- 29 Kasım 2020
- 2.797
- 14.037
- 33
-
- Konu Sahibi minikellim
Arkadaslar merhaba tekrardan. Malesef ara vermek durumunda kaldım kızım bir rahatsızlık geçirdi uzunca süre hastanede yattık. Çok sükür şimdi iyi.
Ama malesef pahalı bir özel hastanede idi doktoru ve 2 hafta kadar yattık. Özel saglık sigortası yok doğustan rahatsız old için karsılamıyor ve 80 bün tl kadar masrafımız oldu tabi ki kredi çektik hem de 2.87 faiz ile.
Ama yılmak yok tekrar yeniden başlıyorum. Hem de daha keskin kararlar alarak. Borcumuz bir haylı arttı, faizlerle beraber 1 milyonu buldu diyebilirim. Ama bitirecegim nasipse. Detaylar için tekrar yazacagım akşama sıfır başlangıc olarak
Cok teşekkür ederim.Çok çok geçmiş olsun Allah ödeme kolaylığı versin
Ben cuma günü yani 2 gün önce kredi çektim
Qnb finans bank yeni müşterilere 1.39 oranla 50 bin kredi veriyor 50 ben çektim 50 eşim hatta ama birlestirmicez paraları herkes kendi yatırımını yapcak hahahah eşim daha garantici fiziki altın kafası
Ben bankadan altın gümüş fon borsa dolar sepet yaparım heralde
Buna da bir bakin mutlaka
Cok teşekkür ederim.
Malesef hem benim hem eşimin finansbanktan kredileri var. O yuzden başvuramıyoruz. Hatta tüm bankalardan var suan
Müsait olunca yazacagım suan ülkede her bankadan toplamda 10 üzer kredisi olan tek aile biz olabiliriz
Suan kredü basvurularıkız onaylanmıyor ama akbank ve vakıfbank kredi kartımın limitlerini artırdı. Ben de taksitli nakit avans çektim hisse froto ve alarko aldım. Froto son çıkısı ile faizini çıkardı. Her ay oradan cekip bakit avansları yatıracagım. Suan faizsiz olarak 60 bin çekmiş gibi oldum. Frotodan umutluyum yuzde 25 civarı yukseldiği zaman satacagım inşallah Böyle böyle uygulamalar yaparak borcu en aza indirmeye çalışacagım bakalımÇok çok geçmiş olsun Allah ödeme kolaylığı versin
Qnb finans bank yeni müşterilere 1.39 oranla 50 bin kredi veriyor 50 ben çektim 50 eşim hatta ama birlestirmicez paraları herkes kendi yatırımını yapcak hahahah eşim daha garantici fiziki altın kafası
Cok teşekkür ederim.
Malesef hem benim hem eşimin finansbanktan kredileri var. O yuzden başvuramıyoruz. Hatta tüm bankalardan var suan
Müsait olunca yazacagım suan ülkede her bankadan toplamda 10 üzer kredisi olan tek aile biz olabiliriz
İnşallah amin. En azından birikim için olmus. Borçlanıp birikim yapmak çok mantıklı geliyor bana. Borcum bitince maaş artı nakit avans ile birikim yapacagım bendeAnladım doğru hali hazırda varsa olmaz tabii
Benim de 3 oldu anlık:) eşimin de 2 ama onun bir tanesi bitmek üzere toplam 4 diyebiliriz
Hepimiz kolaylıkla ödeyelim inşallah
bunu gördüğüm iyi oldu benimde ,Çok çok geçmiş olsun Allah ödeme kolaylığı versin
Yolunda cok şükür bir süre maddi konularda yazmak içimden gelmedi yazamadım. Ta ki kızı okula kaydettirene kadar. Oradaki konuyu biliyorsunuz zaten malesef.konu sahibi sizde depremden sonra yazmamissiniz her şey yolunda mi
bu günler geçecek emin olunYolunda cok şükür bir süre maddi konularda yazmak içimden gelmedi yazamadım. Ta ki kızı okula kaydettirene kadar. Oradaki konuyu biliyorsunuz zaten malesef.
yuh fiyata bak , kıyma artık lüks bile değil daha üst bir kademeye geçmiş ,Bugun her zaman gittiğimiz kasaba gitti. Bir süre önce nce stok yaptıgım için et fiyatlarını bilmiyordum. 1 kilo kıyma 240 lira olmus. Eşim kahvaltıya kıymalı yumurta istedi. Kıymayı 3 e böldüm kahvaltılık, köftelik ve yemeklik olarak kullanacagım.
Akşama karnıbahar aldım kıymalı karnıbahar ve makarna yapacagım. Makarnayı da filiz bozdugundan beri barilla alıyordum bu sefer oba aldım.
Bundan sonra liste liste aldıgım pazar alışverişlerini, market alısverişlerini de yazacagım inş