adamın size ulaşması biraz zor siz istemediğini sürece. Bu arada bence sizde normal değilsiniz. Sevgiler

Alemsiniz. Bende adama tanı konulmuş zannettim. Tanıyı siz mi koyuyorsunuz? Aynı şeyden bende muzdaribim. Birçok belirtisini taşıyorum. Bazı üyeler arkanı dön kaç falan yazmış. Acaba ne biliyorlar da bu rahatsızlık hakkında sanki vebalı muamelesi yapıyorlar?
Sizde ayrıldıysanız adama tanı koymak yerine numaranızı değiştirin madem kurtulmak istiyorsunuz. Askerdeki adamın size ulaşması biraz zor siz istemediğini sürece. Bu arada bence sizde normal değilsiniz. Sevgiler

Psikiyatriste gitmediği sürece tabiki tanı koyulamaz ama zaten bu tip hastaların çoğu da doktora gitmeyi red eder. Ben yaşadıklarımı anlattım ve birçok şey uyumlu duruyor sadece ben değil ailem, arkadaşlarım kendi iş arkadaşları da durumunda bir gariplik gördüğüne göre normal değil herhalde. İsni borderline midir bipolar mudur bilemem ama yaptığı hareketler çok uyumlu.

Bi dünya psikolojik hastalık türedi.bi psikolojik hasta olanlar var.bedensel yada cevresel sebeplerden.bir de varlığı psikolojik sorun olan ilaçların terapilerin bazı insanlara gercekten faydası olmadiginin kanıtı gibi numuneler var.psikolojik sorunu olup tedavisini olan insan da sıkıntı yok fakat kendinin hastalığına bir türlü inanmayan.yada ilaçların kişiliğini geçici olarak baskiladigi insanlar var cok tehlikeli.

Back