- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
- Konu Sahibi mutlumayis
-
Herşey kendi düzeninde giderken işsiz kalmamla beraber bütün ödemelerim aksadı bankalarda gecikmeye düştüm ve hala iş bulamıyorum. Kenarda hiç birikimim olmaması beni çok zorladı. Anladım ki borçsuz kredi kartsız yaşamak elindeki para kadar harcamak çok büyük servetmiş. Ben de biran evvel borçlarımı bitirip kendimce refaha çıkmak için bu günlüğü tutmaya karar verdim. Genel borç durumum şöyle :
İki bankanın kredisi aylık 650 tl ödeme
İki kredi kartı toplam borç 1900 tl
İki tane ek hesap toplamı 850 tl
Elektrik 1 fatura su 2 fatura
İnternet geçen ay kesildi
Bu ayın kirası ödendi ama ay başında 600 tl kira ödemem var
Amacım biran evvel işe girip şu ödemeleri düzene sokmak kredi kartlarını ve ek hesapları kapatmak kenarıya birikim atmak.
Yeni evlendik biz iki tarafın da ailesi pek biiey yapmayınca kredi çekmek zorunda kaldık düğünde toplanan paraların çoğunu bizden aldılar ben şehir değiştirdiğim için işsiz kaldım eşimi işten çıkardılar vs derken durum bu hale geldi eşim şimdi yeni başlıcak inşallah ben de iş arıyorum en az 1 ay daha sıkıntımız var ama eşimin işi olursa en azından bi süre onun maaşıyla idare etmeye çalışıcazAllah kolaylık versin
inş iş bulursunuz
neden bu kadar borç yaptınız acaba.
Yeni evlendik biz iki tarafın da ailesi pek biiey yapmayınca kredi çekmek zorunda kaldık düğünde toplanan paraların çoğunu bizden aldılar ben şehir değiştirdiğim için işsiz kaldım eşimi işten çıkardılar vs derken durum bu hale geldi eşim şimdi yeni başlıcak inşallah ben de iş arıyorum en az 1 ay daha sıkıntımız var ama eşimin işi olursa en azından bi süre onun maaşıyla idare etmeye çalışıcaz
Aynen öyle kimse bu hale gelsin istemez ama allah dermansız dert vermez önemli olan çalışmak müsrif olmamak bu yüzden bu topiği açtım kendime hem günlük gibi hem de hesabı kitabı daha iyi görebilmek içinAllah yardimciniz olsun hepsi gecer siz birbirinizi yipratmayin yeterki..
Yeni evlendik biz iki tarafın da ailesi pek biiey yapmayınca kredi çekmek zorunda kaldık düğünde toplanan paraların çoğunu bizden aldılar ben şehir değiştirdiğim için işsiz kaldım eşimi işten çıkardılar vs derken durum bu hale geldi eşim şimdi yeni başlıcak inşallah ben de iş arıyorum en az 1 ay daha sıkıntımız var ama eşimin işi olursa en azından bi süre onun maaşıyla idare etmeye çalışıcaz
Kendi ailemden aldık biraz ama her ay onlardan isteyemeyiz tabiki şu süreçte eşim maaş alana kadar bi sıkınto çekcez omdam sonra çok tasarruflu davranarak bu borçlardan kurtulmak istiyorum bi tekBizde ilk evlendiğimizde eşyaları kendimiz aldık.
yani çok zor oluyo anlıyorum.
inş iş bulursunuz yakın zamanda.
bu süreçte yardım etse aileniz borç bari verseler.
Hadi gözünüz aydın1 kötü haber iş görüşmem olumsuz geçti
1 iyi haber eşim 1 ağustosta işe başlıcak servis ve yemek iş yerinden olduğu için masrafı olmucak
Başvurdum canım hatta görüşmeye de gittim olumlu geçmişti ama geri dönüş olmadı şu an iş konusunda çok seçici değilim sürekli arıyorumMarket kariyerlik demeden bir işe girmeyi denesen.
Belkide denedin bilmiyorum canım ama bu geldi aklıma
Yeni gördüm mesajını çok teşekkür ederim hala iş arıyorum bi marketle iş görüşmesine gitmiştim yetkiliyi aradım tekrar sıradaymışım işten çıkan oldu mu sizi alcam hemen dedi bakalım haber bekliyorumCanimm okudum da ne yaptınız iş buldunuz mu? Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?