Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

saolun hepimizin inşallah :)
siz tl de mi yatırım yapıyorsunuz

Merhaba cani bence kenara ne koyarsan kardir. Burdaki kumbara sistemi ise soyle , 1 .hafta 1 lira , 2. Hafta 2 lira , 3. Hafta 3 lira... 52. Hafta 52 lira . Seklinde .hafta hafta miktar artiyor. 52 . Haftaya kadar biriktirecegiz ins.
Çok sagol. Fazla atmaya çalışıyorum şimdilik . Aklımda tutamıyorum attığımı. Ama zamanla miktarı arttıracağım

yerinde olsam bir an once borcalari bitirmeye calisirdim. Cok cuzi olsada kebara koymaya çalışırdım. Ya borclu olunca ben cok mutsuz oluyorum. Heleki cok yere borcum varsa .once hangisi kapaniyorsa ondan baslardim borclari kapatmaya.

suan kira odemiyorsaniz, ne zamana kadar odemiyeceksiniz mesela.

İkinizde calisiyorsunuz ev alirsiniz diye dusunuyorum.

borclar beni de cok mutsuz ediyor ama eşimin harcamalarini kontrol edemesinden de korkuyorum açıkçası :/
net bi zamanı yok şuan yılbaşı demişti ama yaza kadar uzayabilir.

ev almak için birikim yapıyorum zaten.
umarım sayenizde birikimlere hız katarım :)

one litre of tears ( bir litre gözyaşı)...cuma günü yayınlanan 2 bölümünü izledim youtube de film ararken türkçe alt yazılı film farkettim 11 bolümü aralıksız pazar günü seyrettim tavsiye ediyorum .

Ben 2012 haziran ayında tekerlekli sandalye ile tanıştım.. kronik idrar yolu enf haricinde çok şükür sağlık sorunum yok

Doktorlarım hiç ümitli degillerdi..dördüncü son ameliyatımda %1 yaşama ümidiyle girdim..doktorlara tek dediğim ben yatağa bağımlı olmak istemiyorum ..bütün ameliyat risklerini kabul ediyorum..işte benim dönüm noktam bu..8 saat sürdü ameliyatım..

Pişman miyim.... HAYIR..
Mutlu muyum ...Evet

Hayat yaşamaya değer.. yaşarken çevrene faydalı olmak ise bambaşka bir duygu

one litre of tears ( bir litre gözyaşı) ...mutlaka izleyin

saolun hepimizin inşallah :)
siz tl de mi yatırım yapıyorsunuz
Yok hayir tl tercih etmiyorum ben genelde kolay harcanmasin diye doviz ve altin sepet yapiyorum.acil durum icin bos bir kkmiz var yuksek limitli onunla hallediyorum.
Birikimden harcayinca yerine koymak zor oluyor benim icin ama eger acil para lazimsa kk dan cektiriyorum.2 3 ayda kapatiyorum.

Amin hayat insanlara ufak şaka yapabiliyor ben çok şanslıyım aslında %1 dilime girmem cookkkk büyük şans iyi ki sizleri tanımışım
Iyiki bizde seni tanimisiz @dilek bolu cok guclusun, inanilmaz enerjiksin hayatinin bundan sonraki kismi hep huzurlu saglikli gecsin ins..
Ömrune bereket dilek :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…