Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü
- Konu Sahibi Selnurr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende altın kumbarası
Tatil kumbarası
Kurban kumbarası
Oğlumun kumbarası diye ayırfım.
Oğluma attıklarımla dolar alıyorum onun için ilerde kendi kullanır ki grrçekten akıllıca bir iş yapacağını düşündüğümde söylerim(şuan 3 yaşında)
Kurban ve tatl kumbarasına yeni başladım bu yıl tatil işini hallettik seneye kadar birikicek.
Kurbanda seneyr kadar biriktiricem.
Altın kumbarasıda ev kredisini kapatmak için
Maşallah canım bol bereketli olsun çok güzel düşünmüşsün:)
Günaydın bacılar ikinci hafta görevi tamamladım...ben alt limit 10 tl demiştim listemi kendinden toplama şeklinde hazırladım.. 2 haftada iş yeri kumbarasinda 65 tl
Oo süper beklediğinin çok üstünde rakamlar çıkacak bu gidişle senden canım:))
Eki Görüntüle 2163481
Selam kızlar öğrenim kredisi borcum 12bin tl İnşallah bir işim olur da hemen ben de birikime ve borcu kapatmaya başlarım
İnşallah gönlüne göre hayırlı bir iş bulursun canım:)
kizlar sumdi gordum bu konuyu kabataslak okudum
benimde cok yeni basladigim doviz kumbaram var her pazartesi 10 $ ya da 10 € diye.
Bir arkadastan duydum forumda.
Ben 10 € olarak basladim. Belki yaz donemi 5 e dusebilir.
Ama sizleri okuyunca 1 tane daha oluşturmak istedim.
Hoşgeldin tatlım hayırlı bereketli birikimler dilerim kumbara gibisi yok gerçekten:)
canim ne zamana kadar kumbara etkinliği yil sonuna kadar miGünaydın kızlar güzel bereketli bir hafta geçiririz inşallah Cumaya 3 liralarımız hazırlansın şimdiden bakalım:)
25 tl şimdiden attım....cumaya kadar biraz atabilir miyim bilmiyorumGünaydın kızlar güzel bereketli bir hafta geçiririz inşallah Cumaya 3 liralarımız hazırlansın şimdiden bakalım:)
canim ne zamana kadar kumbara etkinliği yil sonuna kadar mi
Yok tatlım biz bu etkinliğe 2 hafta önce başladık haziran sonunda fikri görür görmez yani:))
Seneye temmuza kadar devam inşallah
25 tl şimdiden attım....cumaya kadar biraz atabilir miyim bilmiyorum
İnşallah atarsın canım :)
Maaşa kaldı 12 gün borçların biraz daha azalacağını bilmek çok güzel ama tatil masrafımız olacak sanırım Temmuz sonu gibi onu da çok büyütmüyorum gözünde çünkü 1 yıl çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz onu da hak ediyoruz artık diye düşünüyorum. Sizler tatil işini ne yaptınız kızlar?
Yok tatlım biz bu etkinliğe 2 hafta önce başladık haziran sonunda fikri görür görmez yani:))
Seneye temmuza kadar devam inşallah
İnşallah atarsın canım :)
Insallah
biz netten aldık canım 9 taksitle ödeyeceğiz inşAllah butik otel oda kahvaltı.Maaşa kaldı 12 gün borçların biraz daha azalacağını bilmek çok güzel ama tatil masrafımız olacak sanırım Temmuz sonu gibi onu da çok büyütmüyorum gözünde çünkü 1 yıl çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz onu da hak ediyoruz artık diye düşünüyorum. Sizler tatil işini ne yaptınız kızlar?
benzin masrafımız+yemek 2000 tutar dıye dusunuyorum planlarıma göre taksıt harıcı tatıl ıcın 1200 falan bırıktırmıs olacaktım 2 ay ıcınde ama malesef bu ay asırıya kactık kurban parası da ayrı bırıktırıyorum ve o tatılden daha onemli.sımdı oncelıgım kurban parasını nakıt saglamak. tatilde de nakit degılde kartla harcayıp eylulde ödemek ınsAllah olur
Eki Görüntüle 2164004
eger becerebılırsem sızle yaptıgım kumbaraya tablo yaptım canım yılbasına kadar bu sekılde 2katı atarsam 812bırıkıyor dur bakalım
Her hafta 29 tl kumbaraya atsan...kasım ve aralık rahatlardı.. 29x28=812
canım evde ayrıca kumbaramız var o yuzden bunu böyle sızle bırlık olsun dıye yapıyorum ınsAllah devam ettiririm.evdeki kumbara kurban kumbaramızHer hafta 29 tl kumbaraya atsan...kasım ve aralık rahatlardı.. 29x28=812
ay birden kendim için korktumcanım evde ayrıca kumbaramız var o yuzden bunu böyle sızle bırlık olsun dıye yapıyorum ınsAllah devam ettiririm.evdeki kumbara kurban kumbaramız
neden korktun canımay birden kendim için korktum
neden korktun canım
Her hafta katlanarak artıyor ya...Işte bu kız sona doğru zorlanacak
korkma canım ya sonlara dgruda paran yettıgı kadar koyarsın amac bırıktırmek ben sahsen oyle yapıcamHer hafta katlanarak artıyor ya...Işte bu kız sona doğru zorlanacak
korkma canım ya sonlara dgruda paran yettıgı kadar koyarsın amac bırıktırmek ben sahsen oyle yapıcam
iyi ki varsınız kizlar
sen de canımmiyi ki varsınız kizlar
Bende netten alacağım canım aslında erken rezervasyon yaptırmıştım çok uyguna ama ertesi gün erken seçim açıklanınca iptal ettirmek zorunda kaldık inşallah uygun biryer bulabiliriz. Kurbanı o ayın maaşından ayırmayı planlıyorum inşallah tabi kurban daha önemli :)biz netten aldık canım 9 taksitle ödeyeceğiz inşAllah butik otel oda kahvaltı.
benzin masrafımız+yemek 2000 tutar dıye dusunuyorum planlarıma göre taksıt harıcı tatıl ıcın 1200 falan bırıktırmıs olacaktım 2 ay ıcınde ama malesef bu ay asırıya kactık kurban parası da ayrı bırıktırıyorum ve o tatılden daha onemli.sımdı oncelıgım kurban parasını nakıt saglamak. tatilde de nakit degılde kartla harcayıp eylulde ödemek ınsAllah olur
Eki Görüntüle 2164004
eger becerebılırsem sızle yaptıgım kumbaraya tablo yaptım canım yılbasına kadar bu sekılde 2katı atarsam 812bırıkıyor dur bakalım
İnşallah canım :)
Benfe eve dönünce bir liste yapıcam kumbara için
Başarırmıyım bilmem elime geçeni atmaya alıştım düzen sıkar mı bilmiyorum.
Her ay mutlaka 100 150 çıkıyor kumbaradan belki haftalık 15 tl atma kumbarası yaparım
Kumbara güzel şey düzen sıkmaz inşallah canım sen yine at eline geçeni :)
Aynen canım amaç birikim yapabilmek alışkanlık haline getirebilmek zaten:)korkma canım ya sonlara dgruda paran yettıgı kadar koyarsın amac bırıktırmek ben sahsen oyle yapıcam
iyi ki varsınız kizlar
Sende canım:)