Ben de başlayayımGünaydın kızlar 2. haftamızın kumbara paraları hazırlandı mı:))Cumaya 2 gün kaldı
Cuma 3tl atarsam size yetişirim sanırım
Ilk haftalar iyi de
Son ayları düşünün
200tl ayda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de başlayayımGünaydın kızlar 2. haftamızın kumbara paraları hazırlandı mı:))Cumaya 2 gün kaldı
Ben her hafta 10 didim inşallah 10 üzeri atarımBen de başlayayım
Ilk haftalar iyi de
Son ayları düşünün
200tl ayda
son haftalarda da gucumuz yettıgı kadar atarız dıye dusundum ben merakla beklıyorum kacıncı haftaya kadar sabredıcemBen de başlayayım
Ilk haftalar iyi de
Son ayları düşünün
200tl ayda
Ben de başlayayım
Ilk haftalar iyi de
Son ayları düşünün
200tl ayda
son haftalarda da gucumuz yettıgı kadar atarız dıye dusundum ben merakla beklıyorum kacıncı haftaya kadar sabredıcem
O haftalar için.. denge kumbarası yapalım zor anda denge kumbarasindan alıp 52 haftalık kumbaraya atarızson haftalarda da gucumuz yettıgı kadar atarız dıye dusundum ben merakla beklıyorum kacıncı haftaya kadar sabredıcem
Kumbara için kumbara))))O haftalar için.. denge kumbarası yapalım zor anda denge kumbarasindan alıp 52 haftalık kumbaraya atarız
Tam techizat hazırsın maaşallahMerhaba kızlar
Topik hayırlı olsun arkadaşım.
Birikim tasarruf benim hobilerim oldu resmen
52 Haftada birikim listesine başladım 1 ay önce
Günde 1 lira kumbaram var
Büyük bir kumbaram var geçen sene kurban parası niyetiyle başlamıştım ama kurban parası ayırınca kumbarayı açmadım büyükçe de bir kumbara dolana kadar atacağım
eğer bu kurbanda sıkışırsak onu kurban parası olarak kullanırım
aylık 1 çeyrek alırım bu ay gr alabildim
Maaş hesabımdan da kalan küsuratlarla az az dolar ve euro alıyroum
kredi kartımda sadece salon takımı ödemem var
Kıyafet alışverişinde nakite döndüm
masallah:)))gıpta ettım....canımMerhaba kızlar
Büyük bir kumbaram var geçen sene kurban parası niyetiyle başlamıştım ama kurban parası ayırınca kumbarayı açmadım büyükçe de bir kumbara dolana kadar atacağım
O haftalar için.. denge kumbarası yapalım zor anda denge kumbarasindan alıp 52 haftalık kumbaraya atarız
Merhaba kızlar
Kumbara için kumbara))))
Tebrikler birikimci hatunGünaydın hayırlı cumalar kızlar:) Bereketli güzel bir gün geçirmenizi dilerim bu hafta 2.haftamız kumbaralarımıza 2 lira atıyoruz. Ben 52 hafta birikim listesi için 2 kumbaraya 4 lira attım 26 haftalık birikim listem için 50 lira attım ayın 1 ve 15inde atıyorum onu Birde günlük 1 lira kumbarası oluşturacağım inşallah mornergis den aldığım ilhamla:)) 1 sene sonunda inşallah güzel sonuçlar alacağız kızlar bakın 2 hafta geçti bile darısı 3. haftamıza:) Serbest kumbarama bişey atamadım henüz
Teşekkür ederim tatlımTebrikler birikimci hatun
aminnTam techizat hazırsın maaşallah
Çok donanımlı gördüm seni
Darısı bana:))))
Bende altın kumbarasıGünaydın hayırlı cumalar kızlar:) Bereketli güzel bir gün geçirmenizi dilerim bu hafta 2.haftamız kumbaralarımıza 2 lira atıyoruz. Ben 52 hafta birikim listesi için 2 kumbaraya 4 lira attım 26 haftalık birikim listem için 50 lira attım ayın 1 ve 15inde atıyorum onu Birde günlük 1 lira kumbarası oluşturacağım inşallah mornergis den aldığım ilhamla:)) 1 sene sonunda inşallah güzel sonuçlar alacağız kızlar bakın 2 hafta geçti bile darısı 3. haftamıza:) Serbest kumbarama bişey atamadım henüz
Inşallah..hayirli bir işSelam kızlar öğrenim kredisi borcum 12bin tl İnşallah bir işim olur da hemen ben de birikime ve borcu kapatmaya başlarım
Aminnnn çok sağolun:))Inşallah..hayirli bir iş