- 1 Ekim 2013
- 8.461
- 20.507
bırakma canım ya yılbasında toplu at eksık kısmı ben de oyle yapıcamBenim kumbara işi kasim sonunda bitti cnm zorladi bir de borçlar araya girince kaldi ins yilbasinda baslayacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırakma canım ya yılbasında toplu at eksık kısmı ben de oyle yapıcamBenim kumbara işi kasim sonunda bitti cnm zorladi bir de borçlar araya girince kaldi ins yilbasinda baslayacagim
canim ben sabit atmak istiyorum ya 20 tl ya da 5 dolar gibi düşündümbırakma canım ya yılbasında toplu at eksık kısmı ben de oyle yapıcam
cnm birbirimizi iyi takip edelim bu ay hepimiz kumbarayi aksatmışızKumbaram yerinde sayıyor en son 2 kasimda atmıştım, miktarını eşit yapacağım artık ayda 100 veya haftada 20 olabilir.
Sabitleyelim canım miktarı 20 tl zorlamaz sanırım. Bir de ben cift olarak ilerliyordum ayda 200 tl ye çıktı miktarı beni zorladıcnm birbirimizi iyi takip edelim bu ay hepimiz kumbarayi aksatmışız
Canim benimde okulda her hafta 20 tl attigim ve eevde de bu haftalik ilerledigim kumbara vardi aralik basi zorlandim ve kaldi ikisi de.Sabitleyelim canım miktarı 20 tl zorlamaz sanırım. Bir de ben cift olarak ilerliyordum ayda 200 tl ye çıktı miktarı beni zorladı
Günaydın canım eline sağlık çok güzel olmuş:))Günaydın...külkedisinin tatili bitti...doğru mesaiye 5 gün bitsin tekrar tatil
Eki Görüntüle 2216235
Tatilde bu kadar örebildim
ne güzelGünydın kızlar:) İyi haftalar dilerim:) Maaşım aldığım gibi kredi kartımın birini sıfırladım ve cüzdanımdan çıkarıp kaldırdım aslında planım eşimin kartını da sıfırlamaktı ama çocuklara bot öont vs alınca ocak ayına kaldı. Ama onu da kaldırdık kullanmayacağız artık sadece 4 aylık kredi borcu kaldı o da biterse inşallah hayırlısı işe hiçbir borç kalmayacak:) Siz de ne var ne yok?
27. haftadayız canım:)Kızlar selam.kaçıncı haftayıx birikim de unuttum 24 kaldı aklımda
Ben niye geç geşiyorum fazla attım sanırım. Neyse zararı yok27. haftadayız canım:)