- 12 Nisan 2016
- 1.073
- 3.670
Özel bir dileğim yok canım. Genel olarak sevap için korunmak için okuyorum.Hacetiniz icinmi okuyorsunuz canım.Bir gelisme varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel bir dileğim yok canım. Genel olarak sevap için korunmak için okuyorum.Hacetiniz icinmi okuyorsunuz canım.Bir gelisme varmı?
EvetHergün 1000 kere mi okuyorsunuz
Dilek için de okunabilir tabiki. Okuyan olumlu sonuç alan arkadaşlar olmuş burada ama ben dilek için okumadığım için sonuç hakkında bsy söyleyemiyorumTsk ederim son birsey sorabilirmiyim okudugunuz da degisen birsey oluyormu dilek icin okunabilirmi
regliyken sadece salavat çekebilirsin kardeşim yasin ve vakia okunmaz canım kardeşim..Bu güzel dualari okuyan varmi bende okumak istiyorum ama regliyken okunurmu
Ben bi ara okuyordum ama şimdi nasip olmuyor okumak salavat yasin vakia hepsini hergün okumak lazım..regliyken sadece salavat çekebilirsin kardeşim yasin ve vakia okunmaz canım kardeşim..
Tsk ederimregliyken sadece salavat çekebilirsin kardeşim yasin ve vakia okunmaz canım kardeşim..