• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

4884CE7D-ABC6-4E43-B615-1A36C93ED8DD.jpeg
Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız 24. haftamızdayız atabilenler atsın hayırlı bereketli olsun atamayanlar da benim gibi kumbaraya borçlansın bu ay sıkıntılı geçti maalesef :)tablomu da atayım şöyle de unutmayayım borcumu

Eki Görüntüle 2210795 Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız 24. haftamızdayız atabilenler atsın hayırlı bereketli olsun atamayanlar da benim gibi kumbaraya borçlansın bu ay sıkıntılı geçti maalesef :)tablomu da atayım şöyle de unutmayayım borcumu
Ben niye geride kalmışım 22. Haftayı istemiştim eşimfen neyse sonunda fazla çıkar inş. Zaten maaşında toplu veriyor.

Selamlar uzun zaman oldu giremedim takip ettiğim konulara geri döndüm kısmetse.
Para ayıramıyorum bu aralar 52 haftada arttılça zorluyor mu ne

Ben niye geride kalmışım 22. Haftayı istemiştim eşimfen neyse sonunda fazla çıkar inş. Zaten maaşında toplu veriyor.

Selamlar uzun zaman oldu giremedim takip ettiğim konulara geri döndüm kısmetse.
Para ayıramıyorum bu aralar 52 haftada arttılça zorluyor mu ne
Cogu kişi zorlandigini soyluyor ben yine de bu topik sayesinde kumbara bilinci kazandim ya sabit 20 tl ya da 5 dolar seklinde haftalik baslayacagim yilbasinda ins

Cogu kişi zorlandigini soyluyor ben yine de bu topik sayesinde kumbara bilinci kazandim ya sabit 20 tl ya da 5 dolar seklinde haftalik baslayacagim yilbasinda ins
Ben devam ediyorum ama haftaya göre değil eşimden toplu alıyorum 2 haftalık bu cuma 45 tl olarak atıcam haftaya da atarım diğer hafta borçlanıcam öyle sırayla gidiyor.
Sonlarsa daha da zorlanıcam tabi ama bırakmam 20 25 te olsa atıcam kısmetse.
Kumbara yapmayınca istikrar olmuyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar:) Bugün 25. haftamızdayız 25 lira atıyoruz toplsmda 325 lira olması gerekiyor ben haftaya cumartesi maaş alınca 4 hafta atamadığım kumbara paralarını toplu atacağım inşallah birde 2 kredi kartı da kapanıyor bu ay seneye kredi kartsız gireceğiz inşallah sizde durumlar nasıl:)

Back
X