aaaa hoşgeldinizHımmm baya ara verdim giremedim, ama konu baya dikkat çekmiş umarım herkese yardımcı olmuşumdur.
Bu arada yeni bir dua daha veriyorum denemiş.
YouTube den 111 ismi azam duası yazın çıkar çher dileğe oda çok güzel ama her kurala uyun.
Hatta içlerinde benim de yorumum var
Denedim oldu maşallah barekallah
Sevgilerleeeeee
tekrardan gttiniz miHımmm baya ara verdim giremedim, ama konu baya dikkat çekmiş umarım herkese yardımcı olmuşumdur.
Bu arada yeni bir dua daha veriyorum denemiş.
YouTube den 111 ismi azam duası yazın çıkar çher dileğe oda çok güzel ama her kurala uyun.
Hatta içlerinde benim de yorumum var
Denedim oldu maşallah barekallah
Sevgilerleeeeee
aaaa hoşgeldinizinanın o kadar güzel bir konu açmışsınız ki size ne kadar teşekkür etsem azdır .Bu duayı sizin sayenizde kiminle paylaştıysam buna ben de dahil faydasını gördük.yeni önerdiğiniz duaya da bakacağım
Çok teşekkür ederim mutlaka yazınAy canım benim Allah daim etsin inşallah
Yeni dediğimi de yap inşallah süper oda.
Denedikçe yazacağım
Rabbim gönlünüzden geçen duaları yaşamak nasip etsin sizlereBöyle denenmiş duaları, esmaları keşke herkes paylaşsa. Teşekkür ederim.
İnşallah bende dualarımı yaşarım ve Buraya tekrar yazarım. Amin
Amin ecmain güzel kardeşimRabbim gönlünüzden geçen duaları yaşamak nasip etsin sizleremutlaka bu duaları okuyun
Allah kabul etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende bugün 1000 salavat çekmeye başladım,1 aydır her namazdan sonra vakıa suresi okuyorum,Allah yardımcımiz olsun
devam ediyor musunuz okumalarınızaMerhaba arkadaşlar bende bugün 1000 salavat çekmeye başladım,1 aydır her namazdan sonra vakıa suresi okuyorum,Allah yardımcımiz olsun
Evet devam ediyorumdevam ediyor musunuz okumalarınıza
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahÖzelden öyle güzel mesajlar geliyor ki sürekli güncel tuttuğum için mesajları bana da gönderiyorlar Allah senden razı olsun son izci bir çok insanın salavat okumasına vesile oldun
son izci diyelim ki; bize, bizim başarınızı hazmedemeyen biri(leri)nin gözünün değdiğini düşünüyoruz. İşte bu olumsuz enerjinin bize tesir etmesini engelleyecek, bu olumsuz enerjiden korunmak için bildiğiniz esma/dua var mı? Felak, Nas'tan başka. Bir de hayatımızdaki belli başlı blokajları kaldırmak için önereceğiniz bir dua var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?