Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Sabitleyelim canım miktarı 20 tl zorlamaz sanırım. Bir de ben cift olarak ilerliyordum ayda 200 tl ye çıktı miktarı beni zorladı
Canim benimde okulda her hafta 20 tl attigim ve eevde de bu haftalik ilerledigim kumbara vardi aralik basi zorlandim ve kaldi ikisi de.
Ben yine 20 ev 20 okul olarak planliyorum zamlati goreyim karar veririm

Günaydın...külkedisinin tatili bitti...doğru mesaiye :eek: 5 gün bitsin :KK17:tekrar tatil :KK71:

Screenshot_20181217-083047_Gallery.jpg

Tatilde bu kadar örebildim :KK48:

Günydın kızlar:) İyi haftalar dilerim:) Maaşım aldığım gibi kredi kartımın birini sıfırladım ve cüzdanımdan çıkarıp kaldırdım aslında planım eşimin kartını da sıfırlamaktı ama çocuklara bot öont vs alınca ocak ayına kaldı. Ama onu da kaldırdık kullanmayacağız artık sadece 4 aylık kredi borcu kaldı o da biterse inşallah hayırlısı işe hiçbir borç kalmayacak:) Siz de ne var ne yok?

Günydın kızlar:) İyi haftalar dilerim:) Maaşım aldığım gibi kredi kartımın birini sıfırladım ve cüzdanımdan çıkarıp kaldırdım aslında planım eşimin kartını da sıfırlamaktı ama çocuklara bot öont vs alınca ocak ayına kaldı. Ama onu da kaldırdık kullanmayacağız artık sadece 4 aylık kredi borcu kaldı o da biterse inşallah hayırlısı işe hiçbir borç kalmayacak:) Siz de ne var ne yok?
:nazar:ne güzel

X