Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benibekleyin ben bu duaların hepsini okuyamadım vaktim yok ama salavat okumayı hiç ihmal etmiyorum az da olsa hergün okuyorum ,zengin olmadım ama okuduğumdan beri hiç darda kalmadım borçlarımı rahatlıkla ödeyebiliyorum maaşımın bereketi arttı çok şükür .Sadece dua etmek yeterli değil dua ettiğin ağzı temiz de tutmak önemli dedikodudan, kul hakkından uzak durmak da önemli .Ben çok şükür ferahlıyorum okudukça Allah herkesin derdine derman nasip etsinböyle bir şey olsaydı herkes dua edip zengin olurdu.
kaç kişi tanıyorum bu dediklerinizin kat kat fazlasını yapan
ama sınavları bu olsa gerek ki Allah vermiyor.
Demem gereken herşeyi dedin sen canım benm ALLAH herkesin imanını daim eylesin inşaAllah canm benm..benibekleyin ben bu duaların hepsini okuyamadım vaktim yok ama salavat okumayı hiç ihmal etmiyorum az da olsa hergün okuyorum ,zengin olmadım ama okuduğumdan beri hiç darda kalmadım borçlarımı rahatlıkla ödeyebiliyorum maaşımın bereketi arttı çok şükür .Sadece dua etmek yeterli değil dua ettiğin ağzı temiz de tutmak önemli dedikodudan, kul hakkından uzak durmak da önemli .Ben çok şükür ferahlıyorum okudukça Allah herkesin derdine derman nasip etsin
Demem gereken herşeyi dedin sen canım benm ALLAH herkesin imanını daim eylesin inşaAllah canm benm..