Borclari arşa çıkmış adamla gelecek planı kurmak(?)

Adam olimpiyatlarda en önde kırmızı bayrak sallıyor. Bari borcum var demiş baştan, konu sahibinin sonradan haberi olsaydı ayrılmazdı gibi hissettim.

İstemez borç sen ısrar etme noktasına getırıyor.Sen kendın bende var vereyım senı benımı var diyeceksin..Sonrasında diyecekki hayırdır senden para mı istedim..Sen verdin..

Cebinde corba parası dahi olmayan adama sümüğümüzü dahi sürmemeliyiz:)

Aferin sende güzeeellcceee anlatsaydın yatırım birikim yaptığını. Sen söylediysen adam bunlara gelmiştir. Bir kere kumar oynadım dedi sende inanmadın umarım. Dehle gitsin, borcunu ödeyecek birini arıyor. Çok iyi olsa karısı boşamazdı. Koşarak uzaklaş.

Dava dilekçesinde anlaşmalı protokoldu ve geçimsizlik sebebiyle boşanma yazıyordu. Altında da ödeyeceği tutar belirtilmişti, keşke çekişmeli kadın açmış olsaydı o zaman anlardım
Çekişmeli 8 yıl sürüyor kimi zaman. Kadıncağız zamanını bunla kaybetmek istememiştir. Bir de bu türler birsürü yalancı şahit bulur kadını çıldırtır. Ben anlatmıştım boşandığım mikrobu. Anlaşmalı boşandık kurtulduk. Bu defa tuttu çocuklara verdiği nafakayı vermek istemediği için dava açtı. Sürüldüğü ilden hiç tanımadığım 2 kişi bulup şahit yazdırmış. Her kelimeleri yalan. Hakim kaç çocupu var arkadaşının demiş 1 demiş! 2 çocuğumuz var düşünün. Rezalet yani kurtulun bundan

Boşanmış erkeklerin çoğu sorunlu malesef, ben böyle bı hataya düşüp kendime hayal kırıklığı yaşattığım için üzülüyorum. Burdakilerin yazdığı gibi 2.ye dikkatli olmam gerekirdi

Ay üzül. Şimdi üzül ağla. Devam etsen üzülmeyi bırak nasıl kurtulacağım düştüğüm bataktan diyerek hastalanacaktın.
Seçimlerimizi yaşıyoruz
hala hayatta hayal kırıklıkları yaşayıp üzülüyorum salak gibi
Bakma kendime çok kızdım ilişkiye başladım diye sonuçta ben istedim

kesin kumar oynuyor uzak dur.

kesin kumar oynuyor uzak dur.
Malesef gorunen köy kilavuz istemiyor.
Başta inanmak istemedim ama ben hala saf bı insanım ya bence, bizim yaşlarda insanlarin böyle hatalar yapmayacağını falan düşünüyorum.
Herkesi hala kendim gibi sanıyorum sonra da nasıl yapar falan deyip hayal kırıklığı yaşıyorum
Onca olay yasamisimdir hayatta çok kazıklar yedim, içimdeki şu saf halimi bı turlu atamadım. Hala insanlara inanmayı tercih ediyorum, söylediklerini doğru kabul etmeye çalışıyorum

Senin narsist koca noldu, eski konunu hatirliyorum 1-2 sene önce boşanma durumu vardı dusunuyordun kafanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…