Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okunyor çok şükür senin ablacımHayat nasıl gidiyor zikirler salavatlar okunuyor mu inşallah..
Bende okuyorum hergün vakıa'yı yasin'i ve 1000 salavat çelmeye çalışıyorum ve hayat şimdilik güzel hamdolsun RABBiM'e.... RABBİM seni beni sevdiklerimizi ve tüm ümmedi MUHAMMED'İ huzurlu mutlu sıkıntısız iki cihanda da güldürsün yüzümüzü inşaAllah canım benim..okunyor çok şükür senin ablacım
amin ablacım aminBende okuyorum hergün vakıa'yı yasin'i ve 1000 salavat çelmeye çalışıyorum ve hayat şimdilik güzel hamdolsun RABBiM'e.... RABBİM seni beni sevdiklerimizi ve tüm ümmedi MUHAMMED'İ huzurlu mutlu sıkıntısız iki cihanda da güldürsün yüzümüzü inşaAllah canım benim..☝
merhaba canım gruplu okuma yok burada ,herkes kendisine ne okuduysaSelam arkadaşlar grup boş mu okuyalım mi bittiyse tekrar başlayalım mi
Senin yaptığın sinirlerde çok güzel ama biz bu sayfada şuan denenmiş duayı ve zikirleri yapıyoruz cann benm.. Hergün bin salavat vakıa yasin okumaya çalışıyoruz aslında bacım..Sabah kalktığımızda 303 defa Er-Rezzak yatmadan önce de 100 defa salavat getirelim canim vakia süresi de okuyup birbirimize dua edelim inşallah. Şimdilik ikimiz miyiz başka gelen olur mu bekleyelim mi acaba ?
MAŞALLAH ABLACIM RABBİM DAHA ÇOK GÜZELLİKLER NASİP ETSİN SANAALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİN NEBİYYİL ÜMMİYİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VESSELLİM.. ❤ Hemen 100 kere okuyun ve ardından dileğinizi isteyin RABBİMİZ DEN kızlar, Ben dün 100 kere okudum hamdolsun tesirini gördüm çok şükür.. ❤