Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü
- Konu Sahibi Selnurr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben nerde kaldigima bakip ek ders parami alinca eksigimi tamamlayip kaldigim yerden devam edecegim27. haftadayız canım:)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize:) Dün beklediğimizbir para cardı o geldi kumbaraya olan borcumu kapattım nihayet bu hafta 28. haftamızdayız bu 4 haftayıda borçlanıp ayın 15inde atacağım kumbaraya inşallah tamamen bırakmak yerine bırçlanmak dahaiyi yerine konuyor para olunca boşver desem hiç birikim olmayacak çünkü. Birde ev taşıma işi çıktı bu ayhiç yoktan 800 liraonun masrafı var ki 1000 lirayı bulur o hayırlısı bakalım siz neleryaptınız:)
Günaydın kızlar hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim. İnşallah borçlarımızı kapatacağımız hayırlı birikimler yapacağımız güzel bir yıl geçiririz Ocak ayında kumbaramıza ;
29 TL => 4.Ocak
30 TL => 11.Ocak
31 TL => 18.Ocak
32 TL => 25. Ocak
Toplamda 122 TL atacağız
29 TL => 4.Ocak
30 TL => 11.Ocak
31 TL => 18.Ocak
32 TL => 25. Ocak
Toplamda 122 TL atacağız
ben devam edıyorum canım eksıklıklerım var subat 1de tamamlıcam ınsAllahKumbara etkinligine kimler devam ediyor arkalarda kalmis sayfamiz
bende eksikleri subat basi tamamlayacagim esim maas alinca.ben devam edıyorum canım eksıklıklerım var subat 1de tamamlıcam ınsAllah
Vu ayin 15 i zaten savot ödemelere gidecek maas
Kumbara etkinligine kimler devam ediyor arkalarda kalmis sayfamiz
ben ediyorum canım, yalnızca biraz düzensiz oldu benimki sizden sonra başlamıştım. arayı kapatmaya çalışıyorum ama devam mı devam :)
Oh çok şükür birikimlerinizi nasıl yapıyosunuzSadece kk sabit ödemem var. He ay ordan harcayıp maas gunu ödüyorum...
Onun haricinde cok şükür kalmadi
Once sabit odemeleri yapiyorum kk limiti belli onu asamadigim icin o da sabit odeme oluyor...Oh çok şükür birikimlerinizi nasıl yapıyosunuz
Bir de günüm var o da sabit ödeme..
Sonra geri kalan parayı birikime atiyorum
Siz nasil yapıyorsunuz borç falan var miOh çok şükür birikimlerinizi nasıl yapıyosunuz