Amin canim.Bacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorumher hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
her bir esmanin farkli bir niyete mi ozgu oluyor cnm yarin ki esman neBacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorumher hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
her bir esmanin farkli bir niyete mi ozgu oluyor cnm yarin ki esman ne
Dilekcim Rabbim kabul makbul eylesinbugün sabah zikirlerimi tamamladım.. rabbim kabul eylesin
Eki Görüntüle 2201464
Salı günü zikirlerim bunlar
Eki Görüntüle 2201465
Eki Görüntüle 2201466
Rabbim kabul eylesin
AminDilekcim Rabbim kabul makbul eylesin
Bu hangi program?bugün sabah zikirlerimi tamamladım.. rabbim kabul eylesin
Eki Görüntüle 2201464
Salı günü zikirlerim bunlar
Eki Görüntüle 2201465
Eki Görüntüle 2201466
Rabbim kabul eylesin
Bu hangi program?
Benim hesaba göre 20 tl atıyoruzGünaydın kızlar bu hafta kumbaraya 20mi atıcaz.benim kumbaraya fazla fazla atmakdan hesabım şaştı :) kumbara ve fazlalarla 60$+15tl var kumbarada..
Ama haftalık miktar+elime geçeni atıyordum.
Cuma günü kaç tl atıcaz canlarım???
Bu hangi program cnm bende dün baktım biraz ama en kullanışlı hangisiyse bende onu kullanmak istiyorumEki Görüntüle 2201426
tr_lelli yardımıyla esma-ül-hüsna programlarını inceledim..benim aradığım haftalık bir programdı.. çok yoğun bi iş tempom var..bu nedenle haftalık yapayım dedim öncesinde niyet ..dünya hayatını kenara bırakarak odaklanıp..zikirime başlamayı dusunuyorum...
1 haftada rabbim nasip ederse zikrimi tamamlayacağım
Bu hangi program cnm bende dün baktım biraz ama en kullanışlı hangisiyse bende onu kullanmak istiyorum
İndirdim programı teşekkürlerBenim kullandigim program bu..yaklaşık 25 adet program inceledim ..
Eki Görüntüle 2201986
Inşallah gönlünüze göre bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?