O kredileri kim ödeyecek sonra?Öğretmenim. Krediyle de şöyle düşündüm. Her bankadan ne kadar verirse çekmeyi düşünüyorum
O şekilde krediler çeksen bile ödemesi çok yüksek çıkar altından kalkamazsın. Yüksek maaşlı olsan belki, ondan sordum işini. Bence eşine durumu açıkla bu şekilde ödeme yapacağını da söyle. Sonrası allah kerim.Öğretmenim. Krediyle de şöyle düşündüm. Her bankadan ne kadar verirse çekmeyi düşünüyorum
Bence itiraf edin çok kızacak ama yapacak bişey yokÖğretmenim. Krediyle de şöyle düşündüm. Her bankadan ne kadar verirse çekmeyi düşünüyorum
Türkmenistan20 bin dolarım var hangi ülke lütfen gelip alayım ciddiyim
Bir suru bankadan da cekseniz tek bankadan da cekseniz her bireyin kisisel bir kredi limiti vardir, onun üstüne cikamazsiniz.Hiç biri yok, faiz yatmadı dolayısıyla faizden gelecek para yok, kendime ve eve alışveriş yaptım sorduğunda kızacak diye biriktirmiştim dedim var param dedim nereden diye sormadı harcadım.
Ee hani bebeğiniz her şeyin en iyisine en güzeline sahip olsun istiyordunuz da bu yüzden harcamıştınız bu paraları? 4 aylıkken annesiz kalmayı da hak ediyor mu?İntihar etmeyi düşünüyorum ardımda da bir not bırakıp gideceğim. 4 aylık bebeğim var annem bakar
Öğretmenim. Krediyle de şöyle düşündüm. Her bankadan ne kadar verirse çekmeyi düşünüyorum
Önümde iki seçenek var. Biri ölmek biri ne kadar borç alabilirsem almak
İyi de ablacım tam olarak ne aldın o paraya? Nereye harcadın? Ivır zıvır kıyafet, ayakkabı, mücevher filan mı? Yoksa başka bişey mi?Hiç biri yok, faiz yatmadı dolayısıyla faizden gelecek para yok, kendime ve eve alışveriş yaptım sorduğunda kızacak diye biriktirmiştim dedim var param dedim nereden diye sormadı harcadım.
Bu durum ölmenizi istetecek bir şey olsa baştan harcamazdınız bu parayı. Keyfi olarak harcamışsınız, hadi ailenizin diyelim yüklü borcu oldu da ödediniz neyse ama canınız istiyor çocuğunuz her şeyin en güzeline sahip olsun diye böyle bir şey yapan bu sebepten ölmeyi de düşünmez. Bir gün ortaya çıkmayacak mıydı ki?İntihar etmeyi düşünüyorum ardımda da bir not bırakıp gideceğim. 4 aylık bebeğim var annem bakar
Seni biri mi tehdit ediyor, paranı zorla mi aliyor nedir aslı anlatsana.İntihar etmeyi düşünüyorum ardımda da bir not bırakıp gideceğim. 4 aylık bebeğim var annem bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?