Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben güncel kalsın diye hergün yorum yapıyorum ama daha düzenli okuyamadım bir ara düzenli okuyordum çok şükür üze şeyler oluyordu hayatımda özerllikle salavat okuyuncaNeden kimse bu dua hakkında artık yorum yapmıyor birşey yazmıyor..
merhaba bi ara maddi sıkıntılarım vardı halen de var ama o zaman hiç beklemediğim bir anda elime bir miktar para geçti ve borcumun çok büyük bir kısmını ödedim şmdide okumak istiyorum ama nasip olmuyor malesefEVT KARDEŞİM BEN HEP SİZİ GÖRÜYORUM HEP YORUM YAPIYORSUNUZ CVP VERDİNİZ DE BANA ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.. :) DÜZENLİ YAPTIĞINIZ DA HEPSİNİ NE GİBİ GÜZELLİKLER YAŞADINIZ KARDEŞİM BANA DA ANLATIRMISINIZ LÜTFEN..
MERHABA.. GERÇEKTEN BU HARİKA BIR ŞEY BENİMDE HEP MADDİ SIKINTILARIM VAR BORÇUM DOLU ŞUAN YIĞINLA EVİ DE GEÇİNDİREMİYOR EŞİM ZOR GEÇINIYORUZ.. BENDE YASİNİ VE VAKİAYI OKUYORUM AMA SALAVAT İLE RABBİ YESSİR İ HERGÜN SAYIYA GÖRE OKUYUP BITIREMİYORUMmerhaba bi ara maddi sıkıntılarım vardı halen de var ama o zaman hiç beklemediğim bir anda elime bir miktar para geçti ve borcumun çok büyük bir kısmını ödedim şmdide okumak istiyorum ama nasip olmuyor malesef
ALLAH dualarınızı kabul etsin salavat çekmeyi ihmal etmeyin uyandığınız saatten uyuyacağınız saate kadar bir vakit belirleyin o vakitte salavat okuyun inanın ferahladığınızı hissedeceksinizMERHABA.. GERÇEKTEN BU HARİKA BIR ŞEY BENİMDE HEP MADDİ SIKINTILARIM VAR BORÇUM DOLU ŞUAN YIĞINLA EVİ DE GEÇİNDİREMİYOR EŞİM ZOR GEÇINIYORUZ.. BENDE YASİNİ VE VAKİAYI OKUYORUM AMA SALAVAT İLE RABBİ YESSİR İ HERGÜN SAYIYA GÖRE OKUYUP BITIREMİYORUM
Yani bir oturuşta mı salavat-ı çekmemiz lazım yoksa uyuyacağımiz vakite kadar aralıklı mı çekmek lazım canım kardeşim.. Bir de hangi salavat-ı okudunuz siz bacım..ALLAH dualarınızı kabul etsin salavat çekmeyi ihmal etmeyin uyandığınız saatten uyuyacağınız saate kadar bir vakit belirleyin o vakitte salavat okuyun inanın ferahladığınızı hissedeceksiniz
Biz de yapmaya çalışıyoruz canım kardeşim..Duayı yapanlar var mı
Ebru sim bacıım ben de bu salavatı okumuştum ama ben bir oturuşta okumuyordum bazen 200 bazen 300 okuyordumAllahumme salli ala seyyidine MUHAMMED ve ala ali seyyidina MUHAMMED . Günde 1000 adet çekilecek.Ben 30 .günümde evimi almıştım.