• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Ben peşin attım 4 haftayı
Sterlin aldım
Sterlin düşüyor

Kizlar merhaba ben geldim :) ilk 4 sayfayi okudum ve dayanamayip guncele zipladim yavas yavas okuyacagim bebisten firsat buldukca :))

Ben de cok sıki tasarruf yapiyorum aslinda ben yapiyorum esim umursamiyordu taa ki son faturalara kadar :)

Simdi dh da derin daha da ince susunerek tasarruf yapmam lazm cunku artik bebek var borclar cok bitmesi lazim ilk bitecek bircumuz nisan 19 da insallah :) ve ona yakin tarihte de kredi kartimizin birtaneai bitecek insallahhh:)
Benim de evde faturalari ve market harcamalarini dusurecek uygulamalar yapmam lazim

Bu ay esimden gizli 100 tl vardi esim kk ya yuklenmeden eve biraz stok yapayim dedim onu kullandim kk faizinden uzak olsun diye esime parayi verince yine kk dan aliyor parayi cebinde sakliyor cunku :) paranin gizli olma sebebi de esim oyle istedi sen bana soylemeden biriktir ben bilince harciyorum dedi :)
Simdi o para tamamen bitti ben eve bakliyat aldm temizlik malz aldm ama en en acilleri aldim ve elimdeki tum malzemelere gore genel bi yemek listesi hazirladim buzluktakiler de dahil.kismetse bu ayi market alisverissiz gecirebiliriz. Faturalar da biraz olsun duserse ne ala:)

Atabilirsem yemek listemi de atayim sizlere

Yemeklistem bu :) uzeri cizilmis olan yaptigim yemekler.

Eklentiler

• Screenshot_20181120-180609.png
    Screenshot_20181120-180609.png
    264,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20181120-180555.png
    Screenshot_20181120-180555.png
    328,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20181120-180541.png
    Screenshot_20181120-180541.png
    310,7 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20181120-180529.png
    Screenshot_20181120-180529.png
    328,5 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar internette tasarrufla birikimle ilgili araştırma yaparken 52 Haftada birikim diye bir tablo gördüm aynısını kendim için telefonda excele yaptım mantık şu her hafta kumbaraya artarak para atıyoruz ben bu günü cuma olarak belirledim yarın 1 tl atacağım haftaya cuma 2 tl bu şekilde 52 hafta yani 1 yıl devam edecek 2 ayrı kumbara yapacağım toplamda 1 yılın sonunda 2750 lira gibi bir rakam çıkacak minik minik büyüyecek yani bakın tablomda bu filir açısından aizlerle paylaşmak istedim:))
Suanda ben bunu belki aylik olarak yapabilirim :( kenara 5 kr koysam kar sayip seviniyorum

Cumartesi gunu butun tavuk aldim onu parcaladim

Corbalik kismini kaynatip suyunu buzluga attim kemiklerin uzerindeki etleri topladim ve kaseye koydum suan onlardan tavujlu pilav yapiyorum

Butlari ayri posete pirzolalik kisimlari ayri posete kanatlari ayri posete koydum her cinsi ayri bir gun pisirip birer parca halinde servis yapicam.

Gogusun yarisini yemeklik dograyip 3 e boldum posetledim buzliga attim

Kalan yarisini sislik iri dogradim onlarda buzluga.

Anrikotlari birer tanelik posete koydm ogle yemegimde salatama koyarim.

Allah bereket versin 24 liraydi tavuk cesit cesit yemek cikaracak bize insallah.

Back
X